Vikinglotto-tulokset

Keskiviikkoisin arvottavat himoitut Vikinglotto-tulokset ja oikeat Vikinglotto numerot löytyvät poikkeuksetta kätevästi heti alapuolelta välittömästi arvonnan jälkeen. Vikinglotto-tulokset julkaistaan keskiviikkoisin noin yhdeksältä illalla. Jos veikkaus kiinnostaa, kannattaa myös lottoon tutustua.

Vikinglotto-tulokset tuovat voittoja myös kasinoilla:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

Katso Vikinglotto-tulokset tästä

Urheilu-uutiset
  • Kuumimmat veikkausvinkit 1.-7.4.Urheiluvedonlyönti.net tarjoaa maistuvimmat veikkausvihjeet tulevalle viikolle. Katso maistuvat vetovihjeet ja ammattilaisten kasaamat vetovinkit niin Englannin Valioliigaan kuin muihinkin huipputapahtumiin. Urheiluvedonlyönti.netin sivuilta löydät aina sekä tuoreimmat ... Lue lisää
  • Golf: Masters 6.-9.4.Golfista puhuttaessa lajin kiistaton ykkösturnaus on Augusta National Golf Clubilla jo lähes sadan vuoden ajan pelattu Masters Tournament. Tänä vuonna Golf Masters käynnistyy 6. huhtikuuta, minkä jälkeen pelit jatkuvat viikonlopun ajan. Hallitsevana mestarina turnaukseen ... Lue lisää
  • Veikkausliiga $yearJalkapallon Veikkausliiga käynnistyy jälleen. Kotimaisen jalkapallon pääsarja Veikkausliiga $year pyörähti käyntiin 5. huhtikuuta, minkä jälkeen pelit jatkuvat aina marraskuulle saakka. Hallitsevana mestarina kauteen lähtee jälleen kerran Helsingin HJK ... Lue lisää

Tutustu artikkeleihimme!

Miten tarkistaa Vikinglotto-tulokset?

Viikinkikypärä ja lottopalloja Viikinkikypärä ja lottopalloja

Vikinglotto-tulokset on helppo tarkastaa, sillä oikeat Vikinglotto-tulokset löytyvät poikkeuksetta tältä sivulta välittömästi arvonnan jälkeen. Vikinglotto arvonta suoritetaan Norjassa keskiviikkoisin, minkä jälkeen oikeat Vikinglotto numerot löytyvät kätevästi sivuiltamme noin yhdeksän aikaan illalla. Valitettavasti tätä arvontaa ei pysty seuraamaan livenä televisiosta.

Oikeat Vikinglotto-tulokset löytyvät tietenkin poikkeuksetta myös Veikkauksen omilta sivuilta, useista suomalaisista medioista ja tutusta teksti-tv:stä. Heti, kun Vikinglotto-tulokset on julkaistu, ovat oikeat Vikinglotto numerot tarkistettavissa myös meidän sivuiltamme.

Klassinen Vikinglotto on yksi Suomen suosituimmista sekä vanhimmista lottopeleistä. Jo vuodesta 1993 järjestetty Vikinglotto on saanut vuosien varrella lukuisia muutoksia, mutta pelin suosio säilyy. Samalla alun perin Pohjoismaiden yhteiseksi lotoksi perustettu Vikinglotto on kasvanut yhä useampaan maahan ympäri Euroopan.

Tuoreimmat veikkausvihjeet

Viikon veikkausvihjeet nostaa esille tulevan viikon parhaat vinkit vedonlyöntiin. Katsasta otteluennusteet, kertoimet ja parhaat tarjoukset vedonlyöntiyhtiöiltä. Kertoimet päivitetään kun niitä on saatavilla. Huomioithan, että kertoimet voivat myös muuttua lähempänä ottelua.

Vikinglotto - Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Vikinglotto?

Vikinglotto on Pohjoismaiden yhteinen lottopeli, jota on pelattu keskiviikkoisin jo vuodesta 1993 lähtien. Vikinglotto on tätä nykyä pelattavissa kymmenessä maassa, ja pelin pääpalkinto on 25 miljoonaa euroa. Pelissä valitaan kuusi numeroa väliltä 1-48 sekä yksi Vikingnumero väliltä 1-5. Päävoitto lunastetaan, jos oikein ovat kaikki kuusi numeroa sekä Vikingnumero.

Milloin Vikinglotto arvontaan $year?

Vikinglotto arvotaan keskiviikkoisin Norjassa. Peliaika loppuu kello seitsemältä illalla, kun taas tulokset ovat selvillä yhdeksän aikaan. Kun oikeat numerot on arvottu, löydät tulokset ja voitonjaon välittömästi tältä sivulta.

Mitkä maat osallistuvat Vikinglottoon?

Vikinglotto oli alun perin Pohjoismaiden yhteinen lottopeli, joka tämän jälkeen on levinnyt myös muualle Eurooppaan. Tätä nykyä peliä pelataan kymmenessä maassa, jotka ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Islanti, Tanska, Viro, Liettua, Latvia, Belgia sekä Slovenia.

Miten voittaa Vikinglotossa?

Vikinglotossa voittamiseen vaaditaan, että kaikki kuusi numeroa sekä yksittäinen Vikingnumero ovat oikein. Tällöin pelaaja lunastaa päävoiton, joka voi olla jopa 25 miljoonaa euroa. Pienimpiä voittoja lunastetaan jo, jos pelaajalla on kolme numeroa oikein. Jos pelaaja on pelannut lisäpanoksella Viking Plus -peliä, riittää jo oikea Plusnumero viiden euron kiinteän voiton nappaamiseen.

Kuinka vanha peli Vikinglotto on?

Vikinglotto on arvottu ensimmäisen kerran 17.3.1993. Peli on kokenut useita muutoksia, mutta nykyiseen ja entistä yhtenäisempään muotoonsa peli on muovattu vuonna 2017.

Miten Vikinglotto-tulokset arvotaan?

Vikinglotto-tulokset arvotaan Norjassa lahjomattomalla lottokoneella paikallisen Poliisihallituksen valvonnassa. Luonnollisesti myös kotimainen Veikkaus on varmistanut, että Vikinglotto arvonta toimitetaan rehellisesti ja taatusti täysin satunnaisesti palloja arpovalla lottokoneella.

Vikingloton varsinainen konsepti ei juurikaan eroa kotimaisesta Lotosta. Vikinglotossa pelaaja valitsee rivilleen kuusi päänumeroa, jotka valitaan väliltä 1-48, minkä lisäksi valitaan yksi Vikingnumero väliltä 1-5. Myös varsinaisessa arvonnassa arvotaan kuusi päänumeroa sekä yksi Vikingnumero. Suomalaisena erikoisuutena pelaaja voi valita myös Plusnumeron, joka arvotaan Suomessa.

Mistä Vikinglotto-tulokset voi tarkistaa?

Vikinglotto-tulokset voi tarkistaa huomattavan kätevästi tältä sivulta. Kun tuoreet tulokset julkaistaan yhdeksältä keskiviikkoiltana, päivittyvät oikeat Vikinglotto-tulokset välittömästi sivustomme ylälaitaan. Samasta yhteydestä tarkastat helposti myös Vikingloton yhteydessä arvottavien Lomatonnin sekä Jokerin tulokset. Luonnollisesti Vikinglotto-tulokset löytyvät myös esimerkiksi Veikkauksen sivuilta sekä teksti-tv:stä.

Vikinglotto-tulokset ja lisäpelien arvonta

Vikinglotto toimii huomattavan yksinkertaisella periaatteella, joten pelaaminen onnistuu jokaiselta. Konsepti muistuttaa lottoa, eikä tämä onnenpeli vaadi pelaajalta lainkaan osaamista. Vikinglotossa pelaaja valitsee 48 numeron joukosta kuusi numeroa, minkä lisäksi valitaan viiden numeron joukosta yksi Vikingnumero.

Arvonnassa tietenkin arvotaan samoista joukoista 48 numeroa sekä yksi Vikingnumero. Jos kaikki numerot ovat oikein, voi pelaaja voittaa jopa 25 miljoonaa euroa. Pienimpiä voittoja tarjotaan kolmella oikealla numerolla. Suomessa pelissä on erikoisuutena myös erillinen Plusnumero.

Kun Vikinglotto-tulokset on saatu arvottua, arvotaan samassa yhteydessä suomalaisille pelaajille myös Lomatonni sekä Jokeri.

Vikinglotto-tulokset: Mikä on Plussa?

Varsinaiset Vikinglotto numerot ovat samoja kaikissa peliin osallistuvissa maissa, mutta suomalaisten pelaajien oma erikoisuus on Vikinglotto Plus. Pelaaja voi Vikingloton yhteydessä valita myös 50 sentin lisähintaan yhden Plusnumeron, joka valitaan väliltä 1-30. Jos Plusnumero on oikein, viisinkertaistetaan kaikki voitot päävoittoa lukuun ottamatta. Samalla myös pelkkä oikea Plusnumero tuo pelaajalle kiinteän viiden euron voiton.

Plusnumero arvotaan Suomessa erillisessä arvonnassa samaan aikaan kuin varsinainen Vikinglotto arvonta suoritetaan.

Vikinglotto-tulokset: Mikä on Keskiviikko-Lomatonni?

Kun Vikinglotto-tulokset on arvottu, arvotaan Suomessa myös erillinen Lomatonni, joka kuuluu Veikkauksen tuoreimpien lottopelien joukkoon. Vuonna 2016 lanseeratussa Lomatonnissa pelaaja valitsee yhden kaupungin 60 kaupungin joukosta sekä yhden numeron 100 numeron joukosta. Jos sekä kaupunki että numero ovat oikein, nappaa pelaajalle itselleen 1 000 euron pääpalkinnon. Pelkällä oikealla kaupungilla pelaaja voittaa viisi euroa.

Lomatonni arvotaan keskiviikkoisin Vikingloton yhteydessä, perjantaisin Eurojackpotin yhteydessä sekä lauantaisin Loton yhteydessä.

Vikinglotto-tulokset: Mikä on Keskiviikko-Jokeri?

Vikinglotto arvonta sisältää Loton ja Eurojackpotin tavoin aina myös Jokerin, joka kuuluu Veikkauksen legendaarisimpien pelien joukkoon. Klassinen Jokeri on arvottu Loton yhteydessä jo vuoden 1978 alusta lähtien. Peli eroaa hieman muista lottopeleistä, sillä Jokerissa pelaaja valitsee itselleen seitsemän numeroa, jotka kaikki valitaan väliltä 1-9. Jokerissa numeron paikalla on väliä, sillä arvotun seitsemän numeron yhdistelmän tulee vastata omaa numeroriviä mahdollisimman täydellisesti.

Pieniä voittoja lunastetaan jo, jos vähintään kaksi numeroa ovat täysin oikealla paikalla. Päävoittoon vaaditaan kuitenkin kaikkia numeroita identtisillä paikoilla. Päävoitto on lähtökohtaisesti miljoonan, mutta euron maksavalla tuplauksella myös päävoitto nousee kaksinkertaiseksi, jos rivin viimeinen numero on oikein. Tällöin päävoittona on siis Kaksi miljoonaa euroa. Erikoiskierroksilla on tarjottu jopa viiden miljoonan euron voittoja.

Vikinglotto-tulokset: Mikä on Vikingnumero?

Vikinglotto-tulokset sisältävät sekä kuusi normaalia numeroa että yhden Vikingnumeron. Kun varsinaiset Vikinglotto numerot on arvottu, arvotaan vielä yksi Vikingnumero väliltä 1-5. Myös Vikingnumeron tulee olla oikein, jotta pelaaja voi haaveilla massiivisesta päävoitosta, joka saattaa kohota jopa 25 miljoonaan euroon. Vikingnumerolla on väliä myös muissa tilanteissa, sillä oikea Vikingnumero tarjoaa aina runsaampia voittoja kuin pelkästään oikeat numerot. Esimerkiksi 3+1 tuo siis suurempia voittoja kuin pelkkä 3+0.

Kuinka usein Vikinglotto-tulokset arvotaan?

Vikinglotto-tulokset arvotaan kerran viikossa keskiviikkona. Peliaika loppuu klo 19, minkä jälkeen Vikinglotto tulokset ovat selvillä noin klo 21. Kun Vikinglotto arvonta on suoritettu, löytyvät oikeat Vikinglotto numerot välittömästi tältä sivulta.

Vikinglotto on Suomessa tarjottavien lottopelien joukossa poikkeus, sillä tämän pelin arvontaa ei suoriteta Suomessa, vaan oikeat Vikinglotto-tulokset on jo vuodesta 1993 lähtien arvottu Norjassa. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä myös Vikinglotto-tulokset arvotaan tarkan valvonnan alaisuudessa ja kotimaisen Veikkauksen hyväksymin laittein sekä menetelmin. Myös tätä klassista lottopeliä voi siis pelata turvallisin mielin.

Kuukauden valinta

Vikinglotto-tulokset ja pelin historia

Vikinglotto-tulokset on arvottu jo vuodesta 1993 lähtien. Tätä ennen Suomessa oli tyydytty Lottoon ja Jokeriin, mutta monet pelaajat halusivat lotot useammankin kerran viikossa. Kun muissa Pohjoismaissa oli samanlainen tilanne, syntyi ajatus Pohjoismaiden yhteisestä lottopelistä.

Alun perin peliä pelattiin Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa, mutta sittemmin mukaan ovat liittyneet myös Viro, Latvia, Liettua, Slovenia sekä Belgia. Mielenkiintoisesti jo nimen valitseminen oli tuskan takana, sillä yksikään pelinjärjestäjä ei tykännyt muiden ehdotuksista. Lopulta päädyttiin kompromissina Vikinglottoon, vaikka nimi ei ollut yhdenkään osallistujamaan ykkösvaihtoehto. Yhtenäinen kirjoitusmuoto Vikinglotto otettiin käyttöön vuonna 2017, tätä ennen Suomessa tavattiin puhua Viking Lotosta. Ensimmäiset Vikinglotto-tulokset arvottiin 17.3.1993.

Peli on vaihdellut vuosien varrella jonkin verran. Vuonna 2004 käyttöön otettiin onnennumero, joka kuitenkin poistui vuonna 2017. Suomessa peliin lisättiin vuonna 2015 tuplaus, joka taas muuttui Viking Plus -pelimuodoksi vuonna 2017. Vuoden 2017 peliuudistuksessa kaksi ylintä voittoluokkaa muuttuivat yhteisiksi kaikkien maiden välillä, kun taas tätä ennen ainoastaan päävoitto oli ollut yhteinen. Alemmat voittoluokat ovatkin vaihdelleet runsaasti – Suomessa kolme oikein otettiin käyttöön vasta vuonna 1997.

Myös arvontakone on laitettu vuosien varrella uusiksi useaan otteeseen. Alkuperäinen arvontakone laitettiin uuteen uskoon vuonna 2010, kun taas vuonna 2017 käyttöön otettiin uusi arvontakone ja pallot, joilla arvotaan Vikingnumero. Vuoden 2018 harmillisena muutoksena Vikingloton televisioiminen lopetettiin Suomessa, kun tätä ennen Norjassa suoritettu arvonta oli perinteisesti näytetty myös Suomen telkkarissa. Tätä nykyä Vikinglotto-tulokset kannattaakin tarkastaa suoraan tältä sivustolta, kun arvonta on saatu Norjassa suoritettua.

Suomessa lottoajalle riittää pelattavaa, sillä Vikingloton ohella järjestetään myös perinteinen lauantainen Lotto, minkä lisäksi Eurojackpot järjestetään maaliskuusta 2022 lähtien perjantain lisäksi myös tiistaisin. Jokaisen varsinaisen lottopelin yhteydessä arvotaan myös Lomatonni sekä Jokeri. Jos tämäkään ei vielä riitä, kuuluvat Veikkauksen kalustoon nykyään myös lottopelit Keno, Kaikki tai ei mitään, Synttärit sekä peräti seitsemän minuutin välein arvottava Tähdenlento. Pelattavaa siis taatusti riittää enemmän kuin tarpeeksi!

Vikinglotto: Suurimmat voitot Suomessa

SijaVoitto, euroaPaikkakuntaAjankohta
1.9 480 858,50Lahti (5 osuuden porukka)kierros 33/2021
2.7 781 517,10Helsinkikierros 46/2012
3.7 495 551,80Suomussalmikierros 21/2015
4.4 573 752,00Lahtikierros 14/2010
5.4 121 499,30Espookierros 3/2012
6.3 308 745,80Helsinkikierros 49/2015
7.2 695 400,60Reisjärvikierros 45/2015
8.2 695 400,60Kuopiokierros 45/2015
9.2 363 016,60Turkukierros 29/2021
10.2 009 089,50Helsinkikierros 41/2002

Vikinglotto generaattori

Alla olevalla Vikinglotto generaattorilla voit arpoa täysin satunnaiset Vikinglotto numerot omille riveillesi. Satunnaislukugeneraattori on tuttu matemaattinen toiminto, jonka avulla myös kasinoiden kolikkopelien ja Vikingloton tulokset virallisesti arvotaan.

Näin Vikinglotto generaattori toimii:

Valitse ensin rivin numeroiden määrä, joiden sisältä numerot satunnaisesti arvotaan (Vikinglotossa 1-48). Valitse sen jälkeen kuinka monta numeroa haluat satunnaisgeneraattorin arpovan (Vikinglotossa 6 numeroa / rivi plus Vikingnumero).

Koska kyseessä on satunnaisgeneraattori saattaa generaattori arpoa myös saman numeron kahdesti. Jos et haluat generaattorin arpovan samoja numeroita yhdelle riville jätä "Salli sama numero rivillä kahdesti" ruutu klikkaamatta. Jos taas haluat absoluuttisesti satunnaisen arvonnan jossa myös samoja numeroita voi esiintyä, klikkaa ruutua.

Tämän jälkeen valitse "Arvo satunnaiset numerot" ja saat täysin satunnaisesti arvotun rivin, jota voit käyttää omassa kupongissasi.

Toista sama erikseen Viking numeroille, eli valitse 48 numeron sijasta 5 numeroa (1-5) ja arvo näiden väliltä sitten yksi satunnainen numero.

Olemme täyttäneet satunnaisgeneraattorin arvot puolestasi Vikingloton perusriviin tarvittavia numeroita varten. Voit muuttaa arvota koska tahansa, mutta kätevimmin homma käy kun arvot ensin 6 numeroa ja sen jälkeen muutat arvoja Vikingnumeron arvontaa varten. Voit arpoa Vikinglotto generaattorilla niin monta satunnaista riviä kuin haluat.

:


:


:


:

Urheiluvedonlyönti.net ei ota vastuuta siitä voittaako Vikinglotto generaattorilla arvottu rivi. Jos onni sattuu kohdalle ja Vikinglotto generaattorillamme arvottu rivi sattuisi voittamaan, pyydämme vain, että jaat hyvät uutiset eteenpäin ja suosittelet Vikinglotto generaattoria myös muille! Onnea peleihin!