Veikkausvihje: Colorado Avalanche – Nashville Predators, 14.4.

Logoja Logoja
TapahtumaNHL
AjankohtaMaanantaina 15. huhtikuuta klo 03.00
EnnusteemmeYli 6,5 maalia
KerroinParhaat kertoimet
VedonvälittäjäBetiton
Yli 6,5 maalia
Parhaat kertoimet
1.
Betiton
Kerroin : 1.80
Panosta nyt
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Royalist​play Sports
Kerroin : 3.2
Panosta nyt
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

Viikon jääkiekon veikkausvihjeet keskittyvät jääkiekon NHL:ään, joka pannaan runkosarjan osalta pakettiin suomalaisittain mielenkiintoisella huippuottelulla, jossa vastakkain asettuvat Colorado Avalanche sekä Nashville Predators. Kentällä saatetaan hyvinkin nähdä puolenkymmentä suomalaista. Kun panokset puuttuvat, on paras veikkausvihje runsaiden maalien hakeminen. Myös jalkapallon veikkausvihjeet löytyvät sivuiltamme kätevästi.

Ennakko

Jääkiekon NHL saapuu runkosarjan osalta päätepisteeseen 14. huhtikuuta käytävien otteluiden jälkeen, jolloin jokainen joukkue on selvinnyt 82 otteluun. Viimeiselle yölle on jäänyt enää kaksi ottelua, joista jälkimmäisenä nähdään kauden päättävä Nashville Predatorsin ja Colorado Avalanchen välinen kamppailu. Suomen aikaan ottelu käynnistyy vasta seuraavan päivän puolella, sillä kiekko tipahtaa ennakolta jäälle kolmelta yöllä niukasti viidennentoista päivän puolella.

Hallitsevana mestarina kauteen lähtenyt Colorado on ollut vähintäänkin yhtä vakuuttava kuin ennakolta odotettiin. Edelleen konferenssin kärkipaikkaa jahtaava joukkue on noussut parhaimmilleen vasta kauden lopulla, jolloin joukkue on ollut voittoputkessa kerta toisensa jälkeen. Maaliskuussa joukkue nappasi parhaimmillaan kuusi voittoa putkeen. Erityisesti Mikko Rantanen sekä Nathan MacKinnon ovat pelanneet jopa uransa parasta jääkiekkoa.

Vaikka Juuse Saros ja Kevin Lankinen ovat olleet Nashvillen maalilla hyvässä vireessä, näyttää joukkue jäävän vääjäämättä pudotuspelien ulkopuolelle. Teoreettiset mahdollisuudet joukkueella on edelleen olemassa, mutta ennen viimeistä ottelua joukkue on todennäköisesti jo hyvin tietoinen kauden päättymisestä. Myöskään Coloradolla tuskin on ottelussa sen suurempaa panosta.

Vihjeet ja kertoimet

Tilanteet saattavat vielä keikahdella, joten ennen vetoja kannattaa huomioida, onko joukkueilla vielä panosta ottelussa. Ennakolta kuitenkin näyttää siltä, että suurempi panos tulee puuttumaan molemmilta joukkueilta, mikä vaikuttaa tietenkin merkittävästi myös siihen, millä mielellä otteluun lähdetään.

Kun kentällä ollaan todennäköisesti höntsämielessä ja jopa hieman kakkosmiehistöllä, kannattaa veikkausvihje hakea tältä pohjalta. Ehdottomasti maistuvin vedonlyöntivihje onkin maalirikas ottelu, jossa nähdään vähintään yli 6,5 maalia. Tätä runsaampaankin maalijuhlaa voi hyvällä syyllä painaa lapulle – viimeisen kierroksen merkityksettömissä peleissä ei puolustaminen juuri tapaa kiinnostaa.

Kun joukkueiden välinen tasoero on selvä ja Colorado valmistautuu mestaruuden puolustamiseen pudotuspeleissä, ei Coloradon voitto ole sekään hullumpi pelivaihtoehto.

Oletetut avauskokoonpanot

Pelipaikka Colorado Avalanche
Hyökkääjä Rantanen
Hyökkääjä MacKinnon
Hyökkääjä Rodrigues
Puolustaja MacDermid
Puolustaja Toews
Maalivahti Georgiyev
Pelipaikka Nashville Predators
Hyökkääjä Afanasyev
Hyökkääjä Glass
Hyökkääjä Tomasino
Puolustaja McDonagh
Puolustaja Fabbro
Maalivahti Lankinen

Yli 6,5 maalia