Veikkausvihje: Buffalo Sabres – New York Islanders, 25.3

Logoja Logoja
TapahtumaNHL
AjankohtaLauantaina 25. maaliskuuta klo 23.00
EnnusteemmeYli 6,5 maalia
KerroinYli 6,5 maalia
VedonvälittäjäRoyalistplay Sports
Parhaat kertoimet
1.
Royalist​play Sports
Kerroin : 6.5
Panostamalla 100 eurolla mahdollinen voitto on 188 euroa.
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

2.
Betiton
Kerroin : 6.20
Panostamalla 100 eurolla mahdollinen voitto on 188 euroa.
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Yksi NHL-kierroksen kiinnostavimmista kamppailuista käydään Long Islandilla, kun New York Islanders saa vieraakseen Buffalo Sabresin. Urheiluvedonlyönti.net tarjoaa jääkiekon veikkausvihjeet myös huippukamppailuun, jossa ratkotaan viimeisiä pudotuspelipaikkoja. Muista tarkastaa myös jalkapallon veikkausvihjeet viikonlopulle.

Ennakko

Monessakin mielessä yksi NHL:n loppukauden kiinnostavimmista kamppailuista nähdään 25. maaliskuuta, kun vastakkain asettuvat New York Islanders sekä Buffalo Sabres. Itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevat joukkueet kohtaavat lauantaisessa ottelussa Suomen aikaa kello 23.00, joten ottelun seuraaminen ei vaadi Suomessakaan poikkeuksellista valvomista.

Asetelmat ovat erikoiset, kun tärkeässä ottelussa asettuvat vastakkain poikkeuksellisen vähämaalisista peleistä tunnettu Islanders sekä todellista hurlumheita läpi kauden esittänyt Sabres. Vaikka Sabres on pelannut vähemmän otteluita, on sen peleissä kauden aikana syntynyt lähes sata maalia enemmän kuin Islandersin peleissä. Keskimäärin Buffalon peleissä on tehty reilusti yli seitsemän maalia, mikä saattaa povata myös tästä pelistä maalijuhlaa.

Vaikka Sabres on edelleen mukana taistelussa pudotuspelipaikoista, ovat viimeaikaiset esitykset olleet kehnoja. Ennen Torontoa vastaan napattua voittoa joukkue oli voittanut vain yhden edellisestä seitsemästä pelistä – Dallasia vastaan omiin meni peräti 10 maalia. Vastaavasti Islanders on esiintynyt vahvemmin, ja vähämaaliset ottelut ovat päättyneet usein Long Islandin joukkueen voittoon. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa 8.3. Islanders oli parempi lukemin 3–2.

Vihjeet ja kertoimet

New York Islanders lähtee otteluun tälläkin kertaa ennakkosuosikkina, eikä Islandersin pelaaminen ole lainkaan hassumpi veikkausvihje. Kiinnostavimmat pelikohteet löytyvät kuitenkin ehdottomasti maalimäärien puolelta. Vaikka Islandersin pelit ovat olleet vähämaalisia, on joukkueen hyökkäyksellä tarvittaessa tulivoimaa ailahtelevaa Buffalon puolustusta vastaan. Vancouverista hankittu Bo Horvat on kyennyt tällä kaudella jo 36 maaliin.

Kun kyseessä on paikallista aikaa varhain pelattava ottelu, on aina riskinä, että ottelu muodostuu maalintekokilpailuksi, jolloin Buffalo on omimmillaan. Veikkausvihje otteluun on selvä: yli 6,5 maalia. Kovempia kertoimia hakeville pelaajille oiva vedonlyöntivihje on Islandersin voiton sekä overin yhdistäminen samalle lapulle, jolloin tarjolla on jo varsin muhkeita voittoja.

Oletetut avauskokoonpanot

Pelipaikka Buffalo Sabres
Hyökkääjä Tuch
Hyökkääjä Thompson
Hyökkääjä Skinner
Puolustaja Bryson
Puolustaja Dahlin
Maalivahti Anderson
Pelipaikka New York Islanders
Hyökkääjä Lee
Hyökkääjä Horvat
Hyökkääjä Holmström
Puolustaja Mayfield
Puolustaja Pelech
Maalivahti Sorokin