Puggle Pay maksutavan esittely

Puggle Pay oli suosittu maksutapa, joka nyttemmin on kaikessa hiljaisuudessa kuopattu ja yrityksen nimeksi on vaihdettu monille pelaajille jo tutumpi Zimpler. Samalla myös maksupalvelun konsepti on laitettu täysin uusiksi. Tällä hetkellä Zimpler toimii samaan tapaan kuin maksutavat Euteller ja Trustly, eli palvelun kautta voi tehdä huippunopeita rahansiirtoja omilla pankkitunnuksilla.

1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

9.
Uni​bet
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

10.
betway
Bonus:
150€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

11.
bwin
Bonus:

Mikä on Puggle Pay maksutapa

pugglepay pugglepay

Puggle Pay toimi vedonlyöntisivustojen maksumetodina suorastaan poikkeuksellisella tavalla, sillä palvelun kautta pystyi tekemään mobiilitalletuksia suoraan omalla mobiililaitteella. Talletus laskutettiin yksinkertaisesti osana pelaajan puhelinlaskua, joten pelisivustoilla pystyi teoriassa pelaamaan myös luotolla. Tätä nykyä vastaavaa palvelua tarjoaa suomalainen Siru Mobile.

Sittemmin Puggle Payn konsepti on muuttunut, minkä lisäksi myös nimi vaihdettiin uuteen. Tätä nykyä palvelu tunnetaan Zimplerinä, joka on kasvattanut suosiotaan varsin nopeasti. Zimpler tuntuukin kuuluvan useimpien pelisivustojen maksuvalikoimien joukkoon.

Puggle Pay vedonlyönnin maksutapana

Puggle Pay ja sittemmin Zimpler on kehitetty erityisesti vedonlyöjien makuun, sillä yrityksen takaa löytyi heti alkuun esimerkiksi Betssonin palveluksessa toimineita ruotsalaisia. Maksupalvelu onkin ottanut toiminnoissaan aina juuri vedonlyöjät ja kasinopelaajat huomioon.

Tätä nykyä Zimpler tarjoaa huippunopeita pankkisiirtoja asiakkaan omilla pankkitunnuksilla. Konsepti saattaa kuulostaa tutulta, sillä esimerkiksi suomalainen Euteller ja Trustly toimivat käytännössä samalla periaatteella. Zimplerin varsinainen käyttäminen on huomattavan helppoa sekä nopeaa.

Asiakkaan tulee pelisivustolla vain valita talletus ja maksutavaksi Zimpler, minkä jälkeen valitaan listalta oma pankki ja syötetään sopiva talletussumma. Rahansiirto vahvennetaan omilla pankkitunnuksilla, minkä jälkeen rahat siirtyvät välittömästi kohteeseen. Sekä talletukset että kotiutukset onnistuvat huippunopeasti, sillä Zimpler toimii välikätenä pankkien välillä kansainvälisesti ja mahdollistaa rahojen siirtymisen välittömästi perille. Palvelu tukee käytännössä kaikkia suomalaisia pankkeja.

Zimpler tarjoaa joillain pelisivustoilla myös pelaamista ilman rekisteröitymistä. Tällöin veikkaussivulle kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla, Zimpler varmentaa pelurin henkilöllisyyden ja pelaamaan pääsee välittömästi. Myös voitot saa tällöin kotiutettua hetkessä!

Pugglepay edut ja haitat

Kuten Puggle Paykin myös Zimpler on ehdottoman yksinkertainen maksutapa, joka soveltuu juuri veikkaussivustoille erinomaisesti. Käytännössä palvelun kautta tehdään sekä kotiutuksia että talletuksia poikkeuksellisen nopeasti pankkitunnuksilla, eikä minkäänlaisia sovelluksia, kikkailuja tai muutakaan vaivannäköä vaadita. Mikä parasta, käytännössä kaikkia suomalaisia pankkeja tuetaan.

Zimpler erottautuu vastaavien palveluiden joukosta erinomaisena vaihtoehtona, sillä rahansiirroista ei peritä mitään lisäkuluja, minkä lisäksi myös rekisteröitymisvapaat pikapelit saattavat onnistua Zimplerin kautta. On kuitenkin todettava, että tällä saralla Trustly on huomattavasti yleisempi vaihtoehto.

Jos Euteller ja Trustly ovat jo tuttuja palveluita, toimii Zimpler käytännössä täysin samalla tavalla. Minkäänlaisia konkreettisia eroja näiden eri palveluiden väliltä on hankala löytää, sillä kaikkia näistä käytetään samoilla suomalaisilla pankkitunnuksilla.

Puggle Pay asiakaspalvelu

Osoitteesta zimpler.com löydät palvelun asiakaspalvelun ja laajan useimpien kysyttyjen kysymysten kattauksen. Apuosion kautta saat myös otettua yhteyden asiakaspalvelijoihin yhteydenottolomakkeen avulla. Jos ongelmasi koskevat rahansiirtoja pelisivustoilla, kannattaa lähtökohtaisesti ottaa yhteyttä pelisivuston omaan asiakaspalveluun, joka on yleensä paremmin perillä ongelman laadusta. Veikkaussivustojen asiakaspalvelut saattavat myös hyvinkin palvella suomeksi vaikka vuorokauden ympäri.

Puggle Pay säännöt ja ehdot

Zimplerin sivuilta löydät myös palvelun säännöt ja ehdot, sekä muut tarpeelliset tiedot palvelun toiminnasta. Suosittelemme tutustumaan palvelun toimintaan vähintään jonkin verran, ennen kuin alat tekemään rahansiirtoja Zimplerin välityksellä, mutta samalla on huomioitava, että Zimpler toimii huomattavan yksinkertaisesti ja luotettavasti. Palvelu on Ruotsin Finanssivalvonnan valtuuttama maksupalvelu, minkä ohella Zimpler operoi Euroopan unionin maksupalveluntarjoajan lisenssillä.

Zimpler maksutapana tekee myös yhteistyötä lähestulkoon kaikkien suomalaisten pankkien kanssa, mikä tekee rahansiirroista turvallisia ja nopeita. Veikkaus Zimplerin avulla onnistuu nykyään useimmilla pelisivustoilla.