Urheilun kilpailukalenteri

Tekstiä ja kalenteri Tekstiä ja kalenteri

Kiinnostaisiko urheilun katsominen, muttet ole lainkaan selvillä siitä, mitä tapahtumia on vuorossa ja mitkä lajit ovat tauolla? Varsinkin kesällä kyseessä on viheliäinen vaiva, mihin ratkaisun tarjoaa Suomen laajin urheilutapahtumien kilpailukalenteri, joka paljastaa kaikki kiinnostavat urheilutapahtumat.

Urheilun kilpailukalenteri on vedonlyöjän apuväline:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

Urheiluvedonlyönti.netin kilpailukalenteri

Jos haluat löytää kesän kuumimmat ja kiinnostavimmat urheilutapahtumat kätevästi listattuna yhdelle ainoalle sivustolle, olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Urheiluvedonlyönti.netin kattava kilpailukalenteri esittelee kaikki maininnan arvoiset urheilutapahtumat meiltä ja maailmalta. Urheilukilpailukalenteri listaa niin kansainväliset suurtapahtumat, suomalaiset erikoisuudet kuin mielenkiintoiset pikkutapahtumat, joihin et muuten välttämättä olisi lainkaan tutustunut.

Urheilutapahtumien kilpailukalenteri päivitetään säännöllisesti, eikä urheiluvedonlyönti.netin tapahtumakalenteri suinkaan tyydy ainoastaan listaamaan kiinnostavia tapahtumia. Suurimmista tapahtumista ja kiinnostavimmista sarjoista löydät samalta sivulta huomattavan kattavat ennakkopaketit ja esittelyt, joiden avulla aloittelijankin on helppoa perehtyä mielenkiintoisiin lajeihin. Sivuiltamme löydät kattavat ennakkopaketit esimerkiksi jääkiekon suurimmista sarjoista, jalkapallon huippuliigoista meiltä ja maailmalta, moottoriurheilun hulppeimmista sarjoista sekä muiden palloilulajien pääsarjoista.

Jos tämä ei vielä ole tarpeeksi, on tarjolla myös urheilulajien kilpailukalenterit suoraan lajiliitoilta. Kaikki suomalaisten lajiliittojen omat kalenterit löytyvät tietenkin urheiluvedonlyönti.netin kattavan urheilukalenterin yhteydestä.

Suurimmat urheilutapahtumat listattuna

Urheiluvedonlyönti.net on pyrkinyt listaamaan samalle sivulle kaikki maininnan arvoiset urheilun suurtapahtumat. Varsinkin suurimmista liigoista, kiinnostavimmista sarjoista ja arvostetuimmista arvokisoista löydät samalla hulppeat ennakkopaketit, minkä lisäksi laajalta listalta löytyvät suurtapahtumien ohella myös hieman pienemmät, mutta taatusti mielenkiintoiset, urheilutapahtumat. Olemme listanneet kymmeniä ja kymmeniä vuoden 2022 urheilutapahtumia, joiden joukosta jokainen urheilun ystävä taatusti löytää viihdettä juuri omaan makuun.

Kaipaatko viihdettä juuri kesähelteille ja kiinnostaisiko kesäloman viettäminen urheilua seuraten kylmä oluttölkki kädessä? Urheilukalenterimme esittelee tietenkin myös nämä kesän suurtapahtumat:

Urheilijoita Urheilijoita

Stanley Cup -finaalit (Kesäkuu)

Jääkiekkoa pidetään hyvällä syyllä talvisena lajina, mutta Pohjois-Amerikan suursarja NHL:n mestaruuspokaali Stanley Cup menee poikkeuksetta jakoon kesän puolella. Tällä kaudella neljän parhaan joukkoon ovat tiensä selvittäneet Colorado Avalanche, Edmonton Oilers, New York Rangers sekä Tampa Bay Lightning. Samalla tämä tarkoittaa myös sitä, että finaaleissa tullaan taatusti näkemään myös suomalaisväriä. Saapuuko joukkueurheilun muhkein pokaali jälleen suomalaisvoittajan mukana nauttimaan kesästä suomalaisessa saunassa?

Wimbledon (27.6. – 10.7.)

Tenniksen kiistatta arvostetuin turnaus on legendaarinen Wimbledon, joka pelataan tänä vuonna jo 134. kertaa. Turnausta edeltää pitkällinen karsintaturnaus, minkä jälkeen varsinainen Wimbledonin turnaus pelataan kahden viikon aikana kesä- ja heinäkuun vaihteessa All England Clubilla Lontoon Wimbledonissa. Miesten puolella mestaruuttaan puolustaa Novak Djokovic, joka lähtee turnaukseen jälleen suursuosikkina. Naisten puolella mestari taas vaihtuu taatusti, sillä hallitseva mestari Ashleigh Barty päätyi lopettamaan lajin. Suursuosikkina turnaukseen lähtee huimassa vireessä oleva Iga Swiatek.

Yleisurheilun MM-kisat (15.7. – 24.7.)

Lähes välittömästi Wimbledon jälkeen ovat vuorossa reilun viikon kestävät yleisurheilun MM-kisat, jotka kisaillaan tänä vuonna Yhdysvalloissa Oregonissa. Ennakolta suurinta kiinnostusta herättää epäilemättä 100 metrin juoksu, jossa Italian Marcell Jacobs nappasi yllättäen olympiakultaa vuoden 2020 kisoissa. Haastetta tulevat taatusti tarjoamaan Yhdysvaltain Christian Coleman ja Trayvon Bromell, jotka jakavat aktiivijuoksijoiden ennätyksen.

Lähes yhtä paljon huomiota kerää Ruotsin seiväshyppääjä Armand Duplantis, joka rikkoi Sergei Bubkan ennätyksen ja on sisätiloissa ehtinyt parantamaan omaa ennätystään jo kolmeen otteeseen. Olympiakultaa löytyy jo, mutta edellisistä MM-kisoista tuli vain hopeaa. Suomelta ei valitettavasti menestystä odoteta tälläkään kertaa – kahdet edelliset MM-kisat ovat menneet ilman ainoatakaan mitalia.

UEFA Super Cup (10.8.2022)

Elokuussa pelattava jalkapallon UEFA Super Cup on suomalaisittain poikkeuksellisen mielenkiintoinen tapahtuma, sillä Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajan välinen kauden aloittava suurkamppailu pelataan tällä kaudella Helsingin Olympiastadionilla. Hulppeassa ottelussa kohtaavat Mestarien liigan voittanut Espanjan Real Madrid sekä Eurooppa-liigan pokaalia nostanut Saksan Eintracht Frankfurt. Helsingissä tullaan siis näkemään aikamoinen liuta todellisia supertähtiä. Edellisellä kaudella Super Cupin voitti rangaistuslaukauksien jälkeen Chelsea.

Lajiliittojen urheilukalenterit

Kaipaatko tarkempaa tietoa tietyn lajin tapahtumista Suomessa? Urheiluvedonlyönti.netin tapahtumakalenteri auttaa myös tässä tapauksessa, sillä kalenteristamme löydät myös kaikkien suomalaisten lajiliittojen omat kilpailukalenterit vuodelle 2022. Yhdellä klikkauksella pääset käsiksi esimerkiksi Agilityliiton kilpailukalenteriin, Cheerleadingliiton kilpailukalenteriin, Nyrkkeilyliiton kilpailukalenteriin ja jopa Tikkaurheiluliiton kilpailukalenteriin. Mukaan mahtuvat tietenkin myös Palloliiton kilpailukalenteri sekä Jääkiekkoliiton kilpailukalenteri.

Pidä kalentereitamme tarkkaan silmällä ja nauti tästäkin kesästä parhaan mahdollisen huippu-urheilun parissa!