Viikon nosto: Ilves – Lukko, 3.10.

Logoja Logoja
TapahtumaLiiga
AjankohtaPerjantaina 3. maaliskuuta klo 18.30
EnnusteemmeLukon voitto
Kerroin2.68 (100 euron panoksella voitto on 268 euroa)
VedonvälittäjäBetiton
Lukon voitto
Parhaat kertoimet
1.
Betiton
Kerroin : 2.68
Panostamalla 100 eurolla mahdollinen voitto on 268 euroa.
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Mr Green Sport
Kerroin : 2.63
Panostamalla 100 eurolla mahdollinen voitto on 263 euroa.
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Kerroin : 2.59
Panostamalla 100 eurolla mahdollinen voitto on 259 euroa.
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

Huomioithan, että kertoimet saattavat vaihdella

Jääkiekon kotimaisessa Liigassa eletään ratkaisun hetkiä, sillä joukkueilla on jäljellä enää muutama ottelu. Loppukauden kiehtovin kamppailu on tiedossa jo perjantaina, kun vastakkain asettuvat Tampereella runkosarjan voitosta taistelevat Ilves ja Lukko. Tarjoamme jääkiekon veikkausvihjeet kuumaan kärkikamppailuun.

Ennakko

Yksi Liigan vuoden kiinnostavimmista otteluista nähdään perjantaina, kun Hakametsässä kohtaavat sarjan kolmannelta sijalta löytyvä Ilves ja toiselta sijalta löytyvä Lukko. Koska sarjakärjestä löytyvä Tappara ei tänään pelaa, on molemmilla joukkueilla mahdollisuus nousta suoralla voitolla sarjakärkeen. Tappara on kerännyt pisteitä 107 kappaletta, Lukolta löytyy 105 pistettä, kun taas ottelun muita vähemmän pelanneella Ilveksellä on kasassa 104 pistettä.

Ilves on ollut viime aikoina suorastaan tolkuttomassa vireessä, sillä yhdeksästä viime ottelusta joukkue on voittanut peräti kahdeksan, näistä seitsemän suoraan varsinaisella peliajalla. Viikolla kaatui Sport Vaasassa tylysti lukemin 8–0. Myös Lukko on kyennyt pienen suvantovaiheen jälkeen jälleen napsimaan voittoja. Kahdessa edellisessä ottelussa ovat kaatuneet ensin Sport ja sitten SaiPa.

Panosta ottelulla todellakin on, sillä runkosarjan voiton ohella molemmat joukkueet haluavat taatusti sijoittua kahden parhaan joukkoon, mikä tietäisi kotietua välieriin saakka. Ottelusta voi hyvällä syyllä odottaa vähämaalista nyhjäämistä, sillä Tampereella kohtaavat kaksi sarjan pitävintä puolustusta. Lukko on päästänyt ainoastaan 111 maalia, Ilves puolestaan kolme enemmän.

Vähämaalisen kamppailun voi hyvällä syyllä nähdä suosivan altavastaajana otteluun lähtevää Lukkoa. Pelisuosituksemme onkin Lukon voitto, jolle tarjotaan vähintäänkin maistuvaa kerrointa.

Vihjeet ja kertoimet

Ilveksen ja Lukon kamppailuun on suositeltavaa lähteä hakemaan pelejä sekä Lukon voiton että undereiden kautta. Lukon voitolle myös jatkoaika ja rankkarit mukaan lukien tarjotaan peräti kerrointa 2,68, mitä on helppoa pitää ylikertoimena. Kylkiäisenä voi harkita myös alle 4,5 maalia. Tälle vaihtoehdolle tarjotaan kerrointa 1,82. Kun tärkeässä ottelussa asetetaan vastakkain kaksi sarjan parasta puolustusta, on luvassa odotetusti pudotuspelihenkistä nyhjäämistä.

Ilves – Lukko
1 1,83
X 4,00
2 3,70
Ilves ML 1,47
Lukko ML 2,68 🏆
Yli 4,5 maalia 1,94
Alle 4,5 maalia 1,82
Yli 5,5 maalia 2,65
Alle 5,5 maalia 1,46

Tärkeimmät pelaajat

Erityisesti Ilveksen hyökkäys on ollut pelottavan vahva tällä kaudella. Sarjan toiseksi eniten maaleja iskeneen joukkueen pelaajista peräti neljä löytyy pistepörssin kymmenen kärjestä, minkä lisäksi Aku Räty löytyy vielä listan yhdenneltätoista sijalta. Perjantainen kamppailu voidaan kuitenkin hyvällä syyllä nähdä ensisijaisesti maalivahtien välisenä taistona. Vastakkain ovat nimittäin sarjan kaksi pitävintä puolustusta sekä kaksi parasta maalivahtia.

Marek Langhamer

Ilveksen Marek Langhamer ei ole kyennyt ainoastaan sarjan parhaaseen torjuntaprosenttiin, vaan hän on samalla pelannut myös sarjan alhaisimmalla päästettyjen maalien keskiarvolla. Omiin on mennyt vain 1,76 maalia ottelua kohden. Kahdessa edellisessä ottelussa NHL:ssäkin esiintynyt tshekkiläinen sai ansaittua lepoa, joten Langhamerin voi odottaa olevan perjantaina parhaimmillaan.

Artjom Zagidulin

Lähes yhtä hyviin tilastoihin on pystynyt Lukon Artjom Zagidulin, joka on päästänyt ottelua kohden 1,81 maalia. Jotain miehen tärkeydestä Lukon menestykselle kertoo se, että venäläisvahti on pelannut tällä kaudella jo peräti 50 ottelussa, mikä on sarjan suurin lukema. Viime viikonlopun nollapeli oli Zagidulinille jo kauden seitsemäs. Jos Lukko mielii voittaa, vaaditaan Zagidulinilta jälleen ensiluokkaista suoritusta.

Lukon voitto