Parhaat vetovinkit välipäiville

vetovinkit vetovinkit

Joulua pidetään rauhoittumisen aikana, mikä onnistuu mainiosti myös urheilun parissa. Monet maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista tarjoavat reilusti viihdettä joulun välipäiville, mikä maistuu myös vedonlyöjille. Katso kiinnostavimmat tapahtumat sekä vedonlyöntivinkit!

Laita vedonlyöntivinkit testiin:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Betsit peliin välipäiviksi

Jouluun kuuluvat olennaisesti paitsi kinkku, joululaulut ja Samu Sirkan joulutervehdys, myös lukuisat urheilutapahtumat. Esimerkiksi Valioliiga pyörähtää jälleen käyntiin MM-kisojen jälkeen perinteisen tapaninpäivän kierroksen muodossa, jolloin pelejä riittää seurattavaksi läpi päivän. Myös muista jalkapallon huippusarjoista sekä jääkiekon Spengler Cupista päästään nauttimaan, eikä tietenkään parane unohtaa myöskään Pohjois-Amerikan suursarjoja, kuten NBA:ta ja NHL:ää.

Kun lukuisat urheilutapahtumat tarjoavat taattua viihdettä, soveltuvat joulun välipäivät erinomaisesti myös vedonlyönnin ystäville. Urheiluvedonlyönti välipäivinä onnistuu helposti lukuisien vedonlyöntisivustojen välityksellä vaikka kännykällä viltin alta, sillä veikkaaminen ei ole koskaan ollut tämän helpompaa. Olemme nostaneet esille kiinnostavimmat vetovinkit joulun välipäivien peleihin. Ennen kuin siirryt veikkaamaan vinkeillämme, suosittelemme tietenkin lunastamaan parhaat vedonlyöntibonukset, jotka löydät aina kätevästi listattuna sivuiltamme.

Valioliiga

Jalkapallon MM-kisat on saatu pakettiin, ja jalkapallon eurooppalaisissa huippusarjoissa palataan jälleen kentille. Valioliiga pyörähtää käyntiin klassisen tapaninpäivän kierroksen muodossa, eikä pelikohteita puutu. Tapaninpäivänä peleistä nautitaan läpi päivän, minkä jälkeen pelejä on tarjolla käytännössä päivittäin pitkälle ensi vuoden puolelle.

Mielenkiintoisena pelikohteena voidaan pitää heti ensimmäistä tapaninpäivän ottelua, jossa keskikastin Brentford kohtaa kotonaan Tottenhamin. Sarjan neljännellä sijalla majailevalle Tottenhamille tarjotaan peräti kerrointa 2,1, mikä tekee lontoolaisjoukkueesta kiistatta kiinnostavan pelikohteen.

Puoli kahdeksalta pelattavassa iltaottelussa Aston Villa puolestaan saa vieraakseen Liverpoolin, jolle kausi on tähän mennessä ollut pettymys. Tämä näkyy myös kertoimissa, sillä 1,7 on Liverpoolille huomattavan korkea kerroin. Jos MM-tauolta palaa sisuuntunut Liverpool, joka kykenee nousemaan edellisen kauden tasolle, on kyseessä kiistaton ylikerroin.

Päivän ehkäpä kiinnostavimmassa pelissä kohtaavat sarjan kärjestä löytyvä Arsenal sekä paikallisvastustaja West Ham. Arsenal lähtee myöhäisillan peliin suursuosikkina, joten mielenkiintoisimmat pelikohteet löytyvät maalimäärien puolelta. Kun otetaan huomioon, että Arsenalin puolustus on ollut yksi sarjan pitävimmistä, on alle 2,5 maalille tarjottu kerroin 2,16 vähintäänkin kelvollinen. Ensimmäisestä ottelusta MM-kisojen jälkeen on vaikea odottaa maalijuhlaa.

Ligue 1

Englannin Valioliigan ohella myös Ranskassa palataan pelikentille joulun välipäivinä. Ligue 1 käynnistyy jälleen 28. joulukuuta, jolloin pelejä on luvassa läpi päivän.

Päivän kiinnostavimpana otteluna voidaan pitää illalla pelattavaa PSG:n ja Strasbourgin ottelua, jossa kohtaavat sarjan ensimmäinen sekä toiseksi viimeinen joukkue. Vaikka PSG on ollut huimassa vireessä, ei joukkueen puolustus ole aina aivan pitävin, kun taas Strasbourg on onnistunut maalinteossa parhaiten sarjan häntäpään joukkueista. Kiehtovimmalta pelivaihtoehdolta vaikuttaa molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa, mille tarjotaan pätevää kerrointa 2,10. Hassumpi vaihtoehto ei ole myöskään yli 3,5 maalia, jolle tarjotaan hieman alhaisempaa kerrointa 1,91.

Heti seuraavana päivänä myöhäisillalla taas on vuorossa Nicen sekä PSG:tä tosissaan haastavan Lensin välinen kamppailu. Lens on voittanut jo viisi ottelua putkeen, mutta tästä huolimatta joukkueen voitolle saa edelleen peräti kerrointa 2,55. Tätäkin kiehtovampi vaihtoehto on kuitenkin yli 2,5 maalia kertoimella 2,09. Sen lisäksi, että Lens on voittanut kaikki viimeisistä otteluistaan, on kolmessa edellisessä ottelussa myös syntynyt vähintään kolme maalia.

vetovinkit vetovinkit

HIFK ja Spengler Cup

Myös jääkiekkoa pelataan välipäivinä. NHL:ssä ei pidetä kuin muutaman päivän joulutauko, ja pelejä on luvassa jopa vuorokauden kääntyessä jouluaaton puolella. Suomalaisittain kiinnostavin tapahtuma jääkiekon saralla saattaa kuitenkin olla perinteikäs kutsuturnaus Spengler Cup, jota on pelattu Sveitsissä jo vuodesta 1923 lähtien. Mukana nähdään jälleen myös suomalaisväriä, sillä myös HIFK ottaa osaa turnaukseen. Muut turnauksessa pelaavat joukkueet ovat HC Ambri-Piotta, Örebro HK, Sparta Praha, Davos sekä neljä viidestä viimeisestä turnauksesta voittanut Team Canada.

Yhteensä peräti 16 turnausta voittanut Team Canada tulee taatusti tarjoamaan maistuvia pelikohteita tälläkin kertaa, sillä joukkue saattaa hyvinkin takoa taululle hyvinkin runsaita lukemia. Myöskään HIFKin pelaaminen ei ole lainkaan hassumpi ajatus. Vaikka joukkue aloitti kautensa onnettomasti, on tahti viime aikoina ollut täysin toista. Tällä hetkellä HIFK näyttää jopa yhdeltä sarjan parhaista joukkueista. Team Canadan dominanssia on Spengler Cupissa viimeksi onnistunut horjuttamaan juuri suomalaisjoukkue, sillä KalPa päihitti kanadalaiset turnauksen finaalissa vuonna 2018.

La Liga

Kun Bundesliiga ja Serie A jatkuvat vasta seuraavan vuoden puolilla, päästään välipäivinä nauttimaan myös Espanjan La Ligan peleistä. Pelikentille palataan 29. päivä, minkä lisäksi kierros jatkuu myös kahden seuraavan päivän aikana. Kaikkien kolmen päivän aikana pelejä on tietenkin luvassa useampana ajankohtana.

Kierroksella pelataan runsaasti kiehtovia kamppailuja. Heti ensimmäisenä päivänä on luvassa Real Betisin sekä Athletic Bilbaon välinen kamppailu. Erityisesti Betis on kunnostautunut tällä kaudella vähämaalisissa nyhjäyksissä, joten alle 2,5 maalia kertoimella 1,73 on ehdottomasti kiinnostavin pelikohde. Korkeammalla kertoimella voi kokeilla myös kotiedun turvin otteluun lähtevää Betisiä kertoimella 2,8, sillä joukkueen on vaikeaa uskoa lähtevän kotikentällään aivan näin selvänä altavastaajana.

Uudenvuodenaattona taas on luvassa klassinen paikalliskamppailu Barcelonan ja Espanyolin välillä jo kolmelta päivällä, joten jalkapalloviihteestä pääsee nauttimaan kätevästi ennen iltarientoja. Joukkueiden väliset kamppailut ovat viime vuosina olleet vielä perinteistäkin tulisempia, sillä viimeisessä neljässä joukkueiden välisessä kohtaamisessa on nostettu yhteensä peräti kuusi punaista korttia. Keltainen kortti taas on noussut jopa 22 kertaa. Panostaminen runsaille korteille sekä punaiselle kortille vaikuttaa kiistatta kiinnostavimmalta vaihtoehdolta tuliseen Derbi barceloniin.