Kuumimmat veikkausvinkit 25.-30.3.

Kädet pitelemässä tablettia Kädet pitelemässä tablettia

Esittelyssä viikon kuumimmat veikkausvihjeet. Ajankohtaiset vetovihjeet keskittyvät tietenkin vasta alkaneisiin jalkapallon EM-karsintoihin, jotka tarjoavat runsaasti maistuvia kohteita. Katso ammattilaistemme kasaamat vetovinkit sekä korkeimmat kertoimet kohteisiin.

Laita veikkausvihjeet testiin:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Malta – Italia 26.3.

EM-karsinnat tarjoavat runsain mitoin maistuvia pelikohteita. Sunnuntain kiinnostavin pelikohde saattaa hyvinkin olla klo 21.45 pelattava Maltan ja Italian välinen kamppailu, josta ei taatusti puutu tunnetta. Tasoero on ottelussa kiistatta valtaisa, mutta Malta on viime vuosina pärjännyt yllättävän hyvin kovempiakin joukkueita vastaan.

On selvää, että maltalaiset lähtevät otteluun puolustuksen kautta ja hakien ensisijaisesti mahdollisimman pientä tappiota. Samalla Italia saattaa olla yllättävissä vaikeuksissa hyökkäyksensä kanssa – hyökkäyskalusto on maalla kehnointa aikoihin. 888 Sport tarjoaa otteluun todella maistuvaa kohdetta, sillä Maltalle kolmen maalin tasoituksella saa peräti kerrointa 1,71. Malta saa siis hävitä jopa kahdella maalilla, mutta veto lasketaan silti voitetuksi.

Joukkueet ovat kohdanneet vuodesta 2012 lähtien kilpailullisissa otteluissa neljään otteeseen, eikä Italia ole kertaakaan kyennyt voittoon kolmen maalin erolla. Vuoden 2016 EM-kisojen karsinnoissa molemmat ottelut päättyivät Italian niukkaan voittoon lukemin 1–0.

Irlanti – Ranska 27.3.

Torstaina alkaneiden EM-karsintojen ensimmäiset pelit jatkuvat pitkälle ensi viikon puolelle, sillä viimeiset ottelut ovat vuorossa vasta tiistaina. Maanantaina huippuottelussa kohtaavat kello 21.45 Irlanti ja Ranska, jotka muistetaan vuoden 2009 ratkaisevasta MM-karsintaottelusta, jonka Ranska voitti lopulta kyseenalaisella käsimaalilla.

Tätä nykyä asetelmat ovat täysin toiset. Irlanti on romahtanut FIFAn maailmanlistalla jo viidennenkymmenennen sijan tienoille, eikä joukkue kyennyt lainkaan selviytymään edellisiin EM-kisoihin. Samalla Ranskalla on kasassa suorastaan poikkeuksellinen joukkue, jonka vaihtopenkiltäkin löytyy runsain määrin maailman kiistattomaan parhaimmistoon kuuluvia pelaajia. Mr Green Sport tarjoaa tästä huolimatta Ranskalle peräti kerrointa 1,57, joka kelpaa helposti lapulle.

Kun Ranskalla on lyödä hyökkäykseen Olivier Giroudin, Kylian Mbappen ja Antoine Griezmannin kaltaisia nimiä, voi pelejä hyvällä syyllä hakea myös tasoituksella. Ranskan kahden maalin voitolle tarjotaan peräti kerrointa 2,63, joka haisee ronskilta ylikertoimelta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen vuonna 2018 päättyi Ranskan voittoon lukemin 2–0.

Mies, pallo ja seteleitä Mies, pallo ja seteleitä

Georgia – Norja

Kiinnostavia kohteita löytyy vielä ensimmäisen karsintaurakan viimeiselle päivälle. Ehkäpä maistuvinta kohdetta tarjoaa jo kello 19.00 pelattava Georgian ja Norjan välinen kamppailu, jota povataan ennakolta jopa yllättävän tasaiseksi.

Molemmat joukkueet ovat tehneet viime vuosina hyvää nousua, mutta tasoero on tästä huolimatta selvä Norjan hyväksi. Joukkueella on heittää kentälle esimerkiksi Arsenalin huippukautta pelaava keskikentän dynamo Martin Odegaard sekä aina terävät Mohamed Elyonoussi ja Alexander Sorloth, joiden on helppo uskoa kykenevän maalintekoon. Manchester Cityn Erling Haaland on loukkaantumisen vuoksi sivussa, mikä näkyy kertoimissa jopa turhan paljon.

Norja lähtee selvänä ennakkosuosikkina otteluun, jolloin kerroin 2,30 on enemmän kuin maistuva. Esimerkiksi 888 Sport tarjoaa näin tasokasta kerrointa. Joukkueet eivät ole viime aikoina kohdanneet, mutta kaikki historian kolme kohtaamista ovat päättyneet Norjan voittoon.

Turkki – Kroatia

Peleihin kelpaa vielä karsintakierroksen päättävä Turkin ja Kroatian tiistaina 28.3. kello 21.45 pelattava kohtaaminen. Vastakkain asettuvat viime vuodet pohjamudissa rämpinyt Turkki sekä huimat MM-kisat pronssiin päättänyt Kroatia.

Turkin joukkue on viime aikojen tuloksia parempi, mutta Kroatia saa edelleen jalkeille huippujoukkueen, josta löytyvät kaikki kultaisen sukupolven tähdet Luka Modricista lähtien. Joukkueiden välinen tasoero on lähtökohtaisesti selvä, ja Kroatian huippujoukkueen tähdet haluavat taatusti päättää maajoukkueuransa Saksan EM-kisoihin.

Selvä pelikohde on Kroatian voitto, jolle Betiton tarjoaa maistuvaa kerrointa 2,12. Rohkeampi pelaaja voi hakea Kroatian voiton kylkiäisenä myös joukkueen nollapeliä, jolloin kerroin nousee vielä selvästi korkeammaksi.

Tarkista sivuiltamme myös viikon muut veikkausvihjeet. Muista, että Urheiluvedonlyönti.net tarjoaa aina myös tuoreimmat urheilu-uutiset vedonlyönnin ystäville.