Hyvää uutta vuotta 2023!

Hyvää uutta vuotta 2023! Hyvää uutta vuotta 2023!

Vuosi 2022 on ollut suomalaisittain yksi parhaista pitkiin aikoihin. Miltä näyttää tulevan vuoden urheilutarjonta sekä bonustarjoukset 2023? Urheiluvedonlyönti.net toivottaa lukijoilleen hyvää uutta vuotta ja esittelee tulevan vuoden kiinnostavimmat urheilutapahtumat sekä parhaat bonustarjoukset vedonlyöntiin!

Lunasta uuden vuoden paras tarjous:
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Urheiluvedonlyönti.net toivottaa oikein hyvää uutta vuotta 2023!

Urheiluvedonlyönti.net toivottaa lukijoilleen erityisen hyvää ja railakasta uutta vuotta, sillä tulevasta vuodesta on luvassa urheilun ystävän ja vedonlyöjän kannalta poikkeuksellisen kiinnostava.

Suomalaiset urheilijat tulevat toivottavasti jatkamaan siitä, mihin kuluvana vuonna jäätiin, sillä suomalaiset esiintyivät poikkeuksellisen korkealla tasolla niin talviurheilun, yleisurheilun kuin joukkuelajienkin parissa. Jääkiekkomaajoukkue nappasi sekä olympiakultaa että MM-kultaa, yleisurheilun EM-kisoista lunastettiin useampia kultamitaleja, NHL:n Stanley Cupiin kaiverrettiin jälleen uusia suomalaisnimiä ja Kalle Rovanperä nappasi rallin maailmanmestaruuden kaikkien aikojen nuorimpana. Samalla esimerkiksi Lauri Markkanen on vakiinnuttanut asemansa koripallon maailman absoluuttisella huipulla.

Urheiluvedonlyönti.net tulee luonnollisesti esittelemään myös vuonna 2023 kiinnostavimmat urheilutapahtumat sekä tarjoamaan parhaat urheilu-uutiset. Miltä tuleva urheiluvuosi sitten alustavasti näyttää? Kalenteriin kannattaa merkata esimerkiksi seuraavat tapahtumat.

Tenniksen saralla vuosi alkaa heti tammikuussa Australian avoimilla, minkä jälkeen vuorossa ovat Ranskan avoimet touko- ja kesäkuun vaihteessa, Wimbledon heinäkuussa sekä US Open elo- ja syyskuun vaihteessa. Suomen Emil Ruusuvuori sekä Harri Heliövaara tullaan todennäköisesti näkemään tänäkin vuonna kaikissa Grand Slam -turnauksissa.

Yhdysvalloissa vuoden ensimmäinen suurtapahtuma on 12. helmikuuta pelattava amerikkalaisen jalkapallon Super Bowl, minkä jälkeen vuorossa ovat kesäkuussa pelattavat NHL:n ja NBA:n finaalit. Olisi yllättävää, jos Stanley Cupista ei pelaisi jälleen suomalaisia, vastaavasti Lauri Markkasen etenemistä NBA:n finaaliin saakka voitaisiin pitää jättiyllätyksenä. Baseballin MLB:n finaaliottelu World Series puolestaan on luvassa lokakuussa.

Jääkiekon MM-kisoja pelataan Latvian lisäksi jälleen myös Suomessa toukokuun 12. päivä alkaen. Suomi lähtee kisoihin hallitsevana mestarina. Maailmanmestaruuksista kamppaillaan poikkeuksellisesti perättäisinä vuosina myös yleisurheilun saralla. Yleisurheilun MM-kisat alkavat Budapestissa 19. elokuuta. Suomi ei viime vuonna kyennyt nappaamaan mitaleita, mutta EM-kisoissa suomalaiset puolestaan pärjäsivät poikkeuksellisen hyvin. Esimerkiksi Wilma Murrolla on täysin realistiset mahdollisuudet mitaleille.

Moottoriurheilusta nautitaan luonnollisesti läpi vuoden. Kalle Rovanperä lähtee puolustamaan mestaruuttaan rallin MM-sarjassa jo alkuvuodesta, sillä Monacon ralli käynnistyy 19. tammikuuta. Formula 1 puolestaan käynnistyy 5. maaliskuuta Bahrainin Grand Prix’lla. Mukana on jälleen kerran myös Alfa Romeota edustava Valtteri Bottas. Molemmat moottoriurheilun suursarjat tarjoavat viihdettä säännöllisellä tahdilla aina loppuvuoteen asti.

Vuoden aikana ovat luvassa myös tammikuussa pelattavat käsipallon MM-kisat, helmi- ja maaliskuussa pelattavat kriketin MM-kisat, syys- ja lokakuussa pelattavat rugbyn MM-kisat sekä samoihin aikoihin Kiinassa käytävät Aasian kisat. Selvää on, että myös vedonlyönti onnistuu kaikista mainituista tapahtumista myös vuonna 2023!

Hyvää uutta vuotta 2023! Hyvää uutta vuotta 2023!

Nappaa tarjous vuoden ekoihin päiviin!

Urheiluvedonlyönti on parhaimmillaan, kun lunastat parhaat bonukset Urheiluvedonlyönti.net sivuilta. Esittelemme sivuillamme parhaat vedonlyöntisivustot kattavien arvosteluiden avulla, joten löydät helposti laadukkaimmat ja luotettavimmat veikkaussivustot sekä hulppeimmat tarjoukset. Sivujemme kautta pääset lunastamaan jopa satojen eurojen arvoisia tarjouksia, joita et välttämättä löydä mistään muualta.

Uuden vuoden kunniaksi tarjolla on poikkeuksellisen maistuva tarjous legendaariselta Mr Greeniltä. Uudet suomalaiset pelaajat pääsevät nimittäin lunastamaan jopa 100 euron arvoisen ilmaisvedon, johon ei liity minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Suuntaa Mr Greenin sivuille, rekisteröidy sivustolle tai kirjaudu suoraan sisään omilla pankkitunnuksillasi, hyväksy tarjous ja aseta vähintään 10 euron arvoinen veto kohteeseen, jonka kerroin on vähintään 1,50.

Tämän jälkeen Mr Green lisää pelitilillesi automaattisesti oman vetosi arvoisen ilmaisvedon, joka voi olla arvoltaan jopa 100 euroa. Voit tavoitella täysin riskittä jopa massiivisen suuria voittoja, eikä ilmaisvedolla lunastettuihin voittoihin liity minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Voitot ovat siis ehtaa käteisrahaa, jonka voit siirtää omalle pankkitilillesi halutessasi vaikka saman tien. Voittojen kotiuttaminen tältä lisensoidulta, luotettavalta ja poikkeuksellisen vastuulliselta pelisivustolta onnistuu vain minuuteissa, joten rahat ovat käytännössä välittömästi käytettävissäsi.

Mr Greenin sivuilla pääset nauttimaan säännöllisistä tarjouksista, tuhansista pelikohteista, korkeista kertoimista sekä monipuolisista kasinopeleistä, joten viihdettä on tarjolla jokaiseen makuun. Tarjolla on mahdollisuus jopa miljoonien eurojen jättipottien lunastamiseen, joten tätä sivustoa ei kannata todellakaan ohittaa. Suosittelemme ehdottomasti testaamaan itse. Jos Mr Greenin rahakkaan tarjouksen ohella haluat nauttia myös muista arvokkaista bonuksista, löydät Suomen parhaat vedonlyöntibonukset aina Urheiluvedonlyönti.net sivuilta!