Eurojackpot-tulokset

Viralliset Eurojackpot-tulokset löydät välittömästi arvonnan jälkeen tältä sivulta. Jos sekä veikkaus että lottoaminen kiinnostavat, näet kätevästi yhdellä vilkaisulla, ovatko Eurojackpot numerot osuneet kohdalleen jopa miljoonavoittojen arvoisesti.

Tartu kesän parhaisiin bonustarjouksiin tästä
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

Eurojackpot-tulokset tänään

Urheilu-uutiset
  • Kuumimmat veikkausvinkit 1.-7.4.Urheiluvedonlyönti.net tarjoaa maistuvimmat veikkausvihjeet tulevalle viikolle. Katso maistuvat vetovihjeet ja ammattilaisten kasaamat vetovinkit niin Englannin Valioliigaan kuin muihinkin huipputapahtumiin. Urheiluvedonlyönti.netin sivuilta löydät aina sekä tuoreimmat ... Lue lisää
  • Golf: Masters 6.-9.4.Golfista puhuttaessa lajin kiistaton ykkösturnaus on Augusta National Golf Clubilla jo lähes sadan vuoden ajan pelattu Masters Tournament. Tänä vuonna Golf Masters käynnistyy 6. huhtikuuta, minkä jälkeen pelit jatkuvat viikonlopun ajan. Hallitsevana mestarina turnaukseen ... Lue lisää
  • Veikkausliiga $yearJalkapallon Veikkausliiga käynnistyy jälleen. Kotimaisen jalkapallon pääsarja Veikkausliiga $year pyörähti käyntiin 5. huhtikuuta, minkä jälkeen pelit jatkuvat aina marraskuulle saakka. Hallitsevana mestarina kauteen lähtee jälleen kerran Helsingin HJK ... Lue lisää

Tutustu artikkeleihimme!

Miten tarkistaa Eurojackpot-tulokset?

Rahasäkki ja tähtiä Rahasäkki ja tähtiä

Kaikista helpoimmin Eurojackpot-tulokset löytyvät meidän sivuiltamme. Päivitämme suoraan yläpuolelle tuoreimmat tulokset automaattisesti heti sen jälkeen, kun ne on julkaistu. Näin voit välittömästi tarkastaa, ovatko Eurojackpot numerot tuottaneet suuria voittoja, vai jäivätkö miljoonat tälläkin viikolla haaveeksi.

Eurojackpot tulokset ilmoitetaan luonnollisesti myös suoraan Veikkauksen omilla sivuilla, minkä lisäksi oikeat Eurojackpot numerot löytyvät esimerkiksi teksti-tv:stä sekä useimpien merkittävien medioiden sivustoilta. Eurojackpotin peliaika päättyy tiistaina ja perjantaina kahdeksalta ja Eurojackpot tulokset ovat tiedossa noin kymmenen aikaan saman päivän iltana. Voittoisat Eurojackpot tulokset löytyvät sivuiltamme välittömästi tämän jälkeen.

Samalla tarkastat sivuiltamme helposti myös perjantain ja tiistain Lomatonnin sekä klassisen Jokerin oikean rivin.

Suosioon noussut Eurojackpot on entistäkin suurempia voittoja tarjoava lottopeli, josta suomalaiset ovat päässeet nauttimaan jo kymmenen vuoden ajan. Perjantaisin ja tiistaisin järjestettävä Eurojackpot-arvonta saattaa hyvinkin tuoda jopa kymmenien miljoonien arvoisia voittoja. Parhaimmillaan onnekkaat Eurojackpot numerot ovat tuoneet Suomeenkin useampia 90 miljoonan euron voittoja. Tätä nykyä suurin mahdollinen voitto on uskomattomat 120 miljoonaa euroa.

Tuoreimmat veikkausvihjeet

Viikon veikkausvihjeet nostaa esille tulevan viikon parhaat vinkit vedonlyöntiin. Katsasta otteluennusteet, kertoimet ja parhaat tarjoukset vedonlyöntiyhtiöiltä. Kertoimet päivitetään kun niitä on saatavilla. Huomioithan, että kertoimet voivat myös muuttua lähempänä ottelua.

Eurojackpot - Usein Kysytyt Kysymykset

Milloin Eurojackpot tulokset arvotaan?

Eurojackpot tulokset arvotaan perjantaina ja tiistaina noin yhdeksältä illalla. Vuoden 2022 maaliskuusta lähtien Eurojackpot tulokset arvotaan perjantain lisäksi myös tiistaina, joten lottoamaan pääsee useamman kerran viikossa.

Mistä Eurojackpot tulokset voi katsoa televisiosta?

Eurojackpotia ei näytetä televisiosta, mutta arvontatapahtumaa voi seurata Eurojackpotin tulossivujen kautta. Eurojackpot tulokset ilmoitetaan tällä sivustolla heti arvonnan jälkeen.

Millä todennäköisyydellä voi voittaa Eurojackpotissa?

Kun tähtinumeroiden määrää kasvatetaan kahteentoista, on päävoiton nappaamisen mahdollisuus noin yksi 139,8 miljoonasta. Minkä tahansa voiton todennäköisyys yksittäisellä rivillä taas on noin yksi 31,8:sta.

Kauanko Eurojackpot kuponki on voimassa?

Yksittäinen Eurojackpot-rivi on lähtökohtaisesti voimassa yhden viikon. Pelaaja voi kuitenkin riviä tehdessään valita myös kestorivin, jonka avulla sama rivi on voimassa kahden, kolmen tai viiden viikon ajan. Kestorivin voi pelata sekä kioskilla että netissä.

Missä maissa Eurojackpotia voi pelata?

Eurojackpotia pelataan 18 Euroopan maassa, ja lisää maita liittyy mukaan säännöllisesti. Tällä erää peliä pelataan Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Islannissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Saksassa, Hollannissa, Italiassa, Espanjassa, Kroatiassa, Unkarissa, Tshekissä, Slovakiassa, Sloveniassa sekä Puolasssa.

Mitkä ovat onnekkaimmat Eurojackpot-numerot?

Kun tarjolla oli edellisen kerran 90 miljoonan massiivinen jättipotti, esitteli Veikkaus suurpotin kunniaksi onnekkaimmat Eurojackpot numerot, eli ne Eurojackpot numerot, jotka on useimmiten arvottu oikealle riville. Vaikka Eurojackpot tulokset ovatkin täysin satunnaisia ja lahjomattomaan arvontakoneeseen perustuvia, tuntuvat toiset numerot tästä huolimatta osuvan voittoriville useammin kuin toiset.

Kun keskimäärin kunkin numeron tulisi esiintyä joka kymmenennessä arvonnassa, on kaksi numeroa pulpahtanut oikealle riville peräti 13 prosentin todennäköisyydellä. Onnekkaimmat Eurojackpot numerot ovatkin 33 ja 40. Koska kumpikaan ei ole myöskään runsaasti pelattu syntymäpäivä, on näiden numeroiden sijoittaminen omalle riville erinomainen idea. Myös monet muut numerot ovat ehtineet esiintymään useammin kuin todennäköisyyksien valossa pitäisi. 12 prosenttia oikeista riveistä on sisältänyt myös seuraavat Eurojackpot numerot: 18, 19, 7, 16, 25, 14 ja 46.

Koska monet Eurojackpot numerot ovat onnekkaita, ovat Eurojackpot tulokset sisältäneet reilusti myös epäonnisia numeroita. Eniten todennäköisyyksiä on uhmannut 48, joka on mukana vain seitsemällä prosentilla oikeista riveistä. Myös muita epäonnisia numeroita piisaa, sillä vain kahdeksaan prosenttiin oikeista riveistä ovat tiensä selvittäneet myös 2, 50, 36, 27, 45 ja 31. Vaikka Eurojackpot tulokset ovatkin satunnaisia, kannattaa onnekkaat ja epäonnekkaat numerot pitää mielessä.

Eurojackpot-arvonta sisältää varsinaisten numeroiden ohella myös erillisen tähtinumeron arvonnan. Kun varsinaisia numeroita on käytössä peräti viisikymmentä, joista oikealle riville päätyy viisi, on tähtinumeroja vuodesta 2014 lähtien ollut käytössä kymmenen, joista oikealle riville päätyy kaksi. Vuonna 2022 tähtinumeroiden määrä nostettiin kahteentoista.

Teoriassa jokaisen tähtinumeron olisi tätä ennen pitänyt esiintyä oikealla rivillä 20 prosenttia ajasta, mutta Eurojackpot tulokset osoittavat, että todellisuus on toisenlainen. Useimmiten Eurojackpot-arvonta on sijoittanut oikealle riville tähtinumerot 5 ja 3, jotka molemmat ovat löytäneet tiensä oikealle riville 23 prosenttia ajasta. Epäonnisimmat tähtinumerot taas ovat olleet 10 ja 2, jotka ovat esiintyneet oikealla rivillä vain 17 prosentissa arvonnoista.

Tulevatko myös tulevat Eurojackpot tulokset noudattamaan samaa kaavaa, vai ohjaavatko todennäköisyydet onnekkaita ja epäonnekkaita numeroita lähemmäksi kohti keskiarvoa? Oli miten oli, kun kyseessä on yksittäinen Eurojackpot-arvonta, ovat kaikki Eurojackpot numerot aivan yhtä todennäköisiä.

Miten Eurojackpot arvotaan?

Eurojackpot on peräti 18 Euroopan maan yhteinen lottopeli, mutta arvonta on tästä huolimatta suoritettu aina juuri Suomessa. Suomalaisten lottopelien ammattimainen toteutus nauttii hyvää mainetta myös kansainvälisesti, ja Eurojackpotin arvonta onkin onnistunut poikkeuksetta moitteettomasti.

Eurojackpot-arvonta suoritetaan Helsingissä Pasilan studioilla tiistaisin ja perjantaisin noin kello yhdeksän aikaan. Tuloslähetystä ei loton tapaan näytetä telkkarista, mutta lähetystä pääsee seuraamaan netistä Eurojackpotin virallisten tulossivujen kautta. Eurojackpot-arvonta suoritetaan Poliisihallituksen valvonnassa kahdella arvontakoneella, jotka siirtyvät arvonnan jälkeen jälleen Poliisihallituksen huomiin.

Päänumeroiden arvonnan hoitaa näyttävä Venus, kun taas tähtinumerot arpoo pienempi Perle.

Mistä Eurojackpot-tulokset voi tarkistaa?

Eurojackpot tulokset löydät poikkeuksetta tältä sivulta heti sen jälkeen, kun Eurojackpot-arvonta on suoritettu ja oikeat Eurojackpot numerot on julkistettu. Eurojackpot tulokset ovat selvillä tiistaisin ja perjantaisin noin kello 22, jolloin tulokset löytyvät välittömästi myös meidän sivuiltamme.

Eurojackpot tulokset ilmoitetaan luonnollisesti myös Veikkauksen omilla sivuilla, minkä lisäksi tulokset pystyy tarvittaessa tarkastamaan myös useimpien suomalaisten medioiden sivuilta sekä teksti-tv:stä.

Eurojackpot ja lisäpelien arvonta

Eurojackpot on huomattavan yksinkertainen onnenpeli, joka toimii käytännössä täysin samalla konseptilla kuin perinteikäs suomalainen Lotto. Eurojackpot-arvonta suoritetaan viikoittain sekä tiistaina että perjantaina – peliaika loppuu kahdeksalta illalla. Tulokset taas julkistetaan noin kymmenen aikaan samana iltana.

Varsinainen pelaaminen hoituu joko kioskilla kupongin avulla tai Veikkauksen nettisivuilla. Tätä nykyä myös monet kansainväliset nettikasinot mahdollistavat Eurojackpotiin osallistumisen. Pelurin tehtäväksi jää valita kupongille viisi numeroa viidenkymmenen numeron joukosta, minkä lisäksi valitaan kaksi tähtinumeroa kahdentoista numeron joukosta. Eurojackpot-arvonta arpoo samaan tapaan viisi voittavaa numeroa sekä kaksi tähtinumeroa. Kaikkien seitsemän numeron täytyy osua oikein, että pelaaja voittaa päävoiton, joka voi hyvinkin olla jopa 120 miljoonaa euroa.

Jos Eurojackpot tulokset eivät ole suotuisia, ei syytä huoleen. Eurojackpot-arvonta sisältää arvonnat myös kahteen lisäpeliin, joita voi pelata kätevästi samalla lapulla. Samassa yhteydessä arvotaan aina myös kaksi muuta lottopeliä, jotka ovat klassinen Jokeri sekä tuoreempi Lomatonni.

Eurojackpot: Mikä on Perjantai-Lomatonni?

Eurojackpot-arvonta sai vuonna 2016 uuden lisäyksen, kun samassa yhteydessä alettiin arpomaan myös Perjantai-Lomatonni. Lomatonni on Veikkauksen uusi lottopeli, joka arvotaan kolme kertaa viikossa. Arvonta järjestetään Eurojackpotin ohella myös Loton sekä Viking Loton arvontojen yhteydessä.

Lomatonni on 50 senttiä maksava lottopeli, jossa pelaaja valitsee yhden kaupungin 60 vaihtoehdon joukosta sekä yhden numeron 100 numeron joukosta. Jos pelkkä kaupunki on oikein, voittaa pelaaja 5 euroa. Jos sekä kaupunki että numero ovat oikein, nappaa pelaaja itselleen lomatonnin eli 1 000 euron päävoiton.

Vuodesta 2022 lähtien myös tiistaisin järjestettävän Eurojackpotin yhteydessä arvotaan luonnollisesti myös Tiistai-Lomatonni.

Eurojackpot: Mikä on Perjantai-Jokeri?

Samassa yhteydessä arvotaan myös Jokeri, joka on yksi legendaarisimmista suomalaisista lottopeleistä. Jo vuodesta 1978 järjestetty Jokeri arvotaan Lomatonnin tavoin neljästi viikossa. Eurojackpotin yhteydessä arvotaan Perjantai-Jokeri, minkä lisäksi arvonta suoritetaan myös Lottoarvonnan sekä Viking Loton arvontojen yhteydessä. Pelaamaan pääsee siis keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Tätä nykyä peli on tarjolla myös tiistaisen Eurojackpotin yhteydessä.

Jokeri eroaa konseptiltaan hieman muista tutuista lottopeleistä, sillä kaksi euroa maksavassa pelissä valitaan riville seitsemän numeroa, jotka kaikki ovat väliltä 1-9. Arvonnassa arvontakone arpoo vastaavan seitsemän numeron rivin, jota tämän jälkeen verrataan pelaajan riviin. Voittoja pääsee lunastamaan, jos vähintään kaksi numeroa ovat samalla paikalla pelaajan rivissä sekä arvontakoneen rivissä. Miljoonan euron päävoitto vaatii, että kaikki numerot ovat identtisillä paikoilla.

Peli sisältää euron maksavan tuplausmahdollisuuden, jolla kaikki pelaajan tienaamat voitot tuplataan. Tässä pelissä tuplaus pätee poikkeuksellisesti myös päävoittoon, joten pelaaja voi lunastaa jokaisella kierroksella jopa kaksi miljoonaa euroa. Poikkeustapauksissa Jokeri on jakanut vieläkin suurempia voittoja – päävoitto on parhaimmillaan ollut jopa 5 miljoonaa euroa.

Koska Eurojackpot arvotaan nykyisin myös tiistaisin, arvotaan samassa yhteydessä tätä nykyä myös Tiistai-Jokeri.

Eurojackpot: Mitä ovat Tähtinumerot?

Eurojackpot tulokset sisältävät varsinaisten numeroiden ohella myös tähtinumeroita. Pelissä valitaankin poikkeuksetta viiden varsinaisen numeron lisäksi myös kaksi tähtinumeroa, jotka arvotaan samassa arvonnassa erillisellä arvontakoneella. Kun viisi numeroa valitaan 50 numeron joukosta, valitaan kaksi tähtinumeroa vain 10 numeron joukosta.

Jotta pelaaja pääsisi lunastamaan päävoiton, täytyvät sekä normaalit Eurojackpot numerot että tähtinumerot olla kohdallaan. Voitot aina sen suurempia, kuinka monta tähtinumeroa pelaajan riviltä löytyy. Esimerkiksi 4+2 tuo suurempia voittoja kuin 4+1, joka taas tuo suurempia voittoja kuin 4+0. Eurojackpot tulokset kannattaa käydä tarkkaan läpi, sillä pienimpiä voittoja tarjotaan jo kahdella oikealla numerolla sekä yhdellä tähtinumerolla – myös yksi oikea numero sekä kaksi tähtinumeroa kelpaa voittoihin.

Kuinka usein Eurojackpot arvotaan?

Eurojackpot tulokset arvotaan nykyään kaksi kertaa viikossa. Eurojackpotin peliaika loppuu kahdeksalta sekä tiistaisin että perjantai-iltana, ja arvonta suoritetaan noin yhdeksän aikoihin. Eurojackpot tulokset julkistetaan virallisesti noin kymmeneltä illalla. Eurojackpot tulokset saavat aina samassa arvonnassa seurakseen myös Jokerin sekä Lomapotin tulokset.

Maaliskuussa voimaan astuneen tiistaiarvonnan lisäksi Eurojackpot sai myös muita muutoksia, sillä jatkossa kaksi tähtinumeroa valitaan kymmenen sijaan kahdentoista numeron joukosta. Tämä tekee päävoiton lunastamisesta hieman vaikeampaa, sillä todennäköisyys ei olekaan enää yksi 95,3 miljoonasta vaan yksi 139,8 miljoonasta. Samalla myös päävoitto kuitenkin kasvaa. Kohdalleen osuneet Eurojackpot tulokset voivat jatkossa tarjota jopa 120 miljoonan euron päävoiton.

Eurojackpotin historia

Eurojackpot on Euroopan yhteinen lottopeli, jota pelataan Suomen ohella myös Hollannissa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, Tanskassa, Sloveniassa, Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Irlannissa, Latviassa, Liettuassa, Tshekissä, Kroatiassa, Unkarissa, Puolassa ja Slovakiassa. Voittaminen on vaikeampaa kuin perinteisessä Lotossa, minkä vuoksi Eurojackpot tulokset tarjoavatkin myös kookkaampia voittoja.

Peliä alettiin kehittelemään jo vuonna 2005, ja sopimus Eurojackpotin aloittamisesta solmittiin lopullisesti vuonna 2011. Ensimmäiset Eurojackpot tulokset arvottiin maaliskuussa 2012. Peli on siitä lähtien toiminut lähes identtisesti, sillä Eurojackpot tulokset on käytännössä aina ilmoitettu samassa muodossa. Tähän mennessä suurin muutos nähtiin 2014, jolloin tähtinumeroiden määrää lisättiin kahdeksasta kymmeneen.

Eurojackpot tunnetaan poikkeuksellisen suurista voitoista, sillä päävoitto on perinteisesti ollut peräti 90 miljoonaa euroa. Lisämuutoksia nähdään kuitenkin vuonna 2022, sillä jatkossa kohdalleen osuneet Eurojackpot tulokset voivat tuoda mukanaan peräti 120 miljoonan euron potin. Laita siis kuponki vetämään ja tarkasta Eurojackpot tulokset jatkossa kaksi kertaa viikossa kätevästi tältä sivulta. Eurojackpot tulokset ovat tarkastettavissa välittömästi arvonnan jälkeen.

Suurimmat Eurojackpot-voitot Suomessa

Sija

Voitto, euroa

Paikkakunta

Ajankohta

1.91 938 695Siilinjärvi, 50 osuuden porukka23.8. kierros 34/2019
2.90 000 000Loimaa, 5 osuuden porukka9.2. kierros 6/2018
3.86 970 702Tampere14.4. kierros 15/2017
4.61 170 767 Espoo  12.9. kierros 37/2014
5.57 275 841Akaa, 10 osuuden porukka4.4. kierros 14/2014
6.46 505 018Tampere7.7. kierros 27/2017
7.46 154 745Turku24.7. kierros 30/2015
8.45 000 000Vantaa18.3. kierros 11/2022
9.45 000 000Espoo, Mikkeli, Oulu, Oulu, Vaasa13.8. kierros 32/2021
10.41 570 496Savonlinna21.10. kierros 42/2017
11.38 878 82710 osuuden porukka: Helsinki, Espoo,
Riihimäki, Lahti,
Kangasala, Viitasaari,
Lappeenranta,
Keitele, Iisalmi, Haapavesi
4.9. kierros 36/2015
12.34 889 569Loimaa28.8. kierros 35/2020
13.29 540 641Seinäjoki  25.1. kierros 4/2013
14.23 515 000Janakkala6.12. kierros 49/2019
15.23 251 598Kotka5.6. kierros 23/2015
16.22 170 101Kristiinankaupunki24.9. kierros 38/2021
17.21 256 582Teuva27.9. kierros 39/2013
18.19 379 323Raasepori  22.1. kierros 3/2016
19.18 000 000Espoo17.11. kierros 46/2018
20.17 783 911Jämsä (10 osuuden porukka)26.12. kierros 52/2014
21.10 000 000Espoo13.5. kierros 19/2016

Kaikkien aikojen suurimmat Eurojackpot-voitot

PäivämääräVoittajiaVoittosumma
20.5.20221500.000.000 €
28.5.2021190.000.000 €
7.2.2020190.000.000 €
10.5.2019290.000.000 €
9.2.2018190.000.000 €
6.1.2017590.000.000 €
14.10.2016190.000.000 €
15.5.2015190.000.000 €
12.9.2014161.170.753 €
12.4.2013146.079.339 €
26.1.2012121.320.215 €

 

Eurojackpot keskimääräiset voitot ja todennäköisyydet

ArvontatulosVoiton todennäköisyysKeskimääräinen voitto
5 + 21 : 95 344 20024 860 098 €
5 + 11 : 4 943 773717 254 €
51 : 3 955 019120 601 €
4+21: 263 6684 152 €
4+11: 21 972237 €
41: 17 578112 €
3+21: 5 99257 €
3+11: 49918 €
2+21: 41820 €
31: 39915 €
1+21 : 8010 €
2+11 : 358 €

Kuukauden valinta

Eurojackpot generaattori

Alla olevalla Eurojackpot generaattorilla voit arpoa täysin satunnaiset Eurojackpot numerot omille riveillesi. Satunnaislukugeneraattori on tuttu matemaattinen toiminto, jonka avulla myös kasinopelien ja Eurojackpot tulokset virallisesti arvotaan.

Näin Eurojackpot generaattori toimii:

Valitse ensin rivin numeroiden määrä, joiden sisältä numerot satunnaisesti arvotaan (Eurojackpotissa 1-50). Valitse sen jälkeen kuinka monta numeroa haluat satunnaisgeneraattorin arpovan (Eurojackpotissa 5 numeroa / rivi).

Koska kyseessä on satunnaisgeneraattori saattaa generaattori arpoa myös saman numeron kahdesti. Jos et haluat generaattorin arpovan samoja numeroita yhdelle riville jätä "Salli sama numero rivillä kahdesti" ruutu klikkaamatta. Jos taas haluat absoluuttisesti satunnaisen arvonnan jossa myös samoja numeroita voi esiintyä, klikkaa ruutua.

Tämän jälkeen valitse "Arvo satunnaiset numerot" ja saat täysin satunnaisesti arvotun rivin, jota voit käyttää omassa kupongissasi.

Toista sama erikseen tähtinumeroille, eli valitse 50 numeron sijasta 12 numeroa (1-12) näiden väliltä sitten 2 satunnaista numeroa.

Olemme täyttäneet satunnaisgeneraattorin arvot puolestasi Eurojackpot perusriviin tarvittavia numeroita varten. Voit muuttaa arvota koska tahansa, mutta kätevimmin homma käy kun arvot ensin 5 numeroa ja sen jälkeen muutat arvoja tähtinumeroiden arvontaa varten. Voit arpoa Eurojackpot generaattorilla niin monta satunnaista riviä kuin haluat.

:


:


:


:

Urheiluvedonlyönti.net ei ota vastuuta siitä voittaako Eurojackpot generaattorilla arvottu rivi. Jos onni sattuu kohdalle ja Eurojackpot generaattorillamme arvottu rivi sattuisi voittamaan, pyydämme vain, että jaat hyvät uutiset eteenpäin ja suosittelet Eurojackpot generaattoria myös muille! Onnea peleihin!