NHL-katsaus

Jääkiekkoilijoita Jääkiekkoilijoita

NHL-kausi etenee kohti runkosarjan loppua. Joukkueilla on jäljellä enää noin 15 ottelua, ennen kuin NHL-kausi 2023 etenee pudotuspeleihin. Esittelyssä NHL sarjatilanne sekä NHL:n parhaat pelaajat.

NHLkausi 2022-2023 vedonlyönnin kohteena:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Missä mennään?

Jääkiekon ykkössarja NHL on edennyt jo varsin pitkälle. Ensimmäiset joukkueet ovat ehtineet pelaamaan jo 68 ottelua, mikä tarkoittaa, että jäljellä on enää 14 runkosarjan ottelua, ennen kuin pudotuspelit alkavat.

Ylivoimaisesti parhaassa vireessä on ollut Boston Bruins, joka on ainoana joukkueena onnistunut ylittämään sadan pisteen rajapyykin. Yhteensä pisteitä on kertynyt jo 104 kappaletta. Lähelle pääsevät myös runsaasta suomalaisväristä tunnettu Carolina Hurricanes sekä New Jersey Devils, jotka molemmat ovat onnistuneet keräämään 94 pistettä.

Itäinen konferenssi tuntuu tänä vuonna olevan selvästi kovatasoisempi kuin läntinen konferenssi. Läntistä konferenssia johtava Vegas Golden Knights ei ole kyennyt haalimaan kuin 88 pistettä. Viime vuonna voittaja löytyi kuitenkin juuri lännestä, kun Colorado Avalanche pääsi nostamaan Stanley Cupia. Tällä kaudella Colorado taistelee edelleen pudotuspeleihin pääsystä – joukkue on tällä hetkellä kahdeksannella sijalla.

Seuraa näitä pelaajia

NHL on pullollaan huippuluokan jääkiekkoilijoita, jotka takovat tällä hetkellä enemmän pisteitä kuin aikoihin. Nostimme esille kolme supertähteä, joihin kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota NHL:ää seuratessa.

Connor McDavid

Uskomattomassa vireessä oleva Connor McDavid saattaa hyvinkin olla jopa kaikkien aikojen jääkiekkoilija. Edmonton Oilersin sentteri on jo tässä vaiheessa laittanut oman piste-ennätyksensä uusiksi, kun 67 otteluun on syntynyt uskomattomat 127 pistettä. Pistepörssin voitto tulee olemaan McDavidille jo uran viides, mutta maalipörssin 55 maalia iskenyt kanadalainen on voittamassa ensimmäistä kertaa.

David Pastrnak

Huimaa kautta pelaavan Boston Bruinsin ykköstähdeksi on noussut tshekkiläinen David Pastrnak, joka on pelaamassa uransa parasta kautta. 65 otteluun on syntynyt peräti 46 maalia ja 42 maalisyöttöä, joten sadan pisteen rajan ylittäminen on tällä kaudella täysin realistinen tavoite. Tähän mennessä Pastrnak on yltänyt parhaimmillaan 95 pisteeseen.

Mikko Rantanen

Ylivoimaisesti kauden paras suomalainen on ollut Colorado Avalanchen Mikko Rantanen, joka on tällä kaudella onnistunut iskemään jo ennätykselliset 42 maalia. Yhteensä pisteitä on kertynyt 76 kappaletta, kun viime kaudella Rantanen onnistui takomaan 92 pistettä. Viime kaudella Rantanen oli yksi pudotuspelien parhaista pelaajista – suomalaiset toivovat tietenkin samanlaista näytöstä myös tulevissa pudotuspeleissä.

Jääkiekkoilijoita Jääkiekkoilijoita

Miten kausi tästä etenee?

NHL:n runkosarja kestää vielä melko tarkalleen kuukauden ajan, sillä viimeinen kierros pelataan 14. huhtikuuta. Pudotuspeleihin etenee molemmista konferensseista lopulta kahdeksan joukkuetta. Paikkansa playoffeissa lunastavat kunkin divisioonan kolme parasta joukkuetta sekä kaksi konferenssin parasta joukkuetta, jotka eivät ole divisioonansa kolmen parhaan joukossa.

Pudotuspeleissä pelataan seitsenosaiset ottelusarjat, joista jatkoon eteneminen vaatii neljää voittoa. Kotietu on runkosarjassa paremmin pärjänneellä joukkueella. Playoffit ovat konferenssien sisäisiä, kun taas varsinaisessa Stanley Cup -finaalissa kohtaavat kummankin konferenssin voittajajoukkueet. Tarkka aikataulu ei vielä ole selvillä, mutta mestari on oletettavasti selvillä kesäkuussa.

Viime vuonna Colorado Avalanche varmisti mestaruuden Artturi Lehkosen maalilla 26. kesäkuuta.

Urheiluvedonlyönti.netin NHL-sivu

Kaikki tarpeellinen tieto NHL:stä löytyy tietenkin Urheiluvedonlyönti.netin sivuilta. Kattava NHL-osio tarjoaa esimerkiksi laajan kausipaketin, listan sarjassa pelaavista suomalaisista, ajantasaisen ja automaattisesti päivittyvän sarjataulukon sekä TV-oppaan, joka esittelee seuraavat Suomessa näytettävät ottelut.

Uutisosiomme puolestaan tulee seuraamaan aktiivisesti myös NHL:n pudotuspelejä, minkä lisäksi löydät Urheiluvedonlyönti.netin sivuilta aina myös parhaat vedonlyöntivihjeet änärin huippuotteluihin.