Jalkapallon MM – näin pelataan tällä viikolla

Jalkapalloilijoita ja pokaali Jalkapalloilijoita ja pokaali

Jalkapallon MM-kisat ovat edenneet jo aina jännittävään pudotuspelivaiheeseen. Mukana on enää 16 joukkuetta, joiden joukosta löytyy myös lopullinen maailmanmestari. Esittelyssä viikon kaikki huippuottelut.

Jalkapallon MM-kisat vedonlyönnin kohteena:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Katso nämä ottelut tällä viikolla!

Vuoden 2022 jalkapallon MM on edennyt jo ratkaisupeleihin asti. Pudotuspelit ovat alkaneet, mukana on enää 16 joukkuetta ja jokaisesta ottelusta jatkoon etenee ainoastaan voittaja. Qatarissa pelattavat kisat ovat tarjonneet poikkeuksellisen jännittävää seurattavaa, eikä yllätyksiltäkään ole vältytty.

Esimerkiksi voittajasuosikkien joukkoon povattu Saksa jäi alkulohkoihin. Sama oli myös Belgian, Uruguayn sekä Tanskan kohtalo. Lohkovaiheessa yksikään joukkue ei onnistunut voittamaan kaikkia pelejään, eivätkä jatkoon selviytyneet ilman tappioita kuin Marokko, Kroatia, Englanti, Yhdysvallat sekä Hollanti.

Tällä viikolla luvassa on tietenkin laaja kattaus ehdottomia huippuotteluita, jotka tulevat taatusti tarjoamaan poikkeuksellista viihdettä. Olemme luoneet katsauksen viikon kaikkiin otteluihin, ennakkosuosikeihin sekä yllätysvalmiisiin haastajiin. Otteluohjelma sekä tv-lähetykset löytyvät tietenkin kätevästi Urheiluvedonlyönti.net sivuilta.

Jos vedonlyönti kisoista kiinnostaa, löydät sivuiltamme myös parhaat vedonlyöntisivustot sekä suurimmat bonukset. MM-kisojen alla pelaajan on mahdollista lunastaa jopa satojen eurojen arvoisi tarjouksia vedonlyöntiin!

Otteluennakot

Oheiset ennusteet pohjautuvat OneMillionPredictions.com sivuston kokoamiin keskiarvoihin eri vedonlyöntiyhtiöiden kertoimista.

Jalkapallon MM-kisat1X2

05/12

Japani
Kroatia
4.003.202.05

05/12

Brasilia
Etelä-Korea
1.255.7513.00

06/12

Marokko
Espanja
7.003.751.57

06/12

Portugali
Sveitsi
1.903.304.50

5.12. YLE klo 17:00: Japani – Kroatia

Viikko starttaa kiehtovalla kohtaamisella, kun vastakkain asettuvat maanantaina iltaviideltä yllättäen lohkonsa voittanut Japani sekä lohkokakkoseksi sijoittunut Kroatia.

Japani hävisi ottelun täydellisestä hallinnasta huolimatta Costa Ricalle, mutta joukkue onnistui nappaamaan voitot sekä Saksasta että Espanjasta. Japani joutui molemmissa otteluissa tappiolle, mutta toisen puoliajan maalit takasivat joukkueelle jatkopaikan. Maalintekoon pystyi molemmissa kamppailuissa Bundesliigan Freiburgia edustava Ritsu Doan, jolta odotetaan maaleja myös Kroatiaa vastaan. Jatkopaikan varmistaneen maalin viimeisteli niin ikään Saksassa pelaava Ao Tanaka, joka edustaa Fortuna Düsseldorfia.

Kroatia on yksi kisojen harvoista ilman tappioita pelaavista joukkueista. Samalla joukkue on myös päästänyt kisojen vähiten maaleja, sillä omiin on mennyt ainoastaan kerran. Joukkue päihitti Kanadan nopeasta takaiskumaalista huolimatta peräti 4–1, mikä tarkoitti sitä, että maalittomat tasapelit Marokkoa sekä Belgiaa vastaan riittivät jatkopaikkaan. Maaleja voidaan odottaa erityisesti kahdesti Kanadaa vastaan osuneelta Andrej Kramaricilta.

Edellisissä MM-kisoissa aina finaaliin saakka edennyt Kroatia lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta luvassa on taatusti tasainen kamppailu, jossa tuskin juhlitaan maaleilla. Maaliton tasapeli ja jatkoajalle eteneminenkään ei tulisi yllätyksenä.

5.12. MTV3 klo 21:00: Brasilia – Etelä-Korea

Kisojen suurimpana ennakkosuosikkina pidetään Brasiliaa, joka kohtaa maanantai-illan huippukamppailussa hieman yllättäenkin jatkoon edenneen Etelä-Korean.

Vakuuttavasti esiintynyt Brasilia varmisti jatkopaikkansa jo kahden pelin jälkeen, kun ensin kaatui Serbia lukemin 2–0 ja tämän jälkeen Sveitsi lukemin 1–0. Lohkovaiheen viimeiseen otteluun Kamerunia vastaan Brasilia lähti kakkosmiehistöllä. Kamerun nappasi voiton lopulta lukemin 1–0, mutta Brasilia voitti tästä huolimatta lohkonsa. Harmillisena takaiskuna Gabriel Jesus loukkaantui, mutta tulivoimaa joukkueelta löytyy tästä huolimatta. Joukkueen tähtipelaaja Neymar on todennäköisesti jälleen pelikunnossa, minkä lisäksi maaleja voidaan odottaa kahdesti Serbiaa vastaan osuneelta Richarlisonilta.

Etelä-Korea eteni jatkoon lopulta tehtyjen maalien turvin aivan viimeisen kamppailun viimeisillä minuuteilla. Joukkue pelasi maalittoman tasapelin Uruguayta vastaan, kun taas maali-ilottelussa Ghanaa vastaan Ghana oli lopulta parempi lukemin 3–2. Viimeisestä ottelusta Portugalia vastaan vaadittiin voittoa, eikä sekään välttämättä taannut jatkopaikkaa. Tehtävä näytti jo toivottomalta Portugalin siirryttyä johtoon vain viiden minuutin pelin jälkeen, mutta Kim Young-gwon onnistui tasoittamaan pelin, kun taas Hwang Hee-chan siirsi Etelä-Korean johtoon pelin edettyä jo lisäajalle.

Brasilia lähtee otteluun jatkopelien suurimpana ennakkosuosikkina hyvästä syystä, mutta Etelä-Korean esitys Portugalia vastaan oli erinomainen. Ottelusta voidaan hyvällä syyllä odottaa vähämaalista kamppailua, jossa yksikin maali saattaa riittää jatkopaikkaan.

Jalkapallo ja kuvio Jalkapallo ja kuvio

6.12. YLE klo 17:00 Marokko – Espanja

Itsenäisyyspäivänä pelit alkavat hieman yllättäen lohkonsa voittaneen Marokon sekä lohkossaan toiseksi jääneen Espanjan kamppailulla. Pallo lyödään peliin viideltä päivällä.

Marokko lähtee pudotuspeleihin vailla tappioita, minkä lisäksi joukkue päästi alkulohkossa ainoastaan yhden maalin. Kisat käynnistyivät maalittomalla tasapelillä Kroatiaa vastaan, minkä jälkeen Marokko onnistui nappaamaan yllättävän voiton Belgiasta lukemin 2–0. Maalinteossa onnistuivat Roman Saiss sekä lukemia lisäajan puolella kaunistellut Zakaria Aboukhal. Lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Kanada taas kaatui helpohkosti lukemin 2–1. Tulivoimaa riittää, sillä joukkueen neljästä maalista on jokaisesta vastannut eri mies.

Vastaan asettuu Espanja, jolle lohkokakkoseksi jääminen tietää ennakolta helpompaa reittiä pudotuspeleissä. Espanja aloitti kisat väkevästi kaatamalla Costa Rican peräti 7–0, mutta sen jälkeen tahti on hiipunut. Saksaa vastaan joukkue pelasi tasapelin lukemin 1–1, kun taas Japania vastaan tuloksena oli tappio tuloksella 2–1. Joukkueen maalinteosta on vastannut erityisesti kaikissa kolmessa ottelussa osunut Atletico Madridin Alvaro Morata, jolta odotetaan tulosta myös Marokkoa vastaan.

Espanja lähtee otteluun hyvällä syyllä suurena ennakkosuosikkina, vaikka Marokko esiintyikin alkulohkossa vakuuttavasti. On kuitenkin vaikea uskoa, että joukkue kykenisi edes toden teolla haastamaan aina vakuuttavaa Espanjaa, joka on iskenyt kisojen eniten maaleja.

6.12. YLE klo 21:00 Portugali – Sveitsi

Ensimmäisen pudotuspelikierroksen viimeisessä ottelussa kohtaavat lohkonsa vakuuttavasti voittanut Portugali sekä Brasilian taakse vain maalieron turvin jäänyt Sveitsi.

Portugalin ottelut ovat olleet jopa yllättävän maalirikkaita, sillä joukkue aloitti kisat kaatamalla Ghanan lukemin 3–2. Ottelun kaikki maalit syntyivät viimeisen puolen tunnin sisällä. Tämän jälkeen Uruguay kaatui 2–0, mikä varmisti joukkueelle jo jatkopaikan. Viimeisessä ottelussa Etelä-Korea onnistui yllättämään Portugalin lukemin 2–1, vaikka joukkue lähti otteluun parhaalla mahdollisella miehistöllä.

Sveitsi aloitti kisat kaatamalla Kamerunin Breel Embolon maalilla, minkä jälkeen Brasilia puolestaan oli parempi lukemin 1–0. Tämä tarkoitti sitä, että viimeinen kamppailu Serbiaa vastaan nousi ratkaisevaksi. Serbia ehti siirtymään ottelussa jo johtoon, mutta Embolo osui jälleen tasoittaen lukemat. Remo Freulerin iskemä voittomaali taas tarkoitti sitä, että Sveitsi eteni jatkopeleihin.

Portugali lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta ennakolta kyseessä on yksi jatkopelien tasaisimmista kamppailuista. Vaikka molemmat joukkueet ovat kyenneet maali-ilotteluihin, tullaan ottelussa oletettavasti näkemään kaksi puolustuksen kautta pelaavaa joukkuetta. Vähämaalinen ja jatkoajalle etenevä ottelu ei olisi mikään yllätys.

9.-10.12. Puolivälierät

Ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkeen luvassa ovat kisojen ensimmäiset välipäivät. Ottelut jatkuvat jälleen perjantaina, jolloin vuorossa ovat ensimmäiset puolivälierät. Ensimmäiset puolivälierät ovat tässä vaiheessa jo selvillä, ja luvassa onkin todellisia herkkupaloja.

Perjantaina vastakkain asettuvat vuoden 1978 MM-finaalin toisinnossa Argentiina ja Hollanti, kun taas lauantaina nähdään Englannin ja Ranskan välinen kamppailu. Argentiina sekä Ranska lähtevät otteluihin hienoisina ennakkosuosikkeina, mutta tässä vaiheessa ei enää mikään ole varmaa – jokaisella mukana olevalla joukkueella on realistinen mahdollisuus mestaruuteen.

Pvm ja kloOtteluKanava
Ma 5.12. klo 17Neljännesvälierä Japani–KroatiaYle TV2
Ma 5.12. klo 21Neljännesvälierä Brasilia–Etelä-KoreaMTV3
Ti 6.12. klo 17Neljännesvälierä Marokko–EspanjaYle TV2
Ti 6.2. klo 21Neljännesvälierä Portugali–SveitsiYle TV2
Pe 9.12. klo 17Puolivälierä 1E/2F–1G/2HYle TV2
Pe 9.12. klo 21Puolivälierä Hollanti–ArgentiinaMTV3
La 10.12. klo 17Puolivälierä 1F/2E–1H/2GYle TV2
La 10.12. klo 21Puolivälierä Englanti–RanskaYle TV2