Suosituimmat vetomuodot jalkapalloon

Ihminen pitelemässä palloa ja läppäriä Ihminen pitelemässä palloa ja läppäriä

Jalkapallovedonlyönti nauttii laajaa suosiota ympäri maailman useissa eri muodoissa. Tätä nykyä pelaajan ei suinkaan tarvitse tyytyä veikkaamaan pelkkää voittajaa, vaan vetoa voikin lyödä esimerkiksi maalimääristä, maalintekijöistä ja jopa keltaisista korteista. Listasimme suosituimmat vetomuodot jalkapallossa.

Suosituimmat vetomuodot jalkapalloon löydät näiltä sivuilta:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Miten lyödä vetoa jalkapallosta?

Miten lyödä vetoa jalkapallosta? Perinteisesti vetoja on asetettu kioskilla konkreettisen vetolipukkeen avulla, mutta tänä päivänä vedon lyöminen jalkapallosta on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. SivuilFtamme löydät kaikki parhaat netin vedonlyöntisivustot, jotka mahdollistavat suomalaiselle pelaajalle vedon lyömisen jopa tuhansista jalkapallo-otteluista ympäri maailman.

Tänä päivänä vetovalikoimat ovat uskomattoman laajoja, sillä vetoa pääsee lyömään jopa suomalaisista alasarjoista, eivätkä jalkapallon MM-kisat ole suinkaan ainoa pelivaihtoehto. Niin miesten kuin naistenkin divarit löytyvät useimpien arvostettujen vedonvälittäjien listoilta.

Veikkaaminen netissä ei suinkaan ole vaivalloista puuhaa, vaan tänä päivänä pelisivustoille pääsee kirjautumaan jopa suoraan pankkitunnuksilla ilman erillistä rekisteröitymistä. Käytännössä jokainen pelisivusto tarjoaa lisäksi mobiilisivustoa, jonka avulla voit asettaa vetoja myös kännykkäsi tai tablettisi avulla. Koska veikkaaminen onnistuu myös livenä, voit asettaa vetoja vaikka suoraan ottelun katsomosta käsin.

Itse vedon asettaminen onnistuu hölmömmältäkin kaverilta helposti. Kirjaudu sisään veikkaussivustolle, talleta rahaa pelitilillesi jopa kymmenillä eri maksutavoilla ja klikkaa mieleistäsi kohdetta. Mitään tämän kummempaa taidetta ei vaadita – jos valintasi on voittava, lisätään voitot pelitilillesi automaattisesti ja välittömästi. Parhaimmilla veikkaussivustoilla voittojen kotiuttaminenkin onnistuu jo minuuteissa!

Pitkäveto ja tulosveto

Yksinkertaisin ja suosituin pelivaihtoehto on ehdottomasti pitkäveto. Suomessa tämä on perinteisesti tarkoittanut 1X2-vetoja, joissa pelaaja yksinkertaisesti veikkaa ottelun voittajaa tai mahdollista tasapeliä. Käytännössä pitkävedon nimellä tarjotaan kuitenkin tänä päivänä yhä useampia erilaisia kohteita. Yksittäisestä ottelusta voikin lyödä vetoa jopa sadoissa eri muodoissa, jolloin pelaaja voi veikata pelkän lopputuloksen sijaan vaikkapa maalimäärää tai maalintekijöitä. Käytännössä pitkävetoa voikin pitää yleisterminä kaikille yksittäisille urheilukohteille.

Pitkävedon ohella suosiota nauttii myös perinteikäs tulosveto, joka on hyvinkin nimensä mukainen konsepti. Tulosvedossa veikataan yksinkertaisesti ottelun tarkkaa lopputulosta. Perinteinen suomalainen tulosveto toimii muuttuvilla kertoimilla, jolloin pelaajien valinnat heilauttelevat tarjottuja kertoimia. Vaikka pelaaja asettaisi vedon ajoissa, on lopullinen kerroin selvillä vasta ottelun alkaessa. Tätä nykyä tulosvetoa tarjotaan myös pitkävedon alla kiinteillä kertoimilla. Sekä pitkäveto että tulosveto kuuluvat luonnollisesti myös netin pelisivustojen valikoimiin – merkittävimpänä erona kertoimet ovat netissä selvästi korkeampia, jolloin voittoja jaetaan enemmän.

Yli/alle & maaleja yhteensä -vedot

Jos kaipaat vaihtelua pelkän voittajan veikkaamiseen, nauttivat suosiota tänä päivänä myös yli/alle-vedot, joissa veikataan esimerkiksi ottelun maalimäärää. Jalkapallon puolella veikataan lähtökohtaisesti, tuleeko ottelussa yli vai alle 2,5 maalia. Kolmella maalilla mennään yli, kahdella taas alle. Jääkiekon puolella linja saattaa kulkea esimerkiksi 5,5 maalissa, kun taas koripallossa saatetaan veikata, tuleeko ottelussa yli vai alle 230 pistettä.

Lähtökohtaisesti linja pyritään asettamaan niin, että molemmat vaihtoehdot ovat yhtä todennäköisiä. Tarjontaa kuitenkin riittää, joten halutessaan pelaaja voi veikata esimerkiksi jääkiekko-otteluun vähintään yhdeksää maalia, jolloin kerroin nousee tietenkin selvästi korkeammaksi. Tarjolla on aina mahdollisuus myös tarkan maalimäärän arvaamiseen, jolloin pelaaja voi asettaa panoksensa esimerkiksi sille, että futispelissä tulee tasan kaksi maalia.

Urheilijoita ja pelimerkkejä Urheilijoita ja pelimerkkejä

Maalintekijä

Kun Huuhkajat pelaavat suurottelun, on monella suomalaisella varma näkemys siitä, että Teemu Pukki tulee taatusti olemaan maalintekijä. Myös tällaisiin vetoihin on tänä päivänä mahdollisuus, sillä käytännössä jokaisen hiemankin suuremman ottelun yhteydessä pelaaja pystyy asettamaan vetoja myös maalintekijöistä. Tarjontaa riittää tälläkin saralla, sillä pelaaja voi veikata myös tarkkaa maalimäärää tai esimerkiksi sitä, että Pukki iskee yksittäisen maalin ohella peräti hattutempun.

Tätä nykyä vetoa voi lyödä myös maalisyötön antavista pelaajista. Jääkiekon puolella taas on normaalia lyödä vetoa syöttöpisteistä tai pelaajan ottelussa tekemistä kokonaispisteistä. Vetoa voi lyödä jopa siitä, että pelaaja tekee maalin tai pisteen ylivoiman aikana, joten valinnanvaraa todellakin riittää. Luonnollisesti vetoa voi lyödä myös esimerkiksi koripallo-ottelussa tehdyistä koreista tai baseball-ottelussa lyödyistä kunnareista. Vedot saattavat tänä päivänä mennä hyvinkin spesifeiksi, jopa baseballin syöttäjien suorituksista voi lyödä vetoa.

Asian Handicap

Jos toinen joukkueista lähtee otteluun valtaisana ennakkosuosikkina, tulee kysymykseen Asian Handicap eli aasialainen tasoitus. Käytännössä aasialaisessa tasoituksessa on pohjimmiltaan kyse rehdin linjan luomisesta, jolloin molemmat lopputulokset ovat yhtä todennäköisiä. Tämä onnistuu antamalla ennakkosuosikille esimerkiksi pari maalia etumatkaa – aasialaisessa tasoituksessa voidaan lyödä vetoa esimerkiksi siitä, että toinen joukkue voittaa vähintään kolmella maalilla.

Yksinkertaisimmillaan tasoitusvedoissa puhutaan juurikin tarkoista maalieroista, mutta aasialaiset ovat vekkulia porukkaa, ja vieläkin tarkempia tasoitusvetoja on tarjolla. Aasialaiset vedot voidaan lyödä myös esimerkiksi 1,75 maalin tasoituksella. Jos pelaaja on tällöin veikannut kahden maalin voittoa, maksetaan voitto puolikkaana. Vastaavasti taas tappiot saatetaan puolittaa, jos pelaajan veto on jäänyt 0,25 maalin päähän oikeasta tuloksesta.

Aasialaisissa vedoissa saatetaan päätyä myös tasapeliin. Jos linjana on esimerkiksi -2, vaaditaan joukkueelta kolmen maalin voittoa. Kahden maalin voitto taas on tällöin tasapeli, jonka myötä panos palautetaan takaisin pelaajalle. Tämä eroaa eurooppalaisesta tasoituksesta, jossa -2 vaatii joukkueelta vähintään kolmen maalin voittoa. Eurooppalaisessa variantissa voi kuitenkin lyödä vetoa siitä, että toinen joukkue voittaa tasan kahdella maalilla.

Turnausvoittajavedot

Yksittäisten otteluiden ohella vetoa voi tietenkin lyödä myös kokonaisista turnauksista tai sarjoista. Voittajavedot ovat nimensä mukaisia, sillä tällöin pelaaja asettaa vetoja siitä, mikä joukkue tulee voittamaan esimerkiksi jalkapallon MM-kisat. Tälläkin saralla on tänä päivänä tarjolla runsaasti vaihtelua, sillä vetoa voi turnausten ja sarjojen aikana lyödä esimerkiksi maalikuninkaasta tai tietyn pelaajan maalimäärästä. Olympialaisten yhteydessä vetoa taas voi lyödä siitä, kuinka monta mitalia Suomi onnistuu saalistamaan.

Kun kyse on esimerkiksi amerikkalaisista suursarjoista, riittää valinnanvaraa vetojen suhteen reilusti. Monet sivustot tarjoavat vetoja esimerkiksi NBA:n runkosarjan arvokkaimmasta pelaajasta sekä NHL:n parhaan maalivahdin palkinnon nappaavasta pelurista. Erikoisempiakin vaihtoehtoja on tarjolla. Vetoa voi lyödä esimerkiksi siitä, kuka Valioliigan valmentajista saa seuraavaksi potkut.

Monet erikoisimmista vedoista ovat teknisesti juuri voittajavetoja. Tänä päivänä parhailla vedonlyöntisivustoilla voi asettaa vetoja esimerkiksi Euroviisujen voittajasta, Suomen Big Brotherin voittajasta, kunnallisvaalien lopputuloksesta, showpainiotteluista tai siitä, kuka kuolee seuraavaksi Game of Thronesissa. Vetoa voi lyödä käytännössä mistä tahansa!

Yhdistelmäveto ja moniveto

Vetoa ei suinkaan tarvitse lyödä vain yksittäisestä ottelusta, vaan pelaaja voi yhdistää samalle lapulle useita eri vetoja. Yhdistelmäveto kertoo pelaajan valitsemien kohteiden kertoimet keskenään, jolloin voitot kohoavat nopeasti valtaisiksi. Mikä parasta, monet pelisivustot tarjoavat ylimääräisiä voittokertoimia pelaajille, jotka yhdistävät samalle lapulle mahdollisimman monta kohdetta.

Tänä päivänä useat sivustot tarjoavat Bet Builderia, jonka avulla pelaaja voi yhdistää useita saman ottelun kohteita samalle lapulle. Näin voitkin kerralla lyödä vetoa esimerkiksi ottelun voittajasta, maalimäärästä, maalintekijöistä, kulmapotkujen määrästä sekä jaetuista keltaisista korteista.

Jos havittelet kaikista hulppeimpia kertoimia, on moniveto ehdottomasti paras vaihtoehto. Monivedosta puhutaan, kun pelaaja yhdistää samalle pelilapulle useamman ottelun tarkan tuloksen. Suomen suurimmat vedonlyöntivoitot on useimmiten napattu juuri monivedon kautta.