Veikkausvihje: Los Angeles Kings – Edmonton Oilers, 30.3.

Logoja Logoja
TapahtumaNHL
AjankohtaPerjantaina 31. maaliskuuta klo 04.00
EnnusteemmeYli 6,5 maalia
KerroinParhaat kertoimet
VedonvälittäjäBetiton
Yli 6,5 maalia
Parhaat kertoimet
1.
Betiton
Kerroin : 1.80
Panosta nyt
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Royalist​play Sports
Kerroin : 3.2
Panosta nyt
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

NHL:ssä nähdään torstain ja perjantain välisenä yönä todellinen huippuottelu, kun läntisen konferenssin kärkipaikoista kamppailevat Los Angeles Kings ja Edmonton Oilers ottavat yhteen. Urheiluvedonlyönti.net tarjoaa jääkiekon veikkausvihjeet otteluun, josta voidaan hyvällä syyllä odottaa todellista maalijuhlaa. Myös jalkapallon veikkausvihjeet löytyvät sivuiltamme.

Ennakko

Jääkiekon ykkössarja NHL etenee kovalla vauhdilla kohti runkosarjan loppua. Pelejä on jäljellä enää parin viikonajan, ennen kuin Stanley Cup -pudotuspelit alkavat. Tässä vaiheessa yksikin piste saattaa nousta ratkaisevaksi, kun asetelmia pudotuspeleihin luodaan. Erityisesti läntisessä konferenssissa on käynnissä kiivas kamppailu, sillä suurin osa pudotuspelipaikoilla majailevista joukkueista on vain muutaman pisteen sisällä toisistaan.

Konferenssin kärkipaikkaa tavoittelevat myös Los Angeles Kings sekä Edmonton Oilers, jotka iskevät yhteen Edmontonissa 30. maaliskuuta. Suomalaisittain pelin alkaminen menee jo seuraavan vuorokauden puolelle, sillä kiekko tiputetaan jäälle perjantain puolella noin neljältä aamuyöstä.

Molemmat joukkueet on tällä kaudella tunnettu maalirikkaista peleistä, ja vastaavaa voidaan hyvällä syyllä odottaa myös tällä kertaa. Kannattavin veikkausvihje on ehdottomasti maalien lyöminen lapulle.

Vihjeet ja kertoimet

Kingsin ja Oilersin kohtaamisesta voidaan hyvällä syyllä odottaa todellista maalijuhlaa. Huimassa vireessä olevan Connor McDavidin johdattama Edmontonin hyökkäys on tehnyt jopa sarjan selvällä erolla maaleja, mutta Kings ei tule kaukana perässä. Ottelussa kohtaavat läntisen konferenssin kaksi eniten maaleja tehnyttä joukkuetta.

Molemmat joukkueet ovat intoutuneet maalintekokilpailuihin, eikä puolustukseen ole juuri panostettu. Kings sekä Oilers ovat samalla myös läntisen konferenssin pudotuspelipaikoilla olevista joukkueista eniten maaleja päästäneet joukkueet. Edmontonin peleissä on tällä kaudella syntynyt keskimäärin peräti 7,3 maalia, joten ottelusta voidaan hyvällä syyllä povata maalijuhlaa. Tarjoamamme vedonlyöntivihje on yli 6,5 maalia, mutta hyvällä syyllä overia voi hakea korkeammistakin lukemista. Yli 8,5 maalia on houkutteleva vaihtoehto, sillä tällöin tasapeli lukemin 4–4 riittää vedon voittamiseen.

21. päivä Kingsin ja Flamesin ottelussa iskettiin peräti 10 maalia, kun taas Oilersin ja Sharksin välillä päädyttiin 9 osumaan.

Oletetut avauskokoonpanot

Pelipaikka Los Angeles Kings
Hyökkääjä Byfield
Hyökkääjä Kopitar
Hyökkääjä Kempe
Puolustaja Anderson
Puolustaja Doughty
Maalivahti Korpisalo
Pelipaikka Edmonton Oilers
Hyökkääjä Kane
Hyökkääjä McDavid
Hyökkääjä Hyman
Puolustaja Nurse
Puolustaja Ceci
Maalivahti Campbell

Yli 6,5 maalia