Jalkapallo: Tanska - Suomi

Lippuja Lippuja

Jalkapallo on parhaimmillaan maaotteluissa. Maaotteluiden pariin päästään jälleen 25. maaliskuuta, kun jalkapallon EM-karsinta käynnistyy. Suomella on heti luvassa kova testi, sillä heti ensimmäisenä otteluna on vuorossa Tanska – Suomi. Suomi lähtee otteluun suurena altavastaajana.

Tanska – Suomi vedonlyönnin kohteena:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Tanska – Suomi EM-karsintaa

Kun jalkapallon MM-kisat ovat takana, on aika siirtyä jalkapallon EM-karsintojen pariin. Karsinnat alkavat 25. maaliskuuta ja jatkuvat aina seuraavan vuoden maaliskuun 26. päivään saakka. Suomi pelaa kuuden joukkueen lohkossa, josta löytyvät myös Tanska, Slovenia, Kazakstan, Pohjois-Irlanti sekä San Marino. Jokainen pelaa toisiaan vastaan kotona sekä vieraissa, minkä jälkeen lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät suoraan Saksassa pelattaviin EM-kisoihin.

Suomen joukkue joutuu välittömästi kovaan paikkaan, sillä Huuhkajat kohtaa heti ensimmäisessä ottelussa vieraskentällä Tanskan. Ottelu on samalla toisinto vuoden 2020 EM-kisojen ottelusta. Tuolloin Suomi onnistui yllättämään Tanskan, kun Joel Pohjanpalo iski ottelun ainoaksi jääneen maliin.

Kumpi vie voiton?

Joukkueet ottelua varten on julkaistu, ja varsinkin Suomi saa jalkeille varsin kovan kokoonpanon. Suurin menetys on puolustaja Jere Urosen puuttuminen loukkaantumisen vuoksi – Uronen saattaa kuitenkin vielä toipua otteluun. Ennakolta valittu joukkue enteilee puolustuksen kautta lähtemistä, eikä olisi mikään ihme, vaikka Suomi lähtisi Tanskaa vastaan Teemu Pukki ainoana hyökkääjänään.

Tanskalla loukkaantumisia on enemmän. Sekä keskikentän dynamo Christian Eriksen että hyökkääjät Kasper Dolberg ja Andreas Skov Olsen ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi. Tanska saa tästä huolimatta jalkeille kovan kokoonpanon, jonka lähes kaikki pelaajat pelaavat Euroopan viidessä suurimmassa sarjassa.

Tanska lähtee otteluun hyvällä syyllä valtaisana ennakkosuosikkina. Vaikka joukkueesta ei löydykään valtaisia supertähtiä, on Tanska lukeutunut jo vuosia maailman parhaiden maajoukkueiden joukkoon. Suomi taas tuskin lähtee tavoittelemaankaan voittoa, vaan jo tasapeli olisi Suomelle erinomainen tulos. Kun samalla myös Tanska kärsii loukkaantumisista hyökkäyksen ja pelinrakennuksen saralla, on ottelusta helppoa povata vähämaalista nyhjäystä, jossa Tanskakaan tuskin tulee maaleilla juhlimaan.

Parhaat pelivaihtoehdot löytyvät ehdottomasti vähäisten maalien saralta. Paras veikkausvinkki otteluun on Suomi 1,5 maalin tasoituksella, mutta pelejä voi harkita myös Tanskan nollapelin sekä runsaampaa kerrointa tarjoavan alle 1,5 maalin kautta.

Stadion Stadion

Seuraa näitä pelaajia

Molemmat joukkueet ovat hyvällä syyllä tunnettuja erityisesti tiiviistä joukkuepelaamisesta, mutta ennen karsintojen avajaisia huomiota kannattaa kiinnittää myös muutamiin yksilöihin. Ottelu saattaa hyvinkin ratketa näihin nimiin.

Teemu Pukki

Suomen linjaa johtaa lähes varmasti Teemu Pukki, joka on iskenyt 108 maaotteluun ennätykselliset 37 maalia. Jos Suomi onnistuu tekemään Tanskaa vastaan maalin, on asialla lähes varmasti Norwichin hyökkääjä.

Lukas Hradecky

Jos Suomi haluaa ottelusta tuloksen, vaaditaan maalivahti Lukas Hradeckylta jälleen huippusuoritusta. Bayer Leverkusenin maalivahti on viime vuosina ollut Suomen maajoukkueen kantavia voimia. Edellisessä ottelussa Tanskaa vastaan Hradeckylta vaadittiin nollapeliin myös rankkarin torjumista.

Martin Braithwaite

Tanskan hyökkäyksen kärjessä nähdään todennäköisesti Barcelonaakin edustanut Martin Braithwaite, joka pelaa parhaimmillaan Espanyolissa yhtä uransa parhaista kausista. Suomen puolustukselta tullaan vaatimaan terävän hyökkääjän kanssa täyttä päivätyötä.

Mathias Jensen

Kun Christian Eriksen on ottelusta sivussa, tulee Mathias Jensen ottamaan entistä enemmän vastuuta Tanskan pelinrakentamisesta. Tekninen Brentfordin pelaaja on iskenyt tällä kaudella Valioliigassa jo neljä maalia.

Mistä seurata matsia?

Huuhkajien otteluiden seuraaminen onnistuu tätä nykyä helposti, sillä Yle omistaa oikeudet Suomen maajoukkueen otteluihin aina vuoteen 2028 saakka. Yleltä tullaan näkemään paitsi karsintaottelut, myös varsinaiset EM-kisat sekä mahdolliset harjoitusottelut. Tuoreimmat urheilu-uutiset löydät puolestaan poikkeuksetta helposti Urheiluvedonlyönti.netin sivuilta.