Veikkausvihje: Boston Bruins – Philadelphia Flyers, 9.4.

Logoja Logoja
TapahtumaNHL
AjankohtaMaanantaina 10. huhtikuuta klo 01.00
EnnusteemmePhiladelphian voitto
KerroinParhaat kertoimet
VedonvälittäjäBetiton
Philadelphian voitto
Parhaat kertoimet
1.
Betiton
Kerroin : 1.80
Panosta nyt
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Royalist​play Sports
Kerroin : 3.2
Panosta nyt
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

Jääkiekon NHL alkaa olemaan runkosarjan osalta paketissa. Jäljellä on enää kourallinen otteluita, joten pudotuspelijoukkueet alkavat olla hyvin selvillä. Runkosarjan voittoon on matkaamassa selvällä erolla Boston Bruins, kun taas Philadelphia on jäänyt itäisen konferenssin peräpäähän. Jääkiekon veikkausvihjeet eivät kuitenkaan pidä Bostonin voittoa itsestäänselvyytenä. Sivuiltamme löydät myös jalkapallon veikkausvihjeet kätevästi.

Ennakko

Jääkiekon NHL:ssä on alettu jo siirtymään kohti pudotuspelien odottelua. Pudotuspelit alkavat jo huhtikuun 17. päivä, joten pelejä on kullakin joukkueella jäljellä enää kourallinen. Samalla sijoitukset alkavat olemaan jo varsin hyvin selvillä. Boston Bruins voittaa runkosarjan käytännössä varmasti, kun taas Philadelphia Flyers on jämähtänyt sarjan häntäpäähän.

Viime aikojen vireet herättävät kuitenkin kysymyksiä. Bostonin pitkä voittoputki päättyi karusti Nashvillea vastaan, kun taas Philadelphia on onnistunut napsimaan jo useamman maukkaan voiton myös kärkipään joukkueista. Philadelphia haluaa selvästi lähteä kesälomille tyylillä, kun taas Boston saattaa jo henkisesti valmistautua pudotuspelejä varten.

Joukkueet kohtaavat 9. huhtikuuta. Suomen aikaa ottelun alkamisaika venähtää jo seuraavan vuorokauden puolelle kello yhteen yöllä.

Vihjeet ja kertoimet

Joukkueet ovat olleet kauden aikana maalinteon suhteen lähes kaksi ääripäätä. Boston on nakuttanut itäisen konferenssin eniten maaleja selvällä erolla, kun taas Philadelphia on samassa tilastossa viimeisenä. Samalla Bostonin puolustus on ollut selvästi koko NHL:n pitävin.

Viime otteluissa Philadelphia on kuitenkin onnistunut takomaan taululle kovia lukemia. Floridaa vastaan joukkue iski peräti kuusi kertaa, Minnesota taas kaatui viidellä maalilla. Jos tahti jatkuu samana, saattaa joukkue hyvinkin kyetä yllättämään myös suurena ennakkosuosikkina lähtevän Bostonin. Veikkausvihje otteluun on Philadelphian voitto. Vedonlyöntivihje kannattaa ottaa käyttöön moneyline-vetona, jolloin myös jatkoaika ja voittolaukauskilpailu lasketaan mukaan vetoon.

Oletetut avauskokoonpanot

Pelipaikka Boston Bruins
Hyökkääjä Marchand
Hyökkääjä Bergeron
Hyökkääjä DeBrusk
Puolustaja McAvoy
Puolustaja Grzelcyk
Maalivahti Swayman
Pelipaikka Philadelphia Flyers
Hyökkääjä Farabee
Hyökkääjä Cates
Hyökkääjä Tippett
Puolustaja Provorov
Puolustaja York
Maalivahti Sandström

Philadelphian voitto