Hyvää joulua kaikille!

Joulutarjous Joulutarjous

Kun jalkapallon MM-kisatkin on saatu päätökseen, on poikkeuksellisen massiivinen urheiluvuosi saatu kunnialla päätökseen. SuomiVeikkaus toivottaa lukijoilleen rauhallista joulua poikkeuksellisen maistuvan veikkausbonuksen muodossa. Hyvää joulua!

Joulutarjous suomalaiseen makuun:
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Hulppea urheiluvuosi 2022

Takana on jopa poikkeuksellisen kiinnostava urheiluvuosi, joka tarjosi massiiviset määrät viihdettä laajalla skaalalla. Mikä parasta, monella saralla juuri suomalaiset pääsivät nauttimaan poikkeuksellisesta menestyksestä. Vuoden 2022 jälkeen voidaan hyvällä syyllä sanoa, että Suomi kuuluu jälleen urheilumaailman ehdottomalle huipulle.

Vuosi alkoi erinomaisesti jo tammikuun sekä helmikuun välissä pelatuissa Futsalin EM-kisoissa, joihin Suomi otti osaa ensimmäistä kertaa. Alkulohkoissa taakse jäi ennakkosuosikkien joukkoon lukeutunut Italia, kun Suomi eteni jatkopeleihin. Puolivälierissä Suomi joutui lopulta taipumaan tasaisessa ottelussa Portugalia vastaan vain yhden maalin erolla. Portugali marssi turnauksessa lopulta Euroopan mestaruuteen saakka.

Helmikuussa vuorossa olivat Pekingin talviolympialaiset, joissa Suomelta ei odotettu valtavaa menestystä. Tulos oli kuitenkin parempi kuin kahteen vuosikymmeneen, kun Suomen jääkiekkomaajoukkue nappasi ensimmäisen olympiakultansa ja Iivo Niskanen hiihti kultaa 15 kilometrin perinteisellä. Iivo Niskanen nappasi myös hopeaa parisprintistä Joni Mäen kanssa sekä pronssia 30 kilometrin skiathlonista, kun taas sisko Kerttu Niskanen hiihti hopeaa 10 kilometrin perinteisellä sekä pronssia vapaan hiihtotyylin 30 kilometrillä. Pronssia sieppasivat myös naisten jääkiekkomaajoukkue sekä 10 kilometrin perinteisellä kolmanneksi sijoittunut Krista Pärmäkoski. Yhteensä Suomi nappasi kahdeksan mitalia.

Suomi jatkoi hulppeaa menestystä jääkiekon saralla toukokuussa Tampereella ja Helsingissä pelatuissa jääkiekon MM-kisoissa. Suomi hävisi koko turnauksessa vain yhden ottelun voittolaukauskisoissa, kun suurelta osin tuoreista olympiavoittajista koostunut joukkue marssi jo neljänteen maailmanmestaruuteensa. Kanada onnistui viemään finaaliottelun jatkoajalle kahdella viime hetkien osumalla, mutta jatkoaika oli ehtinyt vanhentua vain kuutisen minuuttia, kun Sakari Manninen iski Suomen mestariksi.

Lisää jääkiekkomenestystä oli luvassa vain muutamia viikkoja myöhemmin, kun Yhdysvalloissa pelattiin NHL:n Stanley Cup -finaalit. Jo kolmatta perättäistä mestaruuttaan jahdannut Tampa Bay Lightning sai vastaansa runsaasti suomalaisväriä sisältäneen Colorado Avalanchen. Ottelusarja venyi lopulta kuuden ottelun mittaiseksi, ennen kuin Suomen Artturi Lehkonen iski ratkaisevalla maalilla Coloradon mestariksi. Stanley Cupiin kirjattiin Lehkosen ohella myös pudotuspeleissä 25 pistettä nakuttaneen Mikko Rantasen nimi – myös varamaalivahti Justus Annunen palkittiin Stanley Cup -sormuksella.

Heinäkuussa Suomen naiset esiintyivät jalkapallon naisten EM-kisoissa, joissa Linda Sällström vei Suomen Espanjaa vastaan johtoon heti ensimmäisen ottelun ensimmäisellä minuutilla. Maali jäi lopulta Suomen ainoaksi turnauksessa. Mestaruuden voitti lopulta kotikisoissa Englanti, jolle mestaruus oli joukkueen historian ensimmäinen.

Elokuun 10. päivä UEFA Super Cupista päästiin nauttimaan Helsingin olympiastadionilla, kun vastakkain asettuivat Mestarien liigan voittanut Real Madrid sekä Europa Leaguen voittanut Eintracht Frankfurt. Jännittävä ottelu päättyi lopulta täyteen pakatulla olympiastadionilla Real Madridin voittoon lukemin 2–0.

Samassa kuussa olivat vuorossa myös yleisurheilun EM-kisat, jotka sujuivat Suomelta paremmin kuin aikoihin. Suomi nappasi peräti kaksi kultamitalia, kun Wilma Murto voitti kultaa naisten seiväshypyssä ja Topi Raitanen taas juoksi voittoon 3 000 metrin estejuoksussa. Mitalisaldoa täydensivät Kristiina Mäkelän kolmiloikkahopea sekä Lassi Etelätalon uran ensimmäinen arvokisamitali. Monesti lähellä ollut Etelätalo nappasi pronssia keihäänheitosta.

Suomi pääsi maistamaan menestystä myös koripallon EM-kisoissa syyskuussa. Lauri Markkasen huippuesitysten kannattelema Suomi sijoittui alkulohkossa toiseksi ja onnistui kaatamaan myös ensimmäisessä jatkopelissä Kroatian. Puolivälierissä Suomi johti ottelua vielä puoliajalla Espanjaa vastaan, mutta joutui lopulta taipumaan mestaruuteen asti edenneitä espanjalaisia vastaan. NBA:ssakin erinomaisesti esiintynyt Markkanen oli kisojen toiseksi paras pistemies.

Suomalaiset ovat luonnollisesti päässeet maistamaan menestystä myös pitempiaikaisissa sarjoissa. Yksi vuoden ehdottomista urheilusuorituksista on Kalle Rovanperän maailmanmestaruus rallin MM-sarjassa kaikkien aikojen nuorimpana kuskina. Rovanperä marssi selvään mestaruuteen suoranaiseen näytöstyyliin, eikä myös vuoden 2023 ennakkosuosikista ole epäselvyyttä. Tenniksen puolella uransa parhaan kauden pelannut Emil Ruusuvuori taas eteni uransa ensimmäiseen ATP-finaaliin ja selviytyi toiselle kierrokselle niin Wimbledonissa kuin Ranskan avoimissakin.

Vuoden urheilijan valitseminen on harvoin tuottanut yhtä suuria haasteita, ja voimme vain toivoa, että myös tuleva urheiluvuosi näyttää suomalaisesta näkökulmasta yhtä voitokkaalta.

Joulutarjous Joulutarjous

Rauhallista joulua!

SuomiVeikkaus toivottaa lukijoilleen rauhallista joulua ja riehakasta uuttavuotta. Emme kuitenkaan vetäydy lepäilemään, vaan uutisosiomme päivittyy tietenkin säännöllisesti myös joulun aikoihin. Myös urheilumaailmassa riittää reilusti seurattavaa myös joulun välipäiville, sillä esimerkiksi Englannin Valioliiga pyörähtää jälleen käyntiin perinteisen tapaninpäivän kierroksen muodossa. Myös Espanjan La Ligassa sekä Ranskan Ligue 1:ssä palataan pelikentille.

Pelit jatkuvat tasaiseen tahtiin myös Pohjois-Amerikan huippuliigoissa. Koripallon NBA:ssa ei juuri levätä, vaan pelejä pelataan jopa joulupäivänä myös suomalaisittain miellyttävään aikaan läpi illan. Pelejä on luvassa päivittäin välipäivinä ja myös uudenvuodenaattona pelataan. NHL:ssä pidetään pieni joulutauko, mutta pelejä on luvassa 28. päivä alkaen ja uutta vuotta pääsee juhlistamaan halutessaan myös lätkän parissa.

Suomi lähtee jälleen tavoittelemaan kultaa myös jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailuista, jotka palaavat jälleen vuodenvaihteeseen. Pelit käynnistyvät Kanadassa 26. joulukuuta ja Suomi pelaa heti kisojen ensimmäisessä ottelussa. Kaikki Suomen alkulohkon pelit pelataan erinomaiseen katseluaikaan myös suomalaisittain.

Nappaa joulutarjous tästä

Jos haluat lyödä vetoa esimerkiksi nuorten jääkiekon MM-kisoista, kannattaa sinun ehdottomasti lunastaa SuomiVeikkauksen tarjoama joulutarjous. Joululahjana lukijoillemme tarjoamme 100 euron ilmaisvedon legendaariselle Mr Greenille, joka tunnetaan korkeista kertoimista, tuhansien pelikohteiden valikoimista sekä säännöllisistä tarjouksista.

Kyseessä on poikkeuksellisen yksinkertainen sekä pätevä tarjous, sillä pelaajalta vaaditaan vain talletuksen tekemistä sekä ensimmäisen vedon asettamista, minkä jälkeen pelaaja palkitaan oman panoksen arvoisella ilmaisvedolla. Parhaimmillaan pelaaja voi lunastaa peräti 100 euron arvoisen ilmaisvedon, jonka voitot ovat ehtaa ja kotiutettavaa käteisrahaa!

Sivuiltamme löydät tietenkin myös muut vedonlyöntisivustot, kattavat arvostelut sekä parhaat suomalaisille pelaajille tarjottavat bonukset. Joulun aikaan suosittelemme kuitenkin ehdottomasti Mr Greenin kampanjaan tarttumista, sillä tästä ei tarjous enää parane.