Lotto-tulokset

Viralliset Lotto-tulokset löytyvät täältä. Jos veikkaus Lotto kiinnostaa, kannattaa tämä sivu merkitä suosikkeihin. Oikeat Lottonumero ja viralliset Lotto-tulokset löytyvät helposti tältä sivulta. Urheiluvedonlyönti.net tarjoaa lottoajille tuoreimmat Lotto-tulokset välittömästi, kun Lottoarvonta on suoritettu. Samalla voit lukaista uusimmat urheilu-uutiset ja tutustua nettikasinoiden parhaisiin vedonlyöntitarjouksiin.

Parhaat kohteet ja kertoimet vedonlyöntiin:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

Lotto-tulokset tänään

Urheilu-uutiset
  • Kuumimmat veikkausvinkit 1.-7.4.Urheiluvedonlyönti.net tarjoaa maistuvimmat veikkausvihjeet tulevalle viikolle. Katso maistuvat vetovihjeet ja ammattilaisten kasaamat vetovinkit niin Englannin Valioliigaan kuin muihinkin huipputapahtumiin. Urheiluvedonlyönti.netin sivuilta löydät aina sekä tuoreimmat ... Lue lisää
  • Golf: Masters 6.-9.4.Golfista puhuttaessa lajin kiistaton ykkösturnaus on Augusta National Golf Clubilla jo lähes sadan vuoden ajan pelattu Masters Tournament. Tänä vuonna Golf Masters käynnistyy 6. huhtikuuta, minkä jälkeen pelit jatkuvat viikonlopun ajan. Hallitsevana mestarina turnaukseen ... Lue lisää
  • Veikkausliiga $yearJalkapallon Veikkausliiga käynnistyy jälleen. Kotimaisen jalkapallon pääsarja Veikkausliiga $year pyörähti käyntiin 5. huhtikuuta, minkä jälkeen pelit jatkuvat aina marraskuulle saakka. Hallitsevana mestarina kauteen lähtee jälleen kerran Helsingin HJK ... Lue lisää

Tutustu artikkeleihimme!

Miten tarkistaa viralliset Lotto-tulokset?

Lottokone Lottokone

Lotto-tulokset on huomattavan helppoa tarkastaa. Lotossa pelaaja valitsee itselleen seitsemän numeroa, minkä jälkeen viikoittainen Lottoarvonta pyöräyttää esille seitsemän voittavaa numeroa, yhden lisänumeron sekä yhden plusnumeron. Tämän jälkeen pelaajan ei tarvitse kuin tarkastaa Lotto tulokset ja katsoa vastaavatko arvotut Lottonumerot pelaajan valitsemia numeroita.

Pienimpiin voittoihin riittää jo kolme oikeaa numeroa sekä oikein osunut lisänumero, minkä lisäksi myös pelkkä oikein osunut plusnumero toi voiton. Lotto-tuloksissa pienimmät voitot ovat kiinteitä, plusnumero palkitsee aina vitosen voitolla, kun taas kolme oikeaa ja lisänumero tuo kahden euron voiton.

Varsinainen jättipotin lunastaminen taas vaatii sitä, että arvotut Lotto-tulokset vastaavat täydellisesti pelaajan valitsemia numeroita. Jos kaikki seitsemän numeroa ovat oikein, jaetaan ilmoitettu päävoitto kaikkien seitsemän oikein veikanneiden kesken. Tätä nykyä pääpotti on vähintään 1,2 miljoonaa euroa. Jos Lotto-tulokset eivät tuota yhtään voittajaa jättipotille, kasvaa potti seuraavalle kierrokselle. Parhaimmillaan onnekas rivi on lunastanut kerralla jopa 15,7 miljoonaa euroa.

Lotto-tulokset voivatkin tuoda mukanaan todella rahakkaita uutisia. Lottoarvonta on hyvästä syystä monen suomalaisen viikon kohokohta, ja onnekkaat Lottonumerot valitaan huolella. Lotto-tulokset ja mahdollisuus uuden pelin tekemiseen löytyvät tietenkin Veikkauksen sivuilta.

Tuoreimmat veikkausvihjeet

Viikon veikkausvihjeet nostaa esille tulevan viikon parhaat vinkit vedonlyöntiin. Katsasta otteluennusteet, kertoimet ja parhaat tarjoukset vedonlyöntiyhtiöiltä. Kertoimet päivitetään kun niitä on saatavilla. Huomioithan, että kertoimet voivat myös muuttua lähempänä ottelua.

Lotto - Usein Kysytyt Kysymykset

Voittaako lotossa 3 oikein mitään?

3 oikein Lotossa ei tänä päivänä tuo voittoja pelaajalle. Alhaisin voittoluokka on tällä hetkellä 3 oikein sekä 1 lisänumero oikein. Tällöin tarjotaan kiinteä kahden euron voittoa. Voittoon riittää myös oikea plusnumero, joka tarjoaa kiinteää viiden euron voittoa.

Milloin Lottoarvonta on?

Lottoarvonta järjestetään tätä nykyä lauantaisin 22.10, ja arvonta on katsottavissa suorana lähetyksenä MTV3-kanavalta. Poikkeustapauksissa, kuten pyhäpäivinä, arvonta saatetaan järjestää sunnuntaina samaan aikaan.

Miten lasketaan Loton todennäköisyys?

Päävoiton todennäköisyys on mahdollista laskea kombinatoriikan avulla. Jotta pelaaja täyttäisi kaikki mahdolliset numeroyhdistelmät vaaditaan peräti 18 643 560 riviä, joten päävoiton todennäköisyys on varsin pieni. Yksittäistä riviä pelaamalla voitto osuu kohdalle noin kerran 19 miljoonasta yrityksestä eli kerran 358 tuhannessa vuodessa.

Kauanko Lotto on voimassa?

Pelaaja voi riviä tehdessään itse valita, kuinka kauan Lotto on voimassa. Yksittäisen rivin lisäksi perinteisellä kupongilla voi pelata rivin kahdeksi, kolmeksi, viideksi tai kymmeneksi viikoksi. Veikkauksen nettipalvelussa on mahdollista valita myös toistaiseksi voimassa oleva kestolotto, jolloin sama rivi pelataan viikoittain niin kauan kuin pelitililtä löytyy rahaa. Tilauksen voi tietenkin keskeyttää milloin tahansa.

Millä kanavalla Lottoarvonta näkyy?

MTV3 on näyttänyt viikoittaisen Lottoarvonnan lauantaisin vuodesta 2013 lähtien. Tätä ennen arvonnan ehti näyttää suorana lähetyksenä yli neljänkymmenen vuoden ajan Yle.

Mitkä ovat onnekkaimmat Lotto-numerot?

Lotto-tulokset ovat luonnollisesti täysin satunnaisia, sillä Lottonumerot arvotaan Poliisihallituksen viranomaisten valvonnassa huomattavan tarkoilla menetelmillä ja jatkuvasti tarkastettavalla Lottokoneella sekä Lottopalloilla. Vaikka Lotto-tulokset ovat satunnaisia, tuntuvat toiset Lottonumerot yksinkertaisesti osuvan kohdalle toisia useammin.

Lottoa on Suomessa pelattu jo vuodesta 1971 lähtien, joten viisikymmenvuotisjuhlan kunniaksi Veikkaus päätti vuonna 2021 esitellä onnekkaimmat Lottonumerot – siis Lottonumerot, jotka ovat osuneet oikealle riville kaikista useimmin. Painotus on mielenkiintoisesti pienimmissä numeroissa, sillä kaksi onnekkainta numeroa ovat olleet 1 ja 3. Kun Lotto-tulokset oli tilastojen julkistamiseen mennessä ehditty arpoa 2665 kertaa, esiintyi ykkönen oikealla rivillä peräti 519 kertaa. Kolmonen taas oli arvottu voittoriville 514 kertaa. Yli 500 kertaa oikealla rivillä esiintyivät myös 16 sekä 6.

Kaikista harvinaisimmat eli epäonnisimmat Lottonumerot taas löytyvät jännittävästi listan peräpäästä. 29 on osunut oikealle riville Lotto tuloksissa ainoastaan 425 kertaa, 31 on voittanut 436 otteeseen ja kolmanneksi onnettomin numero on 23 vain 439 osumallaan. Teknisesti vieläkin harvinaisempia numeroita ovat olleet 38, 39 ja 40, mutta tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että nämä numerot puuttuivat Lotosta kokonaan useamman vuoden verran.

Kuukauden valinta

Miten Lotto-tulokset arvotaan?

Lotto-tulokset arvontaan tavalla, joka ei itse arvonnan satunnaisuudest huolimatta ole mitään yksinkertaista puuhaa. Lotto-tulokset arvotaan tarkan kaavan mukaan ja suorana lähetyksenä, jotta Lotto-tulokset ovat varmasti täysin reiluja sekä satunnaisia. Tätä nykyä Lottoarvonta tapahtuu viikoittain lauantaina kello 22.10 MTV:n studioilla Pasilassa, sillä Lottoarvonta on vuodesta 2013 kuulunut MTV3:n ohjelmistoon.

Lottoarvontaa valvovat Poliisihallitusta edustavat viralliset valvojat, jotka varmistavat ennen varsinaista arvontaa Lottokoneen toiminnan sekä suorittavat useita koearvontoja. Lotto-tulokset arvotaan tarkan kaavan mukaan. Kun Lottokone laitetaan päälle, pyörii arvontakone ensin jonkin aikaa myötäpäivään ja tämän jälkeen vastapäivään. Oikeat Lottonumerot arvotaan koneen pyöriessä vastapäivään – yksi numero yhdellä kierroksella. Kun varsinaiset Lottonumerot ja yksi lisänumero on saatu arvottua, arvotaan plusnumero erillisellä Poliisihallituksen hyväksymällä ja hallussaan pitämällä arvontajärjestelmällä.

Kun Lottoarvonta on saatu suoritettua ja Lotto-tulokset ovat tiedossa, lukitsevat arvonnan viralliset valvojat Lottokoneen jälleen kaappiin odottamaan seuraavaa arvontaa. Käytössä on kaksi erillistä arvontakonetta sekä kolme settiä lottopalloja. Sekä kone että käytettävät lottopallot vaihdetaan noin kuukauden välein.

Tällä hetkellä käytössä oleva Lottokone on valmistettu jo vuonna 1992, joten kyse on jo perinteikkäästä masiinasta. Varsinainen koneen tekniikka ja mekaaniset osat laitettiin kuitenkin edellisen kerran uusiksi vuonna 2013. Pallot taas on perinteisesti vaihdettu uusiin noin viiden vuoden välein. Viimeksi uudet pallot otettiin käyttöön vuonna 2016, jolloin myös numero 40 lisättiin jälleen osaksi lottoa.

Mistä Lotto-tulokset voi tarkistaa?

Lotto-tulokset voi tarkistaa useista lähteistä. Helpoimmin oikeat Lotto-tulokset löytyvät luonnollisesti tältä sivulta, sillä Lotto tulokset päivittyvät sivuille automaattisesti heti, kun arvonta on suoritettu ja oikeat Lotto-tulokset ovat tiedossa. Oikeat Lotto-tulokset löytyvät luonnollisesti myös Veikkauksen omilta sivuilta, teksti-tv:stä sekä useista suomalaisista medioista.

Nopeimmin Lotto-tulokset saa tietenkin tietoonsa varsinaista arvontaa seuraamalla. Lotto-tulokset arvotaan suorassa lähetyksessä MTV3-kanavalla viikoittain lauantaisin kello 22.10 eli heti kymmenen uutisten jälkeen. Pyhäpäivien vuoksi Lottoarvonta saatetaan siirtää sunnuntain puolelle. Arvonta toteutetaan myös sunnuntaisin samaan aikaan kello 22.10.

Lotto-tulokset ja lisäpelien arvonta

Lottoaminen on huomattavan perinteistä ja useimmille suomalaisille tuttua puuhaa. Noin 80 prosenttia aikuisista suomalaisista on pelannut lottoa vähintään kerran elämässään, noin neljäsosa suomalaisista taas lottoaa peräti viikoittain. Varsinaisen rivin tekeminen onkin helppoa. Pelaaja valitsee vain omat Lottonumerot ja tarkastaa tämän jälkeen voittavat Lotto-tulokset.

Lottoa voi kuitenkin pelata hieman erikoisemmillakin tavoilla, minkä lisäksi Lottoarvonta sisältää tätä nykyä useita muitakin lottopelejä, joten on tarpeen luoda katsaus myös Jokerin ja Lomatonnin arvontaan sekä varsinaisen Loton tuoreempiin erikoisominaisuuksiin.

Lotto-tulokset: Mikä on Lauantai Jokeri?

Jos Lotto-tulokset eivät tälläkään viikolla tuottaneet miljoonavoittoja, arvotaan varsinaisen Lottoarvonnan jälkeen poikkeuksetta myös Lauantai Jokeri. Kyseessä on erillinen Lottoa muistuttava arvontapeli, joka on arvottu Loton yhteydessä jo vuodesta 1978 lähtien.

Lauantai Jokerissa valitaan seitsemän rivin numerosarja, jonka jokainen numero valitaan väliltä 1-9. Saman numeron voi valita myös useaan otteeseen. Viikoittaisessa arvonnassa arvontakone arpoo vastaavan numerosarjan. Jotta pelaaja voittaa, tulee arvotun numeron löytyä myös omalta riviltä ja samalta paikalta. Jo kaksi oikeaa numeroa tarjoaa pikkuvoittoja, täysin oikea rivi tuo päävoiton. Yleensä pääpotti on tasan miljoonan, mutta parhaimmillaan Jokerista on lunastettu jopa viiden miljoonan voitto.

Lotto-tulokset: Mitä ovat Järjestelmät?

Lottoa pelataan useimmiten yksittäisellä rivillä tai valitsemalla monta yksittäistä riviä. Tarjolla on kuitenkin mahdollisuus myös urheiluvedonlyönnin puolelta tuttuun järjestelmäpelaamiseen, jossa pelaaja valitseekin rivilleen yli seitsemän numeroa. Käytännössä kyse on useasta kerralla pelattavasta rivistä, jotka sisältävät samoja numeroyhdistelmiä.

Järjestelmärivillä omat Lotto-tulokset muuttuvat joskus oleellisestikin ja voittaminen on tietenkin todennäköisempää, mutta rivit myös maksavat enemmän. Esimerkiksi kahdeksan numeroa sisältävä järjestelmä maksaa kahdeksan euroa, kun taas yhdeksän numeroa sisältävä järjestelmä maksaa 36 euroa.

Lotto-tulokset: Mikä on Harava?

Hieman erikoisempaa järjestelmäpelaamista tarjoa harava eli haravajärjestelmä. Tällöin valitaan reilusti enemmän numeroita, mutta käytännössä pelaajalle valitaan varsinaisesta järjestelmästä tietty määrä rivejä hivenen monimutkaisilla periaatteilla. Esimerkiksi 12 numeroa sisältävä haravajärjestelmä ei sisälläkään satoja rivejä, vaan ainoastaan 60 varsinaista riviä.

Vaikka Lotto tulokset kertoisivat, että kaikki numerot olisivat haravassa oikein, ei tämä vielä ole tae päävoitoista, vaan ainoastaan pienemmistä voitoista. Haravajärjestelmän tarkastaminen on hivenen monimutkaista, sillä tämä vaatii erillistä haravaopasta tai Rastipekka-ohjelmaa. Helpoimmin haravapelaaminen onnistuukin netissä, jossa haravaan osuneet voitot ilmoitetaan automaattisesti.

Lotto-tulokset: Mikä on Lotto Plussa?

Tuorein Loton uudistus on vuonna 2018 peliin lisätty Lotto Plus, joka korvasi aikaisemmin käytössä olleen tuplaamisen. Jos Lotto-tulokset eivät muuten tunnu tarjoavan tarpeeksi runsaita voittoja, onnistuu lisävoittojen tavoitteleminen plussaamalla.

Lotto Plus on 50 senttiä maksava lisäpeli, jonka yhteydessä pelaaja valitsee varsinaisen Lottorivinsä ohella myös ylimääräisen plusnumeron väliltä 1-30. Oikea plusnumero arvotaan luonnollisesti sen jälkeen, kun varsinaiset Lotto-tulokset on arvottu. Jos arvottu plusnumero on sama kuin pelaajan valitsema plusnumero, viisinkertaistetaan kaikki riville osuneet voitot päävoittoa lukuun ottamatta. Jos Lotto-tulokset eivät tuoneet muita voittoja, tarjoaa pelkkä oikea plusnumero poikkeuksetta tasan viiden euron voiton.

Lotto-tulokset: Mikä on Lomatonni?

Launtai Jokeri on jo perinteinen peli, mutta Lotto-tulokset saivat lisää jaettavia voittoja vuonna 2016, jolloin saman arvonnan yhteyteen lisättiin myös Lomatonni. Lomatonni on suomalaisista lottopeleistä ehdottomasti yksinkertaisin. Rivi maksaa 50 senttiä ja pelaaja valitsee yhden kuudestakymmenestä tarjolla olevasta kaupungista sekä yhden sadasta numerosta. Voitot ovat kiinteitä. Jos sekä kaupunki että numero ovat oikein, voittaa pelaaja 1 000 euroa. Jos ainoastaan kaupunki on oikein, on voittona 5 euroa.

Kuinka usein Lotto-tulokset arvotaan?

Suomalainen Lotto on perinteinen peli, joka jo vuodesta 1971 lähtien on arvottu lauantaisin televisiossa näytettävässä suorassa lähetyksessä. Lotto-tulokset arvotaan kerran viikossa kello 22.10. Tätä nykyä suora lähetys näytetään MTV3-kanavalla.

Jos yhdet Lotto-tulokset eivät riitä, arvotaan samassa yhteydessä myös muita lottopelejä. Tarjolla ovat sekä Lauantai Jokeri että Lomatonni, joita voi pelata kätevästi samalla lomakkeella.

Varsinainen Lotto on saanut Suomessa seurakseen myös runsaasti muita lottopelejä. Alun perin Pohjoismaiden yhteiseksi lotoksi kehitetty Vikinglotto pelataan keskiviikkoisin. Nämä Lotto-tulokset arvotaan Norjassa, mutta tulokset löytyvät välittömästi arvonnan jälkeen meidän sivuiltamme. Tätä nykyä Vikinglotto on pelattavissa Pohjoismaiden lisäksi myös lukuisissa muissa Euroopan maissa, mikä tarkoittaa samalla sitä, että Lotto-tulokset tarjoavat entistäkin suurempia voittoja. Suurin tarjottu voitto on tätä nykyä 25 miljoonaa euroa.

Vieläkin hulppeampia voittoja tarjoaa useamman Euroopan maan yhteinen Eurojackpot, jota on tarjottu vuodesta 2012. Oikeat Lotto-tulokset tarjoavat tämän pelin parissa onnekkaille pelaajille jopa 90 miljoonan euron jättipotteja. Suositun pelin Lottoarvonta on tuonut suurvoiton Suomeen peräti neljään otteeseen, mutta kahdesti voitto on jouduttu jakamaan muiden maiden pelaajien kanssa.

Sekä Jokeri että Lomatonni ovat pelattavissa sekä Vikingloton että Eurojackpotin yhteydessä. Lisäksi Suomessa pelataan Kenoa, joka arvotaan peräti kolme kertaa päivässä viikon jokaisena päivänä. Tuoreempia lottopelejä ovat päivittäin arvottavat Kaikki tai ei mitään ja Synttärit, minkä lisäksi tarjotaan Tähdenlentoa, jonka arvonnat järjestetään peräti seitsemän minuutin välein. Valinnanvarasta huolimatta juuri varsinainen Lotto ja viikoittaiset Lotto-tulokset jaksavat kiinnostaa suomalaisia pelaajia selvästi eniten.

Lotto-tulokset ja Loton historia

Lottopeleillä on jo huomattavan pitkä historia. Ensimmäiset historialliset lottoon viittaavat lähteet ovat peräisin Kiinasta. Sittemmin kenona tunnettua peliä on harrastettu Kiinassa jo noin 200 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Lottopeleillä uskotaan rahoitetun Kiinan muurin rakentamista.

Eurooppalaiset lotot ovat saaneet alkunsa jo Rooman vallan aikana. Tuolloin lottorahoja käytettiin Rooman kaupungin rakentamiseen, kun taas voittaneet pelaajat palkittiin varsin maltillisilla palkinnoilla. Varsinaisen modernin loton alkulähteet nähdään 1400-luvun Euroopassa, jossa kaupungit alkoivat järjestämään julkisia lottopelejä auttaakseen köyhiä ja vahvistaakseen linnoituksiaan. Vuonna 1445 oikeat lottonumerot toivat onnekkaalle pelaajalle 1 737 floriinin palkinnon, mikä vastaisi nykyrahassa noin 170 000 dollaria.

Suomalainen Veikkaus näkee Lottonsa alkujuuret Genovassa, jossa kansa innostui veikkaamaan kaupunginvaltuustoon arvottuja henkilöitä – tuolloin otettiin käyttöön myös loton nimi. Arpapeli osoittautui niin suosituksi, että kaksi vuosittaista kaupunginvaltuuston valintaa ei enää riittänyt, vaan valtuutetut korvattiin numeroilla viikoittain järjestetyssä arvonnassa.

Italiasta peli levisi nopeasti esimerkiksi Ranskaan, Englantiin, Saksaan ja Yhdysvaltoihin, joissa kaikissa alettiin järjestämään lottoja 1500- ja 1600-luvuilla. Suomalainen Lotto on luonnollisesti tuoreempaa alkuperää, sillä täällä Lotto-tulokset arvottiin ensimmäistä kertaa vuonna 1971. Tuolloin Lottoarvonta toi onnekkaalle pelaajalle 343 825 markan päävoiton. Tuolloin Lotto-tulokset sisälsivät mielenkiintoisesti 6 numeroa ja 3 varanumeroa. Moderniin 7 oikean numeron ja 1 lisänumeron muotoon Lotto-tulokset muuttuivat vasta vuonna 2016. Myös käytössä olevat Lottonumerot ovat vaihdelleet vuosien varrella. Alimmillaan käytössä oli 37 numeroa, mutta sekä vuonna 1971 että vuonna 2022 käytössä on 40 numeroa.

Lottoarvonta on aina järjestetty lauantaisin, mutta varhaisina aikoina kuponki tuli palauttaa jo torstaihin mennessä. Tähän saatiin muutos vasta vuonna 1990, jolloin teknologinen kehitys mahdollisti vielä varsinaisena Lottopäivänä pelaamisen. Tätä nykyä rivinsä voi palauttaa 25 minuuttia ennen arvonnan alkamista. Kun Lotto-tulokset on julkistettu, voi uuden rivin seuraavalle viikolle pelata heti kello 22.30.

Suomessa oikeat Lottonumerot ovat parhaimmillaan tuoneet 15,7 miljoonan euron voiton vuonna 2021, mutta maailmalla Lotto-tulokset ovat tuoneet huomattavasti suurempiakin voittoja. Huimimpia voittoja ovat jakaneet Amerikan Mega Millions sekä Powerball, jotka molemmat ovat tarjonneet yli 1,5 miljardin dollarin päävoittoa. Toisin kuin Suomessa, näitä voittoja ei kuitenkaan jaeta välittömästi puhtaana käteen.

Suurimmat lottovoitot Suomessa

Sija

Voitto, euroa

Paikkakunta

Ajankohta

1.15 700 000Kuopio, 5 osuuden porukka10.4. kierros 14/2021
2.15 600 000Uusikaupunki1.2. kierros 5/2020
3.15 500 000Lohja9.2. kierros 6/2019
4.14 500 000Ruokolahti2.6. kierros 22/2018
5.14 200 000Eri puolille Suomea, 50 osuuden porukka18.6. kierros 24/2017
6.14 100 000Tuusula, porukka13.2. kierros 6/2016
7.14 000 000Kaustinen7.11. kierros 45/2020
8.13 900 000Vaasa, 10 osuuden porukka14.2. kierros 7/2015
9.13 900 000Eri puolille Suomea, 10 osuuden porukka14.2. kierros 7/2015
10.13 312 191Lahti12.4. kierros 15/2014

 

Lotto generaattori

Alla olevalla Lotto numero generaattorilla voit arpoa täysin satunnaiset Lotto numerot omille riveillesi. Satunnaislukugeneraattori on matemaattinen toiminto, jonka avulla myös kolikkopelien tulokset ja Lotto tulokset virallisesti arvotaan.

Näin Lotto generaattori toimii:

Valitse ensin rivin numeroiden määrä, joiden sisältä numerot satunnaisesti arvotaan (Lotossa 1-40). Valitse sen jälkeen kuinka monta numeroa haluat satunnaisgeneraattorin arpovan (Lotossa 7 numeroa / rivi).

Koska kyseessä on satunnaisgeneraattori saattaa generaattori arpoa myös saman numeron kahdesti. Jos et haluat generaattorin arpovan samoja numeroita yhdelle riville jätä "Salli sama numero rivillä kahdesti" ruutu tyhjäksi. Jos taas haluat absoluuttisesti satunnaisen arvonnan jossa myös samoja numeroita voi esiintyä, klikkaa ruutua.

Tämän jälkeen valitse "Arvo satunnaiset numerot" ja saat täysin satunnaisesti arvotun rivin, jota voit käyttää omassa kupongissasi.

Jos haluat käyttää Lotto generaattoria Jokeri rivin luomiseen, valitse numerot 0-9 joiden väliltä rivi arvotaan, valitse 7 arvottavaa numeroa ja salli sama numero rivillä kahdesti.

Olemme täyttäneet satunnaisgeneraattorin arvot puolestasi Loton perusriviin tarvittavia numeroita varten. Voit muuttaa arvota koska tahansa, mutta nopeimmillaan pääset heti arpomaan numerot. Paina vain "arvo satunnaiset numerot" ja saat seitsemän satunnaista numeroa käytettäväksi kupongissasi. Voit arpoa Lotto generaattorilla niin monta satunnaista riviä kuin haluat.

:


:


:


:

Urheiluvedonlyönti.net ei ota vastuuta siitä voittaako Lotto generaattorilla arvottu rivi. Jos onni sattuu kohdalle ja Lotto generaattorillamme arvottu rivi sattuisi voittamaan, pyydämme vain, että jaat hyvät uutiset eteenpäin ja suosittelet Lotto generaattoria myös muille! Onnea peleihin!