Kuumimmat veikkausvinkit 1.-7.4.

Käsi pitelemässä tablettia Käsi pitelemässä tablettia

Urheiluvedonlyönti.net tarjoaa maistuvimmat veikkausvihjeet tulevalle viikolle. Katso maistuvat vetovihjeet ja ammattilaisten kasaamat vetovinkit niin Englannin Valioliigaan kuin muihinkin huipputapahtumiin. Urheiluvedonlyönti.netin sivuilta löydät aina sekä tuoreimmat uutiset että ajankohtaisimmat veikkausvihjeet.

Laita veikkausvihjeet käyttöön:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Manchester City – Liverpool

Viikonloppu alkaa todellisella huippuottelulla, sillä heti lauantain ensimmäisessä Valioliigan ottelussa kohtaavat Manchester City ja Liverpool. Peli on luvassa jo 1.4. kello 14.30.

Manchester City haastaa edelleen tosissaan Valioliigan mestaruudesta, vaikka Arsenal onkin ottanut jo kahdeksan pisteen kaulan. Liverpool taas taistelee tässä vaiheessa epätoivoisesti paikasta seuraavan kauden Mestarien liigaan – jokainen piste on tässäkin taistossa tärkeä.

Vaikka Liverpoolin puolustus oli alkukaudesta ongelmissa, on joukkue saanut pelinsä uomiin. Kuudessa edellisessä Valioliigan ottelussa joukkue on päästänyt ainoastaan maalin. Myös Manchester Cityn puolustus on ollut pitävä. Ainoastaan Newcastle on päästänyt vähemmän maaleja. Päästettyjen maalien odottama Cityllä on selvästi sarjan alhaisin.

Ottelusta odotetaan jälleen maalijuhlaa, mutta kauden ensimmäisessä liigakohtaamisessa nähtiin vain yksi maali, kun Liverpool voitti niukasti lukemin 1–0. Ei olisikaan mikään yllätys, jos ottelusta tulisi jälleen tasaista nyhjäämistä molempien joukkueiden lähtiessä otteluun puolustuksen kautta. Mr Green Sport tarjoaa alle 2,5 maalille peräti kerrointa 2,23. Maltillisempi pelaaja voi valita pelikohteeksi alle 3,5 maalia, jolle tarjotaan vieläkin pätevää kerrointa 1,48.

PSG – Lyon

Sunnuntain puolella Ranskan Ligue 1:ssä pelataan läpi päivän peräti seitsemän ottelua. Illan päättää PSG:n ja Lyonin huippuottelu, joka on vuorossa kello 21.45.

PSG pyrkii vahvistamaan asemiaan sarjan kärjessä Rennesiä vastaan kärsityn yllätystappion jälkeen. Lyon taas on asettunut tukevasti sarjan keskikastiin. Otteluissa PSG:tä vastaan lähes jokainen joukkue on kuitenkin noussut parhaimmilleen, eikä muuta voi odottaa Lyonilta tälläkään kertaa.

Molempien joukkueiden ottelut ovat viime aikoina olleet hyvin maalirikkaita. PSG on viiden edellisen ottelun aikana päihittänyt esimerkiksi Lillen lukemin 4–3, kun taas Nantes kaatui tuloksella 4–2. Lyon puolestaan päätyi Lilleä vastaan tasapeliin lukemin 3–3. On helppoa olettaa, että maaleja tullaan näkemään tässäkin ottelussa reilusti, eivätkä tarjotut kertoimet ole lainkaan hullumpia.

Parhaaksi pelikohteeksi nousee molemmat tekevät maalin, jolle 888 Sport tarjoaa peräti kerrointa 1,667. PSG:n ja Lyonin neljässä edellisessä kohtaamisessa molemmat ovat onnistuneet maalinteossa peräti kolmeen otteeseen. Huimin maalijuhla nähtiin vuoden 2021 keväällä, jolloin PSG oli parempi peräti tuloksella 2–4. Lapulle voi hyvällä syyllä harkita myös yli 3,5 maalia kertoimella 2,20.

Mies ja rahaa Mies ja rahaa

Anthony Joshua – Jermaine Franklin

Lauantaina on luvassa myös huippuluokan nyrkkeilyottelu, kun Lontoon O2 Arenalla ottavat yhteen maailmanmestaruutensa Oleksandr Usykille pisteillä hävinnyt Anthony Joshua sekä amerikkalainen Jermaine Franklin, joka kärsi marraskuussa uransa ensimmäisen tappion kyseenalaisella majority decisionilla. Ennakolta ottelun odotetaan alkavan vuorokaudenvaihteessa.

Anthony Joshuaa pidetään hyvällä syyllä yhtenä maailman parhaista nyrkkeilijöistä, mutta tällä hetkellä englantilaiselta vaaditaan todellista osoitusta siitä, että kyvyt ovat edelleen tallella. Viidestä edellisestä ottelusta peräti kolme on päättynyt Joshuan tappioon. Viimeksi hän on hävinnyt kahdesti pisteillä Usykille, tätä ennen tappio tuli yllätystyrmäyksellä Andy Ruiz Junioria vastaan.

Kovanyrkkinen Joshua on napannut 24 voitostaan tyrmäyksellä peräti 22 kertaa, ja tyrmäystä odotetaan hyvällä syyllä tässäkin ottelussa. Ennakolta kyse on lähinnä siitä, missä vaiheessa Joshua kykenee ottelun lopettamaan. Maistuvimmat kertoimet löytyvät ottelun loppupuolelta, sillä Joshua on kyennyt viimeksi tyrmäykseen ottelun ensimmäisellä puoliskolla vuonna 2016.

Joshuan tyrmäysvoitolle erissä 7–12 tarjoaa Mr Green Sport pätevää kerrointa 2,28. Franklinin yllätystyrmäystä tuskin tarvitsee pelätä, sillä mies on kuudessa edellisessä ottelussaan pystynyt tyrmäykseen vain kertaalleen.

Zak Surety – Farakh Ajaib

Viihdettä riittää myös tulevalle viikolle, sillä maanantaina käynnistyvät snookerin MM-kisat ensimmäisten karsintaotteluiden muodossa. Heti ensimmäisiltä kierroksilta alkaen ottelun voittaminen vaatii 10 framen voittamista, joten ottelut pelataan kaksi sessiota kestävinä.

Ensimmäisen kierroksen mielenkiintoisin pelikohde on keskiviikkona kello 12.00 käynnistyvä Zak Suretyn ja Farakh Ajaibin kohtaaminen. Jo vuonna 2014 ensimmäistä kertaa paikan ammattilaiskiertueella lunastanut Surety lähtee otteluun hyvällä syyllä ennakkosuosikkina amatööristatuksella pelaavaa Ajaibia vastaan. Pakistania edustava Ajaib ehti pelata ammattilaisena vuosina 2020–2022, mutta tasoeron pitäisi olla selvä jatkuvasti kovatasoisia otteluita pelaavan Suretyn eduksi.

Koska ottelut ovat MM-kisoissa poikkeuksellisen pitkiä, korostuvat pelaajien tasoerot ja sattuman varaan jää tavanomaista vähemmän. Betiton tarjoaa Suretyn voitolle runsasta kerrointa 1,69.