Virtual Sports – vedonlyönnin uusi suosikki

Tietokonepelaaja Tietokonepelaaja

Viime vuosien kiinnostavimpia ilmiöitä vedonlyöntisivustoilla on virtuaalinen urheilu. Näyttävät ja täysin oikeaa urheilua muistuttavat ottelut pyörivät vuorokauden ympäri, joten veikkaamaan pääsee halutessaan vaikka keskellä yötä. Voittoja lunastetaan virtuaalisen urheilun parissa tietenkin täysin normaaliin tapaan.

Virtuaalinen urheilu vedonlyönnin kohteena:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Mitä on virtuaaliurheilu?

Lähes jokainen netin vedonlyöntisivustoja hyödyntävä suomalainen on taatusti kiinnittänyt huomiota täysin uuteen ilmiöön. Yhä useammat veikkaussivustot tarjoavat omassa osiossaan normaalin vedonlyönnin sijaan myös virtuaalista urheilua, josta pelaaja pääsee lyömään vetoa aivan samalla tavalla kuin oikeastakin urheilusta.

Virtuaalisessa urheilussa on pohjimmiltaan kyse pelinkehittäjien oikeaa urheilua mukailevista peleistä, jotka tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden vedonlyöntiin silloinkin, kun oikeaa urheilua ei ole tarjolla. Vedonlyönti toimii täysin normaaliin tapaan, joten pelaaja voi asettaa vetoja esimerkiksi jalkapallo-ottelun voittajalle tai maalimäärille, minkä jälkeen ottelu esitetään videopätkien muodossa. Jos pelaaja on veikannut oikein, maksetaan luonnollisesti voittoja normaaliin tapaan.

Virtuaalista urheilua tarjotaan yhä useammassa muodossa, sillä lajivalikoima saattaa kattaa kaiken jalkapallosta jääkiekkoon ja baseballista pingikseen. Suosittu Royalist Play tarjoaa näiden lajien ohella virtuaaliurheilua esimerkiksi laukkakisojen sekä moottoriurheilun muodossa, joten valinnanvaraa todellakin riittää. Laadukas Royalistplay Sports tunnetaankin oivana vaihtoehtona paitsi perinteiselle vedonlyöjälle, myös virtuaaliurheilun ystävälle.

Virtuaalista urheilua tarjotaan tänä päivänä yllättävänkin useassa eri muodossa, joten Urheiluvedonlyönti.net on päättänyt selvittää, millaisia pelejä suomalaiselle vedonlyöjälle todella tarjotaan ja mistä varsinaisesti on kyse.

Virtuaaliurheilu vs. oikea urheilu

Virtuaalinen urheilu eroaa oikeasta urheilusta monessakin eri mielessä. Merkittävimpänä erona kyseessä ei ole varsinaisesti oikea urheilu, vaan virtuaaliurheilu muistuttaa enemmänkin kolikkopelien pelaamista. Pelien taustalla pyörii tulokset satunnaisesti arpova satunnaislukugeneraattori, joten virtuaaliurheilun veikkaaminen on todellakin täysin satunnaista puuhaa. Osaava pelaaja ei siis varsinaisesti kykene saavuttamaan etua taloon verrattuna, mikä taas on oikeaa urheilua veikattaessa mahdollista.

Virtuaalisella urheilulla on kuitenkin selviä etuja verrattuna oikeaan urheiluun. Suurin etu on, ettei kiinnostavaa peliä tarvitse odottaa tuntikausia tai jopa päiväkausia, vaan veikkaamaan pääsee juuri silloin, kun itse haluaa. Pelit pyörivät yötä päivää, joten vetoa pääsee lyömään halutessaan veikka keskellä yötä.

Virtuaalista urheilua on myös tarjolla useassa eri muodossa. Nopeatempoisimmat virtuaalisen urheilun matsit ovat ohi parissa minuutissa, sillä ottelun esitys voi koostua muutamasta videoklipistä, joissa näkyvät maalit sekä kiinnostavimmat tilanteet. Tarjolla on kuitenkin myös todella autenttisia virtuaalisen urheilun pelejä, joiden parissa pelaaja pääsee nauttimaan jopa tuntikausia kestävästä baseballmatsista tai tennisottelusta. Pelkkää ottelun voittajaa ei tietenkään tällöin tarvitse veikata, vaan pelaaja voi oman makunsa mukaisesti panostaa vaikkapa seuraavan pisteen tai erän voittajalle.

Monet suomalaiset suosivat edelleen oikean urheilun veikkaamista, ja virtuaalinen urheilu tuntuukin jakavan mielipiteitä, mutta jatkuvasti suosiotaan kasvattavalla virtuaalisella urheilulla on myös monia selviä etuja oikeaan urheiluun verrattuna. Mikä parasta, pelaaja voi aina valita juuri omaan makuun soveltuvan lajin veikattavaksi.

Urheilija, hevonen ja ohjain Urheilija, hevonen ja ohjain

Suosittuja virtuaaliurheilupelejä

Virtuaalista urheilua harrastetaan tätä nykyä jopa yllättävän useassa eri muodossa. Tarjolla on esimerkiksi lyhyistä 3D-klipeistä koostuvia otteluita, jotka ovat hetkessä ohi, oikean matsin verran kestäviä livenä veikattavia pelejä sekä kiehtovia futisotteluita, jotka esitetään aivan oikeista otteluista leikattuina klippeinä, jolloin tunnelma on taatusti autenttinen. Pelkästään suosittu Royalist Play tarjoaa virtuaalista vedonlyöntiä useissa eri muodoissa sekä useista eri lajeista – loimme katsauksen muutamaan kiinnostavimpaan vaihtoehtoon.

Tarjolla on tietenkin jalkapalloa, jossa pelit esitetään videopätkinä, jotka muistuttavat runsaasti videopelejä. Tarjolla on lukuisia liigoja aivan oikeilla joukkueilla, joten voit panostaa esimerkiksi Real Madridin ja Barcelonan väliseen otteluun taikka Suomen ja Ruotsin väliseen maaotteluun.

Maailmalla suurta suosiota nauttivat tietenkin myös laukkakilpailut, joissa pelaaja voi panostaa joko tietyn hevosen voitolle tai sijoitukselle kolmen kärjessä. Laukkakisa etenee käytännössä täysin samaan tapaan kuin oikea kisakin, ja katsojat pääsevät viihtymään kokonaisen kisan parissa. Laukkakisan seuraaminen muistuttaa jopa yllättävän paljon aivan oikeiden hevoskisojen katsomista. Royalist Playn valikoimista löytyvät sekä laukkakisat että suomalaishenkiset ravit, joissa ajetaan valjakoilla.

Veikeän vaihtoehdon tarjoaa myös mahdollisuus veikata virtuaalista pöytätennistä, jossa veikataan fiktiivisten aasialaisten ottelijoiden pelejä. Koko ottelu ja jokainen pelattu piste esitetään virtuaalisena videokuvana, joka ei juurikaan eroa oikean pingiksen katsomisesta. Pelaajat voivat asettaa vetoja sekä voittajalle että ottelussa tehdyille pisteille.

Parhaita elämyksiä virtuaalisen urheilun parissa tuntuvat tarjoavan juuri laukkakisojen sekä pingiksen kaltaiset yksinkertaiset lajit, jotka muistuttavat virtuaalisina versioinakin huomattavasti oikean urheilun seuraamista. Esimerkiksi jääkiekkoa on myös tarjolla virtuaalisena urheiluna ja lyhyinä klippeinä, mutta tällä elämyksellä ei enää ole aivan samalla tavalla tekemistä oikean jääkiekon katsomisen kanssa.

Satunnaislukugeneraattori pitää huolen tulosten satunnaisuuksista

Virtuaalinen urheilu saattaa aloittelevasta pelaajasta vaikuttaa hieman epäilyttävältä vaihtoehdolta. Kun oikeaa urheilua veikatessa vedon lopputulos on tietenkin kiinni oikean maailman urheiluottelusta, veikataan virtuaalisen urheilun parissa ainoastaan ruudulla näkyviä klippejä. Onko vedonlyöntisivustolla mahdollisuus huijaamiseen?

Ei syytä huoleen, sillä lisensoidut vedonlyöntisivustot ovat hankkineet myös virtuaalisen urheilun palvelunsa arvostetuilta ja säännellyiltä pelinvalmistajilta, joiden tuotteet ovat taatusti luotettavia. Virtuaalisen urheilun otteluiden taustalla pyörii samanlainen satunnaislukugeneraattori kuin kolikkopelienkin taustalla, jolloin otteluiden tulokset ovat taatusti täysin satunnaisia sekä todennäköisyyksiltään tarjottujen kertoimien mukaisia. Myös palautusprosentti on näiden pelien parissa ilmoitettu avoimesti, joten pelaajan on aina helppoa tarkastaa, millainen etu vedonlyöntisivustolla on.

Virtuaalinen urheilu on hyvällä syyllä yksi viime vuosien kiinnostavimmista ilmiöistä, eikä suosiolle näy loppua. Mikä parasta, kehitys virtuaaliurheilun saralla on ollut huimaa, ja pelit muuttuvat aina vain realistisemmiksi ja näyttävämmiksi. Lienee vain ajan kysymys, kun eroa oikean urheilun ja virtuaaliurheilun välillä ei pysty paljaalla silmällä tekemään. Sitä odotellessa kannattaa nauttia tämän hetken parhaasta virtuaaliurheilusta Royalist Playn sivuilla. Pelaaminen kannattaa tietenkin aloittaa maistuvan bonuksen avulla!