Entercash maksutavan esittely

Netin pelisivustoilla maksutavat kehittyvät jatkuvasti. Monet maksumenetelmät ovat yhdistyneet ja vaihtaneet omistajaa tai nimeä. Tähän joukkoon kuuluu myös Entercash, joka oli vuonna 2010 perustettu maksumenetelmä. Entercash maksutapana tarjosi nopeita pankkisiirtoja omilla pankkitunnuksilla ja nykyisin yritys onkin osa samaa palvelua tarjoavaa Trustlya.

1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

9.
Uni​bet
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

10.
betway
Bonus:
150€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

11.
bwin
Bonus:

Mikä on Entercash maksutapa

entercash entercash

Entercashin avulla vedonlyöminen onnistui useimmilla pelisivustoilla, sillä kyseessä oli huomattavan kätevä maksumenetelmä, joka soveltui erinomaisesti nettipelaamiseen. Entercashin avulla asiakas sai tehtyä huippunopean pankkisiirron näppärästi omilla pankkitunnuksillaan, minkä jälkeen Entercash piti huolen siitä, että rahat näkyivät pelitilillä välittömästi. Tämä onnistui, koska Entercash teki yhteistyötä lukuisien pankkien kanssa ympäri maailman.

Kun normaalisti pankkisiirrossa saattaa kestää useamman päivän verran, hoiti Entercash pankkisiirtojen tekemisen reaaliaikaisesti ja suoraan omilla pankkitunnuksilla. Nopeita rahansiirtoja tarjottiin luonnollisesti, kun tuli aika kotiuttaa voitot. Voitoista pääsi nauttimaan noin minuutissa.

Tätä nykyä sama palvelu on käytettävissä Trustlyn nimityksellä. Entercash.com ohjaa Trustlyn sivustolle ja Entercashin työntekijät toimivat nykyään Trustlyn palveluksessa.

Entercash vedonlyönnin maksutapana

Sekä Entercash että Trustly ovat nauttineet juuri vedonlyöjien parissa suurta suosiota, sillä nopeat ja ilmaiset rahansiirrot kätevästi pankkitunnuksilla soveltuvat tietenkin erinomaisesti netin pelisivustoille.

Trustly tarjoaa nykyään hyvinkin pelimaailman parhaita maksuja, sillä palvelun käyttäminen on ilmaista, eikä minkäänlaista sovellusta vaadita. Rahansiirrot tehdään suoraan omilla pankkitunnuksilla, eikä paria klikkausta enempää vaadita. Valitse vain maksutavaksi Trustly ja syötä sopiva rahasumma, tämän jälkeen valitaan listalta oma pankki ja tehdään normaali pankkisiirto omilla tunnuksilla. Tämän jälkeen Trustly ottaa rahat haltuunsa ja siirtää ne hetkessä perille. Pelaamaan pääsee siis heti. Juuri näin toimi myös Entercash.

Myös kotiutukset onnistuvat yhtä helposti ja nopeasti – Trustlyn kautta pääseekin nauttimaan myös reaaliaikaisista kotiutuksista. Uusimpana erikoisuutena tarjolla on monilla pelisivustoilla Trustly Pay n Play, joka mahdollistaa peleistä nauttimisen ja rahansiirtojen tekemisen ilman rekisteröitymistä tai erillistä henkilöllisyyden varmentamista. Pelaajan henkilöllisyys varmennetaan suoraan pankkitunnusten kautta, joten peleistä pääsee nauttimaan välittömästi. Näillä sivustoilla nostopyyntöjen tekeminen laittaa rahat välittömästi liikkeelle, joten rahoistaan pääsee nauttimaan hetkessä.

Entercashia tarjonneet pelisivustot tukevat nykyään käytännössä poikkeuksetta Trustlya. Kyseessä on yksi suosituimmista, yleisimmistä ja helpoimmista maksumenetelmistä suomalaisille suunnatuilla sivustoilla.

Entercash edut ja haitat

Entercashin ja Trustlyn edut ovat tietenkin selviä. Rahansiirrot onnistuvat suoraan omilla pankkitunnuksilla, mutta poikkeuksellisen nopeasti. Erityisesti nopeat kotiutukset ovat tietenkin rahapelien ystävien mieleen. Minkäänlaista erillistä sovellusta ei vaadita, minkä lisäksi Trustlyn käyttäminen ei myöskään maksa mitään. Tällä tavalla palvelu eroaa samankaltaisesta Eutelleristä, joka veloittaa rahansiirroista lähes aina lisämaksun.

Trustlya tuetaan nykyään lähes jokaisella pelisivustolla, mikä on tehnyt palvelusta yhden yleisimmistä ja suosituimmista rahansiirtokeinoista. Todellisena etuna voi pitää myös pikapelaamista ilman erillistä rekisteröitymistä, mikä on tehnyt vedonlyönnistä yksinkertaisesti helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Entercashista kiinnostuneille vedonlyöjille hämmennystä saattaa aiheuttaa palvelun hyvin nopea sulautuminen Trustlyn nimen alle, mutta käytännössä tarjolla on edelleen sama palvelu, nyt vain vielä entistäkin laadukkaammassa muodossa.

Entercash asiakaspalvelu

Trustlyn suomenkielisiltä sivuilta löydät luonnollisesti myös asiakaspalvelun. Tarjolla on kattava lista useimmista palvelun käyttämiseen liittyvistä kysymyksistä, minkä lisäksi tarjolla ovat tietysti yksityiskohtaiset ohjeet Trustlyn käyttämiseen – tämän palvelun parissa ei kuitenkaan kovin monimutkaisia ohjeita vaadita. Tarvittaessa tarjolla on myös mahdollisuus Trustlyn asiakaspalvelijoiden lähestymiseen kysymyslomakkeen avulla.

Huomioithan, että kysymyslomake tulee lähettää englanniksi, minkä lisäksi Trustly ilmoittaa suoraan, että asiakkaan tulisi lähtökohtaisesti ottaa ongelmatilanteissa aina yhteyttä yritykseen, jonka palvelua yrität käyttää. Jos ongelma on maksuissa vedonlyöntisivustoilla, tulee sinun siis lähestyä vedonlyöntisivuston asiakaspalvelua. Useimmilla pelisivustoilla saa nykyään laadukasta asiakaspalvelua suomeksi, joskus jopa vuorokauden ympäri.

Entercash säännöt ja ehdot

Trustlyn sivuilta löydät myös palvelun käyttämiseen liittyvät säännöt ja ehdot, joihin kannattaa tietenkin tutustua. Trustly maksutapana on kuitenkin yksi markkinoiden luotettavimmista, sillä suuryritys toimii Ruotsin Finanssivalvonnan myöntämällä lisenssillä sekä Euroopan unionin maksupalvelujen tarjoajan lisenssillä, joten palvelua pyöritetään korkeimpien standardien mukaisesti ja ehdottomaan turvallisuuteen panostaen.

Veikkaus sujuu poikkeuksellisen helposti Trustlyn avustuksella, joten ei ole ihme, että kyseessä on jo yksi suosituimmista maksutavoista. Sen lisäksi, että Entercashin palvelut on monilla pelisivustoilla korvattu Trustlyn palveluilla, on osa veikkaussivuista korvannut jo kaikki pankkisiirrot ainoastaan Trustlyn palveluksilla. Trustly onkin yksinkertaisesti helpoin ja nopein tapa tehdä pankkisiirtoja.