EU Teller vedonlyönti arvostelu

Näppärä EU Teller on ainoastaan Suomessa käytetty kotimainen maksupalvelu, joka toimii samalla periaatteella kuin esimerkiksi Trustly. Eutellerin avulla asiakkaan on mahdollista tehdä reaaliaikaisia pankkisiirtoja kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksilla, joten rahan siirtäminen onnistuu poikkeuksellisen nopeasti. Harvat maksutavat toimivat yhtä näppärästi!

1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

9.
Uni​bet
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

10.
betway
Bonus:
150€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

11.
bwin
Bonus:

Mikä on EU Teller vedonlyönti

EUTeller EUTeller

Euteller on maksumetodi, joka on noussut suursuosioon erityisesti netin vedonlyöntisivustoilla, sillä näillä sivustoilla rahansiirtoja tehdään ahkeralla tahdilla, mutta perinteisissä pankkisiirroissa ja korttien avulla tehdyissä kotiutuksissa kestää lähtökohtaisesti useamman päivän verran.

Näppärä Euteller kuitenkin mahdollistaa reaaliaikaisten pankkisiirtojen tekemisen pankista toiseen, sillä Euteller toimii pankkien välisenä välikätenä ja mahdollistaa näin maksujen toteuttamisen huomattavan nopeasti. Jos pelisivusto tai nettikauppa tukee Eutelleriä maksutapana, pääsee rahansiirtoja siis tekemään reaaliajassa omilla pankkitunnuksilla.

Eutelleriä on tarjottu jo vuodesta 2007 lähtien ja palvelu tekee yhteistyötä kaikkien merkittävien suomalaisten pankkien kanssa. Nordean ja Osuuspankin asiakkaille on myös lanseerattu uusi mobiilimaksutapa Siirto, joka mahdollistaa pankkisiirtojen tekemisen reaaliajassa oman mobiililaitteen kautta – erillistä kirjautumista oman pankin palveluun ei tällöin lainkaan tarvita.

EU Teller vedonlyönnin maksutapana

Euteller soveltuu vedonlyöntiin erinomaisesti, sillä huippunopeat kotiutukset ovat tietenkin pelureiden mieleen. Samalla myös talletusten tekeminen onnistuu huomattavan nopeasti ja yksinkertaisesti. Koko prosessi ei vaadi muutamaa klikkausta enempää – pelaaja valitsee talletettavan rahasumman ja maksutavaksi Eutellerin, tämän jälkeen klikataan listalta omaa pankkia ja tehdään normaali pankkisiirto oman pankin varmennuksen kautta. Rahat siirtyvät välittömästi perille ja pelaamaan pääsee heti. Jos käytössä on Siirto, on prosessi vielä tätäkin nopeampi, sillä pankkitunnuksia ei tällöin vaadita lainkaan.

Kotiuttaminen onnistuu vielä hieman tätäkin yksinkertaisemmin. Pelaajan ei tarvitse kuin valita kotiutus, syöttää itselleen sopiva rahasumma ja valita siirto Eutellerin kautta omalle pankkitilille. Tämän jälkeen nostopyyntö menee useimmiten pelisivuston käsittelyyn. Kun nostopyyntö on käsitelty, siirtyvät rahat välittömästi pelaajan tilille Eutellerin välityksellä.

Edut ja haitat

Euteller on huomattavan yksinkertainen tapa tehdä siirtoja ja kotiutuksia niin nettikasinoilla kuin muissa nettikaupoissakin. Kyseessä on luotettava ja jo kohtalaisen pitkään toiminut suomalainen palvelu, jonka käyttäminen onnistuu käytännössä kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksilla. Kyseessä on Finanssivalvonnan valvoma virallinen maksulaitos, joten täysi turva on todellakin taattu.

Euteller onnistuu Siirto-palvelullaan kohoamaan jopa kansainvälisempien vastaavien palveluiden ohi, sillä Siirron avulla voit tehdä rahansiirtoja suoraan mobiililaitteesi välityksellä, eikä pankkitilille kirjautumista tällöin lainkaan vaadita.

Negatiivisena puolena Eutellerin käytöstä saatetaan periä jonkinlainen pienehkö rahansiirtomaksu, jollaisia ei esimerkiksi Trustlyn käyttäjiltä koskaan peritä. Tällöin kannattaakin miettiä haluaako suomalaisen palvelun käyttämisestä maksaa lisähintaa, sillä varsinainen palvelu on käytännössä identtinen, olipa kyseessä sitten Euteller, Trustly tai Zimpler.

Euteller tuntuu myös löytyvän maksuvaihtoehtona hieman näitä muita maksumetodeja harvemmin, mutta asiakas voi halutessaan käyttää vaikka kaikkia eri palveluita eri sivustoilla – maksaminen toimii identtiseen tapaan, eikä erillisiä sovelluksia vaadita.

Asiakaspalvelu

Osoitteesta euteller.com löydät kaiken tarpeellisen tiedon palvelun toiminnasta, minkä lisäksi tarjolla on myös asiakaspalvelua suomeksi. Sivustolta löytyy yhteydenottoihin käytettävä lomake, jonka täyttäjä saa vastauksen asiakaspalvelusta sähköpostilla. Tarjolla on myös puhelinpalvelu, mutta Euteller korostaa, että puhelinpalvelua ei tule käyttää maksuja koskeviin kysymyksiin.

Lähtökohtaisesti hyvä idea on aina ottaa yhteyttä vedonlyöntisivuston asiakaspalveluun, jos ongelma on Eutellerin maksuissa juuri vedonlyöntisivustolla. Useimmilla sivustoilla on nykyään tarjolla laadukasta asiakaspalvelua myös suomeksi. Parhaat sivustot palvelevat suomeksi jopa 24/7!

Säännöt ja ehdot

Eutellerin sivuilta löydät tietenkin kaiken tarvitsemasi tiedon palvelun käyttämisestä. Euteller on kuitenkin poikkeuksellisen yksinkertainen ja laadukas palvelu, jonka ehdottomaan turvallisuuteen ja rehellisyyteen voit luottaa, sillä kyseessä on kotimainen ja Finanssivalvonnan valvoma valtuutettu maksulaitos. Euteller tekee säännöllistä yhteistyötä sekä suomalaisten viranomaisten että kaikkien suurimpien suomalaisten pankkien kanssa.

Jos veikkaus netin pelisivustoilla kiinnostaa, on Euteller maksutapana ehdottoman toimiva vaihtoehto. Rahansiirrot onnistuvat Eutellerin kautta poikkeuksellisen nopeasti kaikkien suomalaisten pankkien pankkitunnuksilla, minkä lisäksi myös voittoja pääsee kotiuttamaan poikkeuksellisen näppärästi. Rahat ovat tilillä välittömästi!