Veikkausvihje: Boston Bruins – Minnesota Wild, 18.3

Logoja ja tekstiä Logoja ja tekstiä
TapahtumaNHL
AjankohtaLauantaina 18. maaliskuuta klo 20.00
EnnusteemmeAlle 5,5 maalia
KerroinParhaat kertoimet
VedonvälittäjäBetiton
Alle 5,5 maalia
Parhaat kertoimet
1.
Betiton
Kerroin : 3.20
Panosta nyt
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Royalist​play Sports
Kerroin : 3.2
Panosta nyt
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

Jääkiekon ykkössarja NHL tarjoaa taattua viihdettä, kun kiihkeässä kärkikamppailussa asettuvat vastakkain sarjaa johtava Boston Bruins sekä hyvää kautta pelaava Minnesota Wild. Asiantuntijamme tarjoavat jääkiekon veikkausvihjeet myös tähän otteluun.

Boston Bruins – Minnesota Wild 18.3.

Jääkiekon NHL:ssä on lauantaina luvassa todellinen huippukamppailu suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, sillä Boston Bruins kohtaa 18. maaliskuuta vieraskentällä Minnesota Wildin. Peli käynnistyy kahdeksalta illalla, joten ottelua varten ei tarvitse valvoa yömyöhään saakka.

Luvassa on jopa poikkeuksellisen kiinnostava kamppailu, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet huimaa kautta. Boston Bruins on ollut jopa selvällä erolla sarjan paras joukkue, ja eroa seuraavaksi tulevaan on kertynyt jo lähemmäs kymmenen pistettä. Ennen Edmonton Oilersia vastaan kärsittyä tappiota joukkue oli ehtinyt takoa peräti kymmenen voittoa putkeen – näistä kahdeksan varsinaisella peliajalla. Erityisesti 45 maalia ja 41 syöttöpistettä iskenyt David Pastrnak on ollut huimassa vireessä.

Hyvin on esiintynyt myös läntisen konferenssin neljännelle sijalle noussut Minnesota Wild, jonka peli on viime aikoina ollut uimissaan. Viimeiseen 11 otteluun joukkue on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota, näistä molemmat vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Menestyksen salaisuus on löytynyt pitävästä puolustuksesta. Läntisessä konferenssissa yksikään joukkueista ei ole päästänyt vähempää maaleja, itäisessä konferenssissakin parempaan on pystynyt vain kaksi joukkuetta. Toinen näistä on kuitenkin Boston Bruins.

Peliennakko ja veikkausvihjeet

Mikä on paras vedonlyöntivihje otteluun? Pelejä kannattaa mielestämme ehdottomasti hakea undereiden kautta, sillä ottelussa kohtaavat lähes kaksi sarjan parhaista puolustuksista. Boston on päästänyt ainoastaan pari maalia ottelua kohden, mikä on selvästi sarjan paras lukema. Kauas ei jää myöskään Minnesota, jonka puolustus on ollut lännen pitävin. Tarjoamamme veikkausvihje otteluun on alle 5,5 maalia, mutta uskalias voi hakea pelejä jopa tätäkin alhaisemmilla undereilla.

Molemmat joukkueet ovat olleet hyvässä vireessä, molempien puolustus pitää, eikä kumpikaan varmasti halua hävitä kiivasta kärkikamppailua pudotuspelien lähestyessä – otteluun saatetaankin lähteä jo varmistelevalla pudotuspeliasenteella. Lapulle kelpaa kuitenkin myös Bostonin voitto, sillä tasoeron Minnesotaan pitäisi olla kohtalaisen selvä. Pitävän puolustuksen ohella Bostonilta on löytynyt myös sarjan terävin hyökkäys.

Oletetut avauskentälliset

Pelipaikka Boston Bruins
Hyökkääjä Marchand
Hyökkääjä Bergeron
Hyökkääjä DeBrusk
Puolustaja Orlov
Puolustaja McAvoy
Maalivahti Ullmark
Pelipaikka Minnesota Wild
Hyökkääjä Zuccarello
Hyökkääjä Hartman
Hyökkääjä Kaprizov
Puolustaja Spurgeon
Puolustaja Middleton
Maalivahti Fleury

Alle 5,5 maalia