Jalkapallon MM: Finaali ja Pronssiottelu

Jalkapalloilijoita ja pokaali Jalkapalloilijoita ja pokaali

MM jalkapallo 2022 on tarjonnut taattua viihdettä jo useamman viikon ajan. Jalkapallon MM-kisat huipentuvat Qatarissa tällä viikolla, joten on aika luoda katsaus lopputurnauksen etenemiseen.

Jalkapallon MM-kisat vedonlyönnin kohteena:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Jalkapallon MM-kisat kääntyvät kohti huikeaa loppua

Jännittävä turnaus on tullut päätökseen, ja Argentiinan ja Ranskan välinen MM-finaali on vihdoin täällä! Vastakkain asettuu kaksi mahtijoukkuetta, ja siitä on tulossa eeppinen yhteenotto.

Argentiina on ollut varsinainen voimanpesä tässä turnauksessa, ja joukkue selvitti tiensä pudotuskierroksille pelkällä päättäväisyydellä ja taidolla. Joukkueessa on maailman parhaita pelaajia, kuten Lionel Messi, jolta voidaan odottaa ratkaisuja suurissa peleissä. Joukkueella on myös vahva puolustus, jota on vaikea murtaa, mikä antaa heille paperilla hienoisen etulyöntiaseman Ranskaan nähden.

Myös Ranskalla on vahva joukkue, jossa on paljon lahjakkuutta ja luovuutta. Myös Ranskan puolustus on ollut vankka, mutta he saattavat joutua kamppailemaan Argentiinan hyökkäysorientoitunutta lähestymistapaa vastaan.

Lopputulos on epävarma, mutta varmaa on, että luvassa on jännittävä ottelu! Molemmilla joukkueilla on potentiaalia voittaa, ja ottelu voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Istutaan alas, nautitaan show'sta ja katsotaan, kuka selviytyy voittajana tästä eeppisestä yhteenotosta! Onnea molemmille joukkueille! Paras joukkue voittakoon!

Finaali 18.12.

Sunnuntaina pelattavassa finaalissa kohtaavat Ranska ja Argentiina. Argentiinan tie turnauksen finaaliin oli hieman kivikkoisempi kuin Ranskalla. Argentiinan lähtökerroin kisojen voittajaksi selviytymiseen olikin keskimääräisesti varsin korkea, 6.50 kun taas Ranska oli alusta saakka kisojen voittajasuosikki 1.90 kertoimella.

Kisojen kääntyessä loppua kohden kertoimet ovat tasoittuneet huomattavasti ja OneMillionPredictions sivuston keräämän datan mukaan Argentiina onkin nyt niukasti voittajasuosikki 1.83 keskimääräisellä kertoimella. Ranskan kerroin puolestaan on 1.90. Prosentuaalisesti tämä tarkoittaa sitä, että Argentiinan povataan voittavan 54.5% todennäköisyydellä kun taas Ranskalle tuo sama ennuste on noin 52.4%.

Ottelukohtaisessa ennusteessa OneMillionPredictionsin data kääntyy kuitenkin niukasti Ranskan voiton puolelle. Ranskan keskimääräinen kerroin voitolle on 2.75 kun taas Argentiinan kerroin on 2.80. Prosentuaalisesti Ranskalle povataan siis voittoa 36.4% todennäköisyydellä Argentiinan vastaavan ollessa 35.7%.

Keskimääräiset kertoimet (16.12.):

Ranska2.75
Argentiina2.80

Parhaat kertoimet viikonlopun otteluihin tarjoaa Betiton, joka tarjoaa finaaliotteluun Ranskan voitolle huikean 2.72 kertoimen (päivitetty 16.12.).

Pronssiottelu 17.12.

Ennen sunnuntain huipennusta päästään vielä nauttimaan pronssiottelusta. Lauantain pronssiottelussa kohtaavat Marokko ja Kroatia.

Puolustusvoittoisesti upean turnauksen pelannut Marokko ei edes pyrkinyt pitämään palloa itsellään vaan keskittyi puolustamiseen vahvassa linjassa. Vain Costa Rica piti turnauksen aikana palloa hallussaan vähemmän aikaa kuin Marokko. Kertoimet Kroatian voiton puolesta ovat selkeästi suuremmat kuin Marokolle.

Jalkapallo ja kuvio Jalkapallo ja kuvio

Mistä voi katsoa jalkapallon MM-finaalin?

Kisojen otteluohjelma sekä tv-lähetykset ovat tietenkin aina helposti tarkastettavissa Urheiluvedonlyönti.net sivuilta. Klikkaa vain itsesi linkkiä painamalla kattavaan kisojen ohjelmakartastoon. Esittelyssä ovat myös kaikki Suomen kisoja näyttävät urheilubaarit, jotka tarjoavat urheiluviihdettä isoilta screeneiltä. Kaikki MM-kisojen ottelut finaalia myöten ovat tietenkin katsottavissa Suomessa ilmaiseksi Ylen taikka MTV:n kanavilta.

Mihin aikaan MM-finaali pelataan?

Jalkapallon maailmanmestaruuden kohtalo ratkotaan 18. joulukuuta, jolloin MM-finaali pelataan kello viideltä illalla Lusail Iconic Stadiumilla, joka on rakennettu juuri näitä kisoja silmällä pitäen. Hulppea pytinki vetää poikkeukselliset määrät yleisöä, sillä paikalle mahtuu jopa 88 966 katsojaa.