Vedonlyöntiammattilaisten vinkit

Hahmoja, rahaa ja urheiluvälineitä Hahmoja, rahaa ja urheiluvälineitä

Ammattipelaajienkin suosima vedonlyöntisivusto Value Betting on kysynyt vedonlyönnin maailman tunnetuimpien ammattilaisten parhaat vedonlyöntivinkit. Esittelemme suomeksi vedonlyöntivinkit, joiden avulla aloittelijakin pelaa kuin huippuluokan ammattilainen.

Ota ammattilaisten vedonlyöntivinkit käyttöön:
1.
Mr Green Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

2.
Betiton
Bonus:
10€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

3.
Royalist​play Sports
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti.

4.
Come​On Sport
Bonus:
300€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

5.
Net​Bet
Bonus:
30€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

6.
Karamba-Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

7.
888 Sport
Bonus:
100€

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Ammattilaisten vinkit vedonlyöntiin

Vedonlyönti on tänä päivänä sekä suositumpaa että helpompaa kuin koskaan. Veikkaaminen onnistuu helposti jopa sadoilla suomenkielisillä nettisivustoilla, jotka maksavat voitot huippunopeasti ja verovapaasti. Samalla myös ammattimainen vedonlyönti on kasvanut jatkuvasti, ja tätä nykyä yhä useammat huippuammattilaiset onnistuvat elättämään itsensä päihittämällä vedonvälittäjät.

Mitkä sitten ovat ammattilaisten vinkit vedonlyöntiin? Ammattilaisten vedonlyöntisivusto Value Betting on ryhtynyt selvittämään asiaa, ja kysynyt peräti 14 eri vedonlyönnin ammattilaiselta, mitkä ovat parhaat ja yksinkertaisimmat vinkit voitolliseen vedonlyöntiin. Olemme käyneet vinkit läpi ja nostaneet esille kiinnostavimmat ja pätevimmät ohjeet eturivin vedonlyöjiltä.

Jos vedonlyönnin maailma ei ole sinulle vielä lainkaan tuttu, kannattaa aluksi ottaa haltuun Urheiluvedonlyönti.net tarjoama vedonlyöntiopas, joka kertoo aloittelevalle pelaajalle kaiken, mitä netissä veikkaamisesta tulee tietää. Parhaat vedonlyöntisivustot sekä parhaat vedonlyöntibonukset löydät tietenkin aina kätevästi Urheiluvedonlyönti.net sivuilta! Esimerkiksi 888 Sport kelpaa niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin.

Value Betin haastattelemat vedonlyönnin ammattilaiset lyövät vetoa erityisesti jalkapallosta, tenniksestä ja hevosista maailman suurimmilla ja suosituimmilla vedonlyöntisivustoilla. Suosituin panostuskaava on klassinen Kellyn kaava, mutta vaihtelua riittää tälläkin saralla – moni hyödyntää omaa systeemiään. Eroja löytyy myös viikoittaisten vetojen sekä keskimääräisten kerrointen saralla. Osa tyytyy viikossa alle kymmeneen vetoon, kun toiset lyövät tuhansia vetoja viikoittain. Toiset suosivat hyvinkin matalia kertoimia, kun taas toiset pyrkivät lyömään lähes poikkeuksetta altavastaajia. Voittava vedonlyönti onnistuu monella tavalla.

Wayne Finter

Myös Northern Monkeyn nimellä tunnettu Wayne Finter on hevosveikkaamiseen keskittynyt vedonlyönnin ammattilainen, joka on pyörittänyt omaa vihjepalveluaan jo vuodesta 2010 lähtien. Kun Yorkin ja Bradfordin yliopistoissa opiskellut tutkija menetti rahoituksensa, oli hänellä aikaa keskittää kaikki tarmonsa hevosiin.

Finter painottaa yksinkertaisia ohjeita, jotka soveltuvat toton lisäksi myös muihin lajeihin. Tärkein vinkki on valuen eri arvon ymmärtäminen, minkä lisäksi Finter painottaa myös realismia sekä itsetutkiskelua. On tärkeää voida myöntää, että asetettu veto on ollut virheellinen ja epäonnistunut. Vielä viimeisimpänä vinkkinä hän neuvoo luomaan suunnitelman, johon voi myös tukeutua heikkoinakin hetkinä. Jokainen vedonlyöjä tulee kohtaamaan jossain vaiheessa huonon ja epäonnisen vaiheen, jolloin on tärkeää pitää toimivasta suunnitelmasta kiinni entiseen tapaan.

Kirjalukemiseksi Wayne Finter suosittelee Matthew Syedin kirjaa Bounce – The Myth of Talent and The Power of Practice. Viimeisenä vinkkinä hän suosittelee kirjaamaan omat tulokset ylös ja käymään tuloksia läpi järjestelmällisesti. Perehdy siihen, ovatko tappiolliset tulokset ainoastaan varianssia vai seurausta virheellisistä metodeista. Ole myös valmis muuttamaan omia metodejasi ajan myötä.

Neil Macdonald

Omaa vedonlyöntisivustoaan pyörittänyt Neil Macdonald tarjoaa yksinkertaisia vinkkejä, joista monet ovat tuttuja vähänkin ammattimaisemmille pelaajille.

Neil Macdonald suosittelee hallitsemaan omat tunteet, sillä voitollisen pelaajan tulee kestää niin voittoputket kuin tappion kierteetkin tyynesti. Hän suosittelee myös pelaamaan tietyllä vedonlyöntiin tarkoitetulla pelikassalla, jonka häviämiseen on aina myös valmius. Viimeiseksi Neil Macdonald suosittelee panostamaan yksittäiseen kohteeseen 1–3 prosenttia pelikassan koosta. Jos tarjolla on poikkeuksellisen pätevä kohde, voi prosenttia kohottaa vielä hieman tätä suuremmaksi.

Macdonaldin kirjasuositus on Poker Joen Amazonista löytyvä Sharper: A Guide to Modern Sports Betting. Macdonaldin viimeinen vinkki on kiehtova: Älä koskaan ajattele tulevasi räiskyväksi ammattipelaajaksi. Monet ammattilaiset ovat samaa mieltä – ammattimainen vedonlyönti on monesti jopa puuduttavaa ja yksitoikkoista puuhaa.

Hahmoja, kännyköitä ja tietokoneita Hahmoja, kännyköitä ja tietokoneita

Nishikori

Tennikseen keskittyvä Nishikori on yksi vedonlyöntimaailman kiinnostavimmista nimistä. Nishikori on tehnyt tasaisesti lähes seitsemän prosentin tuottoa jo vuosien sekä tuhansien vetojen ajan, joten kyse on todellisesta ammattilaisesta. Nishikori tarjoaa myös maksullista vihjepalvelua. Nimimerkin takaa löytyvän henkilön oikea nimi ei ole tiedossa, sillä Nishikori on ilmeisesti hyvinkin vahvasti linkittynyt ammattitenniksen maailmaan.

Kolme pelaajille tarjottua vinkkiä ovat yksinkertaiset. Nishikori painottaa maalaisjärkeä, analyyttistä mieltä sekä panosten taitavaa hallintaa. Ammattimaisen veikkaajan ei tietenkään koskaan tule sortua pelaamaan liian pienillä taikka liian suurilla panoksilla. Kirjavinkiksi Nishikori tarjoaa Joseph Buchdahlin kirjoittamaa teosta Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting and Risk Management.

Nishikorin viimeinen vinkki on hivenen pessimistinen, sillä hän muistuttaa, että useimmat vedonlyöjät eivät kykene voitolliseen pelaamiseen pitkällä aikavälillä, joten myös sinun epäonnistumisesi on todennäköistä. Nishikori suositteleekin testaamaan omia kykyjä pienillä panoksilla ja pitkällä aikavälillä ennen varsinaisen ammattimaisen pelaamisen yrittämistä.

Jimmy Boyd

Jos jenkkilajit kiinnostavat, on amerikkalaiseen urheiluun keskittynyt Jimmy Boyd kiinnostava nimi. Erityisesti NBA:n saralla kunnostautunut Boyd tarjoaa luonnollisesti omaa vinkkipalveluaan, josta voit ostaa niin yksittäisiä vinkkejä kuin jatkuvia vinkkejä jopa vuodeksi.

Jimmy Boydin kolme oleellisinta vinkkiä ovat omien mallinnusten luominen, kassanhallinta sekä stoalainen suhtautuminen tuloksiin. Myös Boyd tiedostaa, että hyviä ja huonoja putkia tulee jokaiselle vedonlyöjälle, eikä näiden saisi antaa liiaksi vaikuttaa omaan suhtautumiseen. Jos vedonlyöntimallinnukset eivät vielä ole tuttuja, käsittelee aihetta Boydin kirjasuositus, joka on Andrew Mackin kirjoittama Statistical Sports Models in Excel.

Viimeisenä vinkkinä Jimmy Boyd suosittelee ottamaan tilanteesta täyden edun irti, jos pelaaja todella kykenee säännöllisesti päihittämään vedonvälittäjät jonkun lajin parissa. Tällaiset tilanteet eivät nimittäin tapaa kestää ikuisesti.

ParieurPanache

Viimeisin esittelemämme vedonlyöjä on nimimerkillä toimiva ParieurPanache, joka on keskittynyt jalkapalloon. Kanadalaisen datatieteilijänä toimivan ParieurPanachen perusideana on vedonvälittäjien päihittäminen koodia hyödyntämällä, mikä on myös sujunut varsin hyvin. Tuottoa on nimittäin tullut vuosien ja tuhansien vetojen aikana tasaisesti muutaman prosentin verran.

ParieurPanachen oleellisimmat vinkit ovat varsin tuttuja. Erityisesti hän painottaa pelikassan hallintaa, minkä lisäksi esille nousevat muiden osaavien vedonlyöjien kanssa kommunikoiminen sekä pätevän datan löytäminen. Mitä parempaa dataa vedonlyöjällä on käytettävissään, sitä helpompaa vedonvälittäjien päihittäminen tietenkin on.

ParieurPanachen lukusuositus on Pinnacle Sports Betting Blog, joka suosittelee aloittelevia pelaajia ensiksi testaamaan kykyjään vuoden ajan pienillä panoksilla. Jos homma sujuu, voi panoksiakin alkaa korottamaan.

Keskittyivätpä ammattimaiset vedonlyöjät sitten mihin lajiin tahansa, tapaavat oleellisimmat vinkit olla varsin samankaltaisia. Lähes kaikki menestyneet veikkaajat korostavat pelikassan hallintaa, malttia, harjoittelemista sekä kylmää päätä heikkojen putkien osuessa kohdalle. Näiden vinkkien kanssa ei voi mennä pahasti vikaan – me suosittelemme tietenkin aloittelevalle pelaajalle lisäksi rahakkaiden bonusten lunastamista. Bonusrahalla pelatessa voitolle jääminen on selvästi todennäköisempää!