Parhaat sporttibaarit, missä katsoa jalkapallon MM-kisoja

Jalkapalloilijoita ja pokaali Jalkapalloilijoita ja pokaali

Jalkapallon MM-kisat alkavat 20. lokakuuta, mutta mistä seurata jalkapallon MM-kisoja? Suomessa kisoja näyttävät ilmaiseksi sekä Yle että MTV, joten kisojen seuraaminen onnistuu helposti sekä kotisohvalta käsin että lukuisissa sporttibaareissa. Listasimme parhaat sporttibaarit, jotka näyttävät myös jalkapallon MM-kisat.

MM-kisojen veikkaaminen onnistuu livenä myös baarista käsin:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Parhaat sporttibaarit

Jalkapallon MM-kisat pelataan Qatarissa 20.11.-18.12.2022.

Neljän vuoden välein järjestettävä turnaus pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti talvella, sillä Qatarin lämpötilat keskikesällä olisivat olleet urheilijoille jopa vaarallinen kokemus.

Jalkapallon MM ottelut pelataan Suomen kannalta mukaviin aikoihin ja niitä onkin varsin näppärä seurata kisastudioissa ympäri maata. Kotisohvalta ottelut näkee Ylen kanavilta sekä Yle Areenasta. Tänä vuonna kisoja televisioi myös MTV. Urheiluvedonlyönti.net sivuilta löytyy tietenkin otteluohjelma, joka kertoo jokaisen kisojen ottelun alkamisajan sekä televisioivan kanavan. Samalta sivulta löydät myös kaikki kisoja näyttävät suomalaiset baarit.

Kisatunnelma on tottakai parhaimmillaan isolla porukalla, joten listasimme suurimpien kaupunkien parhaat sporttibaarit, joissa urheilutapahtumia voi seurata muiden kannattajien keskellä. Tarkista etukäteen ravintolasta näyttääkö mesta juuri jalkapallon MM-kisojen ottelut!

Helsinki

Sortavala, Kaisaniemenkatu 3

Olympiavoittaja Hannes Kolehmaisen entiseen urheiluvälineliikkeeseen avattu olutravintola on näkemisen arvoinen paikka. Oluen lisäksi tarjolla myös ruokaa, musiikkia ja monipuolisesti kulttuuria.

https://www.ravintolasortavala.fi/

O Leary's Tripla, 3. krs (Pasilansillan puolella)

O Leary's -ravintoloiden stadin edustus tarjoaa maistuvia burgerereita, mehukkaita ribsiejä, kunnon pihvejä, sekä tex-mex -mättöä. Myös sipsarit löytävät ravintolan valikoimista omat annoksensa.

https://olearys.fi/tripla-helsinki/

Sports Academy, makkaratalo

Stadin suurin sporttibaari tarjoaa komeat puitteet urheilun seuraamiseen. Modernissa, jenkkityylisessä sporttibaarissa urheilua näyttäviltä screeneiltä ja valkokankailta ei voi välttyä. Laaja menu tarjoilee purtavaa laidasta laitaan.

https://raflaamo.fi/fi/ravintola/helsinki/sports-academy-helsinki

Pub Porthan, Porthaninkatu 10

Kotoisa ja suosittu olohuoneen jatke keskellä Kalliota. Mahtava ja ystävällinen omistaja tarjoilee tuoretta popcornia samalla kun drinkit ja oluet tarjoillaan nopeasti ja mutkattomasti - aina ison hymyn kera. Iso TV näyttää matsit suorana ja ovelasti rakennettu äänentoisto saa katsojan tuntemaan kuin olisi keskellä ottelua. Harvalla pubilla on myöskään fanisivua, mutta Pub Porthanille tällainenkin on omistettu:

https://parikaljaa.wordpress.com/tag/pub-porthan/

Tampere

Champs - Irish Pub & Sports, Hämeenkatu 10

Irkkutyylinen sporttibaari tarjoaa laajan valikoiman hanaoluita ja purtavaa sporttinälkäisille pubikävijöille. Noin 400 neliöisen baarin seiniä koristavat Pirkanmaalaisten urheilulegendojen pelipaidat.

https://champs.fi/

Pub Ukko Nooa, Hatanpään Valtatie 1

Amarillon vieressä sijaitseva Pub Ukko Nooa on sympaattinen yhdistelmä rentoa pubia ja sporttibaaria. Ravintola on auki jokaisena viikonpäivänä klo 15-04.

https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/tampere/pub-ukko-nooa

Sticky Wingers, Tuomiokirkonkatu 17

Sticky Wingers tarjoilee jenkkityylisiä wingsejä aidoilla amerikkalaisilla kastikkeilla. Wingsien lomassa voi seurata urheilua lukuisilta screeneiltä.

https://www.stickywingers.fi/

Jalkapallo ja kuvio Jalkapallo ja kuvio

Turku

Ravintola Pikku Torre, Yliopistonkatu 30

Burgerit ja pihvit uppoavat sporttikansaan Pikku Torressa. Futisfanien hyvin tunteman ravintolan seiniä koristavat kymmenet huivit ja nimmarein varustetut pelipaidat.

https://www.pikkutorre.fi/

Bar Edison, Kauppiaskatu 4

Lautapelien ja rennon tunnelman lisäksi Bar Edisonista löytyy myös koko joukko screenejä, joilta urheilun seuraaminen käy kätevästi. Ammattitaitoinen henksu tietää kaiken tarvittavan tarjolla olevista lukuisista olusista ja myös drinkit taipuvat nopeasti janoisille asiakkaille.

https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/turku/bar-edison-turku

Mallaskukko, Yliopistonkatu 37

18 hanaolutta ja lähes sata erilaista olutmerkkiä takaavat Mallaskukon tunnelman oluen ystäville. Urheilua seurataan TV ruuduilta ja suurelta screeniiltä.

https://www.mallaskukko.fi/

Oulu

Pub Graali, Saaristonkatu 5

Oulun Kärppien fanit tuntevat Pub Graalin kuin oman suosikkijoukkueensa. Public house Graalissa onnistuu vaikka makkaroiden paisto takassa, ja intiimit loosit sopivat hyvin kaveriporukan kanssa iltaa istumiseen.

https://graali.fi/

Bar Lumo, Höyhtyän ostoskeskus

Änäri ja Fifa-pelejä, sporttia suurelta screeniltä, ja leppoisaa tunnelmaa löyty tästä paikallisesta ihmeestä, nimeltä Bar Lumo. Penkkiurheilun lomassa onnistuu myös biljardi ja darts.

Rovaniemi

Bull Bar & Grill, Maakunkatu 25

Amerikkalaistyylinen Bull Bar & Grill näyttää urheilutapahtumat jättiscreeniltä.

https://bullbar.fi/

Hattrick Sports Bar, Koskikatu 24

Keskustan kävelykadulla sijaitseva Hattricks Sports Bar tarjoilee nimensä veroisesti sporttia ja baareilua sopivassa suhteessa.

https://www.barhattrick.fi/

Levi

Kota, Torikuja 3

After Ski -baari, Kota tarjoilee urheilua, viinejä, olutta ja purtavaa iltamyöhään asti.

https://www.cafebarkota.com/

Old Mates, Tähtitie 4

Mutkattomasta brittitunnelmasta nautitaan Old Mates pubissa. Brittiläistä pubiruokaa voi nauttia näppärästi sporttilähestysten äärellä.

https://oldmates.fi/

Jalkapallon MM-kisat maistuvat parhaiten tottakai hyvät bonukset takataskussa, ja live-vedot matsin aikana kännykällä betsaten. Katsasta tästä parhaat tarjoukset vedonlyöntisivustoille, nappaa bonukset haltuun ja laita vedot vetämään jo tänään!