Jalkapallon MM-kisat – Otteluennakot

Jalkapalloilijoita ja pokaali Jalkapalloilijoita ja pokaali

Viihdyttävät jalkapallon MM-kisat ovat edenneet jo toiselle pelikierrokselle. Myös tälle viikolle on luvassa runsaasti huippuotteluita, jotka eivät taatusti pääse pettämään. Tarjoamme samalla tasokkaimmat veikkausvihjeet jalkapallon MM-kisoihin.

Jalkapallon MM-kisat vedonlyönnin kohteena:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Jalkapallon MM: Jännitys kasvaa!

Qatarissa pelattavat vuoden 2022 jalkapallon MM-kisat ovat ehtineet vanheta reilun viikon verran, ja ensimmäisen kierroksen ottelut on kaikissa lohkoissa pelattu. Yllätyksiltäkään ei olla vältytty, sillä esimerkiksi Saksan ja Argentiinan kaltaiset suosikkijoukkueet joutuvat jo tässä vaiheessa pelaamaan veitsi kurkulla.

Toiselle viikolle on luvassa reilusti huippuotteluita, joista ei panosta puutu. Oletettavaa on, että tässä vaiheessa joukkueiden peli avautuu, hyökkäämään joudutaan entistäkin hanakammin ja maalejakin tulee syntymään reilusti enemmän kuin ensimmäisellä pelikierroksella. Kun jalkapallon MM-kisat etenevät toiselle peliviikolle, on aika listata kunkin päivän kiinnostavimmat ottelut sekä parhaat vedonlyöntivihjeet.

27.11. Espanja – Saksa

Yksi alkulohkojen suurimmista herkkupaloista on tarjolla 27.11., kun E-lohkossa vastakkain asettuvat Espanja ja Saksa. Ennakolta moni ajatteli, että ottelussa pelattaisiin vain lohkovoitosta, mutta Saksan yllätystappio Japania vastaan laittoi asetelmat monilta osin täysin uuteen uskoon. Kun Japani ja Costa Rica kohtaavat jo saman päivän aamuna, saattaa Saksa tietää jo ennen ottelua, että he vaativat voittoa, jotta edes teoreettiset jatkomahdollisuudet säilyisivät elossa.

Tehtävä ei tule olemaan helppo, sillä Costa Rican peräti 7–0 voittanut Espanja oli ensimmäisessä ottelussa huippuvireessä. Maalintekovoimaakin löytyi laajalta skaalalta, sillä peräti kuusi Espanjan pelaajaa pääsi nauttimaan maalinteosta. On vaikea nähdä, etteikö Espanja olisi tässäkin ottelussa selvä ennakkosuosikki, eikä 2,4 ole Espanjalle lainkaan hassumpi kerroin. Kiinnostavin pelivaihtoehto löytyy kuitenkin maalimäärien puolelta. Kun Saksa joutuu lähtökohtaisesti hyökkäämään jopa riskillä, on 1,77 erinomainen kerroin yli 2,5 maalille.

28.11. Portugali – Uruguay

Seuraavan päivän puolella kello kahdeksan iltaotteluna nähdään H-lohkon helmi, kun vastakkain asettuvat Portugali ja Uruguay. Molempien joukkueiden peli herätti kysymyksiä ensimmäisellä kierroksella. Uruguay nyhjäsi maalittoman tasapelin Etelä-Korea vastaan, eikä kumpikaan joukkue meinannut päästä ottelussa edes maalipaikoille, vaikka Uruguayn kaukolaukaukset kolistelivatkin rimoja pariin otteeseen.

Portugalin kamppailu Ghanaa vastaan taas eteni maalittomana yli tunnin ajan, minkä jälkeen pelissä iskettiin peräti viisi osumaa. Portugalin puolustus oli jopa yllättävän suuressa pinteessä, ja lopulta vaadittiin vain tuuria, ettei Ghana onnistunut tasoittamaan peliä lisäajan viimeisillä minuuteilla.

Tasapeli olisi tästä ottelusta Uruguaylle erinomainen tulos. Jos peli ei pääse repeämään lopussa, saatetaan jälleen kerran nyhjätä maalittomana pitkiäkin aikoja, sillä pakkovoittoa ei vaadita kummaltakaan joukkueelta. Alle 2,5 maalia kertoimella 1,7 vaikuttaa selvästi parhaalta pelikohteelta otteluun.

29.11. Equador – Senegali

Alkulohkot laitetaan pakettiin jo tämän viikon aikana, ja pudotuspelijoukkueet ovat selvillä ennen viikon loppumista. Ensimmäisenä laitetaan pakettiin A-lohko, jossa viimeiselle kierrokselle lähdetään kiemuraisesta tilanteesta. Kovimmat panokset ovat Ecuadorin ja Senegalin välisessä kamppailussa.

Ecuador varmistaa jatkoonpääsyn vähintään tasapelillä, kun taas Senegalille voitto riittää jatkopaikkaan. Teoriassa kummatkin joukkueet voivat edetä jatkoon tasapelillä, mutta molemmat joukkueet lähtevät taatusti kamppailuun ajatellen, että Hollanti päihittää samaan aikaan Qatarin lohkon toisessa kamppailussa.

Ecuador tulee taatusti lähtemään otteluun säästellen, eikä joukkueen kummassakaan ottelussa ole vielä syntynyt yhtä maalia enempää. Senegalilta vaaditaan kuitenkin maaleja, ja joukkue saikin maalihanansa auki iskemällä Qataria vastaan peräti kolmesti. Yli 2,5 maalia kertoimella 2,45 vaikuttaa otteluun oivalliselta kohteelta.

Jalkapallo ja kuvio Jalkapallo ja kuvio

30.11. Tunisia – Ranska

Ainoana joukkueena jatkopaikkansa on jo tässä vaiheessa onnistunut varmistamaan Ranska, joka iski voittomaalin Tanskaa vastaan vain muutama minuutti ennen pelin loppua. Lähes varmasti myös lohkovoitto on jo paketissa, joten joukkue saattaa hyvinkin lähteä säästelemään Tunisiaa vastaan.

Tunisia ei ole kyennyt nappaamaan kuin yhden pisteen, mutta pelattavaa joukkueella riittää edelleen. Voitto Ranskasta tietäisi jatkopaikkaa vähintään siinä tapauksessa, että Australia ja Tanska pelaavat tasan lohkon toisessa kamppailussa. Tunisialta vaaditaan hyökkäämistä, mutta tähän mennessä joukkue ei ole vielä kyennyt iskemään maaliakaan. Samalla myös puolustus on ollut varsin pitävä, sillä omiin on mennyt ainoastaan kertaalleen.

Kun Ranskan panos puuttuu täysin, saatetaan ottelussa päätyä varsin vähämaalisiin lukemiin. Alle 2,5 maalia kertoimella 1,86 vaikuttaa ennakolta parhaalta pelivaihtoehdolta. Myös Ranskan kerroin on varsin korkea. Kun tasoltaan vähintään paria pykälää Tunisiaa paremmalle joukkueelle tarjotaan kerrointa 1,57, on siihen vaikeaa olla tarttumatta.

1.12. Costa Rica – Saksa

E-lohko vaikuttaa lopulta juuri niin jännittävältä kuin ennakkospekulaatioissa povattiin. Yhdenkään joukkueen jatkopaikka ei ole vielä varma, ja mielenkiintoisesti lohkon hänniltä löytyy kahden ottelun jälkeen Saksa, joka on kyennyt nappaamaan vain yhden pisteen. Niclas Füllkrugin loppuhetkien tasoitus Espanjaa vastaan piti kuitenkin joukkueen toiveet vielä elossa.

Viimeisestä ottelusta Costa Ricaa vastaan vaaditaan voittoa, mutta tämäkään ei välttämättä riitä. Jos Japani päihittää samaan aikaan Espanjan, vaaditaan Saksalta jopa seitsemän maalin voittoa Espanjan ohittamiseksi. Espanjaa vastaan jättitappion kärsinyt Costa Rica puolestaan päihitti pelitapahtumien vastaisesti Japanin, mikä tarkoittaa sitä, että tasapeli Saksasta saattaa hyvinkin riittää jatkopaikkaan.

Saksa tietää, että maaleja saatetaan vaatia, mutta odotetaanko ottelusta jopa turhankin maalirikasta? Costa Rica lähtee taatusti puolustuksen kautta, eikä Saksan kaksi maalia iskenyt hyökkäys ole turnauksessa vielä ehtinyt vakuuttamaan. Alle 3,5 maalia kertoimella 2,06 on houkutteleva pelivaihtoehto. Costa Rica 2,5 maalin tasoituksella ei sekään ole samalla kertoimella hullumpi vaihtoehto.

2.12. Cameroon – Brasilia

Lohkovaiheen päättää 2.12. pelattava Kamerunin ja Brasilian välinen koitos, jossa kummallakaan ei välttämättä ole enää pelattavaa. Vakuuttavasti ensimmäisessä ottelussa esiintynyt Brasilia joutuu lähtemään otteluun ilman suurinta tähtipelaajaansa Neymaria, mutta tämä ei tarkoita, etteikö jalkeille saataisi valtavan pätevää hyökkäystä. Todennäköisesti Manchester Unitedin Antony astuu kymppipaikalle, kun muut hyökkäyksen paikat miehittävät Vinicius Junior, Raphina sekä Richarlison.

Ennalta yhtenä turnauksen kehnoimmista joukkueista pidetty Kamerun ei onnistunut vakuuttamaan ensimmäisessä ottelussaan Sveitsiä vastaan, eikä kisojen ennakkosuosikkia vastaan voida odottaa juuri sen enempää. Jos Brasilialla on ottelussa vielä panosta, ovat Brasilia-1,5 kertoimella 1,7 ja Brasilia-2,5 kertoimella 2,75 molemmat oivia pelikohteita. Kokeilun arvoisena voi pitää myös panostamista kisojen maalikuninkuutta jahtaavan Richarlisonin maalille – Tottenhamin mies esiintyi erinomaisesti avausottelussa Serbiaa vastaan.